Ach ty prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
1 dite a prijmy do 20000 i s rodicakem
najem 7500+telefon
auto+pojistka
ostatni projime...........vychazi nam to na knap
Manzel programator plat 14900ciste!!!
Ja zdr. sestra rodicak 3696
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mohla bys mi, prosím, osvětlit, proč to potřebuješ vědět?
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že to není objektivní. Na internet ti nechodí moc " socek". ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alfie, ale z tohohle toho stejně moc nezjistíš.
Jednak jsou platy hodně odvislé od regionu. V Praze jsou platy vyšší než v Ostravě (jsou tam samozřejmě taky rozdílné životní náklady).
Navíc nejsme, podle mě, příliš reprezentativní vzorek.
A hlavně: Jestli mít nebo nemít druhé dítě, to musíš vědět především TY, jestli to dítě uživíš z toho, co máš. Navíc ne každou práci můžeš Ty a Tvůj muž dělat. Vždycky budete limitováni kvalifikací pro určitou práci. Každý z nás má jiné životní nároky, jiné potřeby .................. To je strašně individuální.
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
manžel programátor 30 000 hrubého
já RD 3 700
dítě jedno
dítě druhé na cestě
Peníze pro nás v rozhodování se o dětech nehrají roli, né proto, že je třeba máme, ale proto, že my chceme dvě děti a ty uživíme vždycky, protože budeme muset. Je to náš největší závazek k sobě samému. Uživíme je proto, že to chceme a proto že jsme si je přáli i s tím, že nás jednou třeba sežerou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, pojem SOCKA bych viděla asi tak - ty domásnosti, které žijí s životního minima, které je pro 3člennou domácnost něco málo pod 10tisíc. Takže ještě tady chybí kolonka 1dítě a příjem menší než 10tisíc, to jsme např. my. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nic moc na výběr, ono totiž třeba 21.000 a 29.000 je dost velkej rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
manzel elektrikar 8,5tis.cisteho ja rodicovsky 3696 ,1 ditko…po zaplaceni vsech vydaju, najemne,pujcka na byt,internet/manzel potrebuje nutne do skoly/,telefon,cestovne…nam zbyde nejake 3tis.na jidlo, tento mesic to bylo dokonce 2.6OO
((…ale da se vyjit, kdyz manzel nejakou dobu nepracoval, bylo hur, planujem v brzke dobe jeste jedno dite, snad se ta rodicovska od ledna precejenom zvysi…ale naucila jsem se varit-kouzlit z niceho, takze snad to bude v pohode
)))..akorat je hloupy, ze kdyz potrebujem jeste neco jinyho nez jidlo, tak uz nam na to moc nezbyva.
- Citovat
- Upravit
Manžel ing. programátor, měsíčně přes 20tis. Potom ještě podniká a chodí na melouchy. Já na mateřské. Čistýho máme měsíčně kolem 40tis. Stejně si nepořídíme hypotéku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit