Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@laducha Hmm tak to asi fakt ne asi to mame nastydly nooo
U mě to bylo z průvanu a taky jsem po několika letech začala chodit do práce a tělo si odvyklo, takže kombinace obojího. Doktorka mi říkala, že mi napíše rehabilitace.
Mám to taky, bolí to jak sfiňa už rok, chodím na rhb, rozcvičuju a v podstatě se tojen zhoršuje. poctivě nahřívám, dokonce jsme byla 2týdny v nemocnici. chjo
![]()
Ve tvém případě by mohlo jít o zánět s nachlazení zad a na to nejlepší pořádně se prohřád ve vaně(že jen suché teplo je blbost)Jenže tobě to jde i do nohy a to způsobuje posun ploténky L5S1,která utlačuje nerv nohy, což jde velmi dobře vyléčit doma za pomocí někoho s rodiny, pokud se to udělá hned. Pokud se to nechá déle než rok, dochází k trvalému poškození nervu.
@Dalibor7 A co musi udelat nekdo z rodiny? Ted je to po ranu mnohem lepsi a nez leku tak by to nemuselo byt tak hrozne
Rád vše vysvětlím, ale musíme se nějak spojit a promluvit si.
Něco takového, ale tyto věci jsou jen můj koníček, neživím se tím.
@Dalibor7 tak to by asi nebylo dobre ja jsem hypermobilni a hypersenzitivni
@Dalibor7 To jsou slova neurologu fyzioterapeutu, pry jsemhodne mobilni a fyzioterapii reaguji prehnane tedy me telo
proto se me vsichni boji
Tak to je přeně ono, ke mě totiž chodí lidi, na kterých si tito vylámali zuby. S takovími pracuji nejraději.
@laducha Hmm tak to asi fakt ne asi to mame nastydly nooo