Ach ty prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko my s rodičákem příjem 21 000, hypoška vč. energií a poplatků 15000. Z toho důvodu další mimčo nemůžeme mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nó… to já nevím
Kraviny nekupujeme, jen asi hodně „prožereme“… Zítra k ní jedu, asi ji budu muset poprosit..pak ji to budu moci splatit nadvakrát, protože tady má chlap výplatu 10.000Kč!!!
proto jdeme tam - za 1800E… trochu změna!
- Citovat
- Upravit
@Bohemund píše:
Když chlap maka ty mas rodičak, mate nizky nájem, tak kde ty prachy mizi? Kolik mate děti?
Jinak máme jednu 9měsíční holčičku.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nó… to já nevímKraviny nekupujeme, jen asi hodně „prožereme“… Zítra k ní jedu, asi ji budu muset poprosit..pak ji to budu moci splatit nadvakrát, protože tady má chlap výplatu 10.000Kč!!!
proto jdeme tam - za 1800E… trochu změna!
oTAZKOU JE jak vysokej bude najem tam
cena potravin, umisteni ve skolce, pripadne dojizdeni do tve prace, ale to mate urcite jiz vse propocitane ![]()
- Citovat
- Upravit
@blorchi píše:
oTAZKOU JE jak vysokej bude najem tamcena potravin, umisteni ve skolce, pripadne dojizdeni do tve prace, ale to mate urcite jiz vse propocitane
Já jsem na rodičáku… do jeslí půjde až za rok a kousek. Tam je nájem 300E, je to ubytování v bytě od té práce, je to služební byt.
- Citovat
- Upravit
10000 to je dost malo co ma za školu? kolik mu je? To mi tak vychazi na 16000 celkem, řekněme 8 byt 6 jídlo 2 tisice na zbytek… Není to nic extra ale uz se to da
- Citovat
- Upravit
Já rodičák 7600, muž s přesčasama 30 tis. pouze přes léto, v zimě 21000. Jinak máme dvě děti, úvěr 8000, poplatky el+voda+odpady+pes+TV+rozhlas měsíčně+internet+pojistky auto+pojistky děti 6000, jídlo+drogerie+potřeby děti 9000, nafta+benzin 5000, půjčka 1500, zbývá nám 2100, když nejsou nutné výdaje snažíme se ušetřit na horší časy ![]()
- Citovat
- Upravit
Já mateřskou 7600 plus brigádu 10 - 35 tis jak kdy muž podniká tak přesně nevíme kolik vydělá. Náklady hypo 15000 poplatky 8000 jídlo 20000 máme 2 děti
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já mateřskou 7600 plus brigádu 10 - 35 tis jak kdy muž podniká tak přesně nevíme kolik vydělá. Náklady hypo 15000 poplatky 8000 jídlo 20000 máme 2 děti
Ty vole jídlo 20 000??? Co to proboha jíte
- Citovat
- Upravit
@Bohemund fakt mě to taky překvapilo 2 měsíce jsem to psala a je to kolem 20 my hodně žereme a neumíme hospodařit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Bohemund fakt mě to taky překvapilo 2 měsíce jsem to psala a je to kolem 20 my hodně žereme a neumíme hospodařit
Promin ale ja se nejak nemuzu dopočitat, 20 tisic snad nejde ani prezrat, teda pokus se bavime o normalnim jidle a ne navstevach restauraci to by bylo něco jiného
- Citovat
- Upravit
@Bohemund Nakupujeme v makru 2× za měsíc platíme vždy tak 7-9 tis ale v tom je tak za tisícovku drogerka nebo tak. Počítám do toho i pití ale ne alkohol. Kupujeme chlazený ryby hovězí svíčkovou, docela drahý oleje, olivy, džusy a šťávy ale i iostatní maso, ovoce a zeleninu bereme taky tam většinou po bedně. Víno a pomeranče sníme rychle. Děláme často osvocný šťávy a tak. Pak chodíme každej den pro pečivo jogurty a co je potřeba. Každej den mám e k večeři nějaký maso k tomu zeleninu a pečivo. Je pravda že dost jídla vyhazujeme nebo rozdáme.
- Citovat
- Upravit
Když chlap maka ty mas rodičak, mate nizky nájem, tak kde ty prachy mizi? Kolik mate děti?