Ach ty prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
holky, můžete sem někdo hodit odkaz na tu diskuzi „Jak ušetřit?“
Já ji nemůžu najít… ![]()
Dík
NiKi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holčiny,
ani jsem neprošla Vaše další komentáře, jen Vám chci napsat o třešničce na dortu
..
Tomáš přejel ze Šumavy i s Terezkou- ke druhé babičce sem kousek od Berouna. Měl tam s ní být sám, protože babi už nemá dovolenou. Těšil se, že tam do soboty budou chodit do lesa a opravdu si zkusí, co je to být na mateřské
.. Ráno mi volala mamina, že Terezka chraptí. Nemá rýmu ani teplotu, ale chraptí. Odpoledne mi volal Tomáš, že Terezka je ok, spinká, ale on že má 39 horečku. Takže jsem ho zpacifikovala, naložil věci a Terezku po spaní a přijeli sem. Dnes už teplotu neměl, ale já ho stejně hnala k dr., protože ca před 14ti dny měl klíště - mimochodem jeho první v životě, nikdy na něj nešli
, tak aby si nechal vzít krev a vůbec, že takhle vysoké horečky u něj nejsou normální. Hm. Paní dr mu dnes sdělila, že musí zítra na odběr krve, protože to vypadá na boreliozu, nebo encefalitidu od klíštěte. Má si dávat pozor, že se může stát, že třeba chvílemi neuvidí, že mu může být hodně špatně. Terdu tedy sám hlídat nemůže. Já pryč jít nemůžu. Super. Terezka chraptí, jako by vykouřila krabku startek
a Tomáš má střídavě zimnici a stavy zhroucení - je přece třeba pracovat, ty musíš do školy.....
. Kurz jsem samozřejmě přerušila, naštěstí to lze nahradit, ale celou tuto peripetii jsem obrečela.
Takže … když už si myslíš, že nemůže být hůř, tak věz, že to může být ještě mnohem horší. Výsledky krve budou až v pondělí samozřejmě a žádné léky mu dávat nebudou, dokud nebude jasné, co mu je.
Terda usnula, Tomáš taky, jdu mýt nádobí
..
mějte se! čauky
Nenicka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neničko - když se ............., tak se ................
Holka, ty máš teda smůlu smůlovatou
. Držím palce, aby bylo všechno brzy OK. Ten kurz doděláš a všechno bude lepší, neboj.
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pindruse, cetla jsi Betty MacDonaldovou? Ona podobne katastrofy sepsala a byl z toho bestseller - takze se dej do psani a to by v tom byl cert abys na tom nevydelala balik
A mate po starostech ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale ted vazne - preju vam, at si vyberete vsechny starosti ted a at uz mate klidek ![]()
Lesina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky… To je zas téma co? Prachy, prachy a zase prachy!! Jak já je nesnáším, ale denně potřebuju… Vařím na dva dny, nájem máme malý a i tak si nemůžeme vyskakovat..
I tak málokdy máme „hodně plus“ na účtě… Vůůůůbec nevím jak to vyřešit, já jsem na RD a chlap maká jak mourovatej, k 1.9. se máme stěhovat do ciziny, samozřejmě kvůli penězům, ale další kámen úrazu nastal při nečekaným výdaji skoro 6000,– a já teď zaboha nemůžu vymyslet kde to vezmeme, jelikož už není cesty zpět…byt (podnájem) už je zamluvený někým jiným po nás, chlap má k 1.9 dohodou výpověď…stěhovat se už „musíme“.. Kdybych to řekla mamce, okamžitě mi půjčí..ale nevím… ![]()
Nevím…bóže, ty prachy mě tak S*ROU
![]()
- Citovat
- Upravit
Taky bych řekla mamce, když víš, že ti půjčí
Se s ní domluv, že jí to budeš splácet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lopata píše: ..tak řekni mamce ne???
Taky nevim co resis
Mejte se v Nemecku dobre ![]()