Ach ty prachy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
1.9.06 23:47

Silvic - opakuji - moje příspěvky o vhodnosti/nevhodnosti vyplynuly časem, víceméně pro Tebe platí totéž, co pro Baghiru. Prostě jsem sem jednou vlezla a po Alfiině odpovědi jsem měla potřebu říct svůj názor. Jen to ...............

Petula_ Kde jsem, prosím tě, byla „vostrá“?

Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
1.9.06 23:52

Silvic - tak nejdřív - nejde o život, jde o ......, takže :lol: :lol: :lol: , to jen abych teda nezblbla, díky za starost o mé duševní zdraví :lol: :lol: :lol: (doplňuji, že to vážně není ironie).
Ale, pokud nejsem schopná unést opačný názor, nemůžu diskutovat!!! Já bych chápala, kdybychom tady někdo napsala, že ty jako jsi úplně pitomá, jak můžeš něco takhle blbýho napsat .............. blá blá blá. To je na slzy do očí, to bych je tam měla taky ..................... Ale slušně říct, že s někým nesouhlasím?
A souhlasím, že Alfie nepoložila otázku, co si o tom myslím, ale vyplynulo to prostě v průběhu diskuse ................. po několika příspěvcích jsem prostě došla k tomu, co jsem napsala.

Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.9.06 23:53

Ivča K: Možná špatná formulace, nenapadá mě jemnější ekvivalent k „navážet se“.
Nicméně já to vidím tak: Tato diskuse byla založena pro holky, které se CHTĚJÍ vyjádřit k tomu, jaké mají příjmy a jak s těmi penězi vyjdou.
Samozřejmě máš právo projevit svůj názor na věc …ale nezlob se, přijde mi to v tomto případě trochu blbé!
Ty se o své finanční situaci veřejně bavit nechceš, fajn. Beru a chápu. A já se nechci bavit o potahu kočárku Jané.
Mně přijde logické, že nepůjdu do diskuse o kočárku Jané a neřeknu: Dobrý den, dámy. Nezlobte se, ale můj názor je, že ten kočárek je naprd. Kdežto ty máš potřebu jít do diskuse, ke které nemáš (nebo spíš nechceš) nic říct - Dobrý večer dámy, nezlobte se na mě, ale co je komu po tom, jaká je moje finanční situace?!

Chápeš, co tím chci říct?

Je půlnoc, jsem unavená, samozřejmě je v mém příspěvků hodně nadsázky (to jen kdybys mě chtěla chytat za slovíčka. Podstatu jsem snad vystihla.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
1.9.06 23:56

Ivca_K

Ivčo, já to myslím celkově… Prostě, jak jsi psala, život Tě naučil, tak se podle toho chováš a píšeš… to je naprosto v pořádku. Jen prostě někdo na takovouto výměnu názorů - obrazně řečeno face to face aneb na férovku - nemusí být stavěný.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
1.9.06 23:57

Baghiro - rozumím, ale já tu diskusi otevřela a fakt mě v první fázi zajímalo, proč to Alfie zajímá. A tím se to rozjelo ............. a teď je to tam, kde to je. Včetně toho, že jsem „obviněna“, že jsem Alfie rozplakala. Můj první příspěvek nezněl: Neptej se, já Ti neodpovím. To bylo jinak.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
1.9.06 23:59

Petulo - ale potom nemůže otevírat žádné diskuse, v tom je ta podstata. Vy tady se mnou nesouhlasíte. Nebrečím, nevztekám se, jen se snažím obhájit svůj názor. Vždyť i to může Alfie dělat ................ A jestli to z nějakého důvodu nechce nebo neumí nebo já nevím ................, tak nemůže diskutovat. Promiň, ale tohle je „tvrdé“, ale bohužel je to tak.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
2.9.06 00:03

Ivčo

podle mne se právě může klidně otevřít, já v tom problém nevidím :)

Neříkám, že s Tebou nesouhlasím, já Tvé názory respektuji. Jen jsem Ti chtěla prostě nějak sdělit, že ne každý je stavěný na takovou výměnu názorů. Jakože prostě vůbec třeba nechce založit diskuzi s tím, že by v ní musel názory konfrontovat. Asi se neumím vyjádřit dost jasně, sorry… :roll:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
2.9.06 00:03

BAGHIRA takhle nějak to cítím i já…

IVCA no konečně se směješ aspoň prostřednictvím smajlíků, nevěřím, že bys byla nějakej kamennej ksicht. Jo a ještě něco- diskutovat je umění a člověk se mu musí učit, s tím se člověk nerodí a když tomu připočteš ještě trochu případné přecitlivosti člověčí , tak stačí málo a můžou být i slzy…takže tomu druhému opravdu nezbývá než být tolerantní a trpělivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.9.06 00:08

Petula - ale jo, vyjadřuješ se jasně, ale já bych se opakovala. Jenom k tomu dodám, že tím, že sem vlezeš a začneš jakkoli diskutovat, tak musíš, prostě musíš počítat s tím, že se tady sejdou holky různých názorů, životních postojů, tužeb, přání ............, a že tudíž ty názory budou hodně různý. Jinak můžeš debatovat jen v úzkém kruhu rodinném, kde se všichni shodnou.
Ivča
PS: posílám ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.9.06 00:16

Silvic - já rozhodně nejsem kamennej ksich, založ nějakou vtipnou diskusi a já Ti přispěju :lol:
Dávám ti za pravdu, že diskutovat není jednoduché a písemně je to ještě těžší .................. a já se od samého začátku fakt snažím vážit slova, ne dvakrát, ale pětkrát. A když projdeš můj, tuším, druhý příspěvek, tak já fakt úplně zezačátku nepsala - já se nevyjádřím, dup dup dup .............
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
2.9.06 00:24

IVCA cheche já a vtipnou diskuzi, kdepááák já sem od přírody vážný člověk..... :lol: :lol: :lol: třeba něco o prašulích? :lol: :lol: :lol: já su sviňa co :lol: :lol: :lol: to je reglaceeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.9.06 00:27

Silvic - tomu nevěřím, že jsi vážný člověk :lol: :lol: :lol:
Navrhuji Ti téma diskuse: Sdělte mi číslo vašeho účtu a heslo k přístupu přes internet :lol: :lol: :lol:
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
2.9.06 00:30

silvic

Ty jo … Ty máš fakt dost :lol: :lol: :lol: To se mi líbíííí :lol:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
2.9.06 00:40

IVCO já nemám prachy, takže ani účet :lol: :lol: :lol: ty si taková hlava beraní, by mě z tebe jeblo, dostala jsem z tebe hlad, doma už nic, už pokukuju malému po sunaru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
2.9.06 00:44

Silvic - no právě :lol: :lol: :lol: , si řekni o čísla těm ostatním :lol: :lol: :lol: :lol:
Přeju Ti dobrou chuť.
 Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat