Ach ty prachy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5527
16.8.12 22:09
@Anonymní píše:
@Bohemund Nakupujeme v makru 2× za měsíc platíme vždy tak 7-9 tis ale v tom je tak za tisícovku drogerka nebo tak. Počítám do toho i pití ale ne alkohol. Kupujeme chlazený ryby hovězí svíčkovou, docela drahý oleje, olivy, džusy a šťávy ale i iostatní maso, ovoce a zeleninu bereme taky tam většinou po bedně. Víno a pomeranče sníme rychle. Děláme často osvocný šťávy a tak. Pak chodíme každej den pro pečivo jogurty a co je potřeba. Každej den mám e k večeři nějaký maso k tomu zeleninu a pečivo. Je pravda že dost jídla vyhazujeme nebo rozdáme.
:zed: :zed: :zed: Tak to je teda mazc 8o 8o 8o
Mám rodičák 7600 a dvě děti. Občas aloše… znáte to… nevyskakujem si, ale nejsme zadlužení a jsme spokojení :dance:
Dát 20000 za jídlo mě teda ale dostalo :D :D :D to je můj čtvrtletí příjem, ze kterého nás musím uživit tři (nájem, inkaso, jídlo, benzin atd…) Občas se nestíhám divit, jak lidi umí rozhazovat. A většinou takoví si nejvíc stěžují :think: :think: :think: Chjo…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
17.8.12 06:22
@Anonymní píše:
@Bohemund Nakupujeme v makru 2× za měsíc platíme vždy tak 7-9 tis ale v tom je tak za tisícovku drogerka nebo tak. Počítám do toho i pití ale ne alkohol. Kupujeme chlazený ryby hovězí svíčkovou, docela drahý oleje, olivy, džusy a šťávy ale i iostatní maso, ovoce a zeleninu bereme taky tam většinou po bedně. Víno a pomeranče sníme rychle. Děláme často osvocný šťávy a tak. Pak chodíme každej den pro pečivo jogurty a co je potřeba. Každej den mám e k večeři nějaký maso k tomu zeleninu a pečivo. Je pravda že dost jídla vyhazujeme nebo rozdáme.

Navic nakupujete v tescu, ikdybych nakupoval potvraviny v nej kvalitě, na trzích a podobně umim si představit, že bych se dostal na 10 tisic, ale 20 je važně moc to musite kupovat opravdu hromady a neumim si představit že to někdo umi skonzumovat :) Jedině opravdu tim skonzumovanim ci vyhozením :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 14:35

@Bohemund @lulje ale já si vůbec nestěžuju. Prostě kupuje kalitní jídla chlazený ryby krevety, tuňáka lososa. Pokud víš kolik tyhle věci stojí tak se nedivíš. Je pravda, že kolikrát vyhazuju omáčky a polívky pač to dělám v papiňáku a druhý den už to echtěj pač je něco jinýho. No já bych prostě zase nejedla hnusy salámy a aro výrobky. Kečupy a nesmysly. Cpo je taky asi nákladný jsou takový italský salámy a šunky kdy stojí třeba kilo 600 kč ale chutná nám to tak to neřešíme

• Citovat
  • Upravit
Bohemund
17.8.12 19:22
@Anonymní píše:
@Bohemund @lulje ale já si vůbec nestěžuju. Prostě kupuje kalitní jídla chlazený ryby krevety, tuňáka lososa. Pokud víš kolik tyhle věci stojí tak se nedivíš. Je pravda, že kolikrát vyhazuju omáčky a polívky pač to dělám v papiňáku a druhý den už to echtěj pač je něco jinýho. No já bych prostě zase nejedla hnusy salámy a aro výrobky. Kečupy a nesmysly. Cpo je taky asi nákladný jsou takový italský salámy a šunky kdy stojí třeba kilo 600 kč ale chutná nám to tak to neřešíme

Ne tak to neberu, ja jen udiv, jsem si to nemohl nějak představit :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 20:13
  • Citovat
  • Upravit
6271
19.8.12 14:36
@Anonymní píše:
Já mateřskou 7600 plus brigádu 10 - 35 tis jak kdy muž podniká tak přesně nevíme kolik vydělá. Náklady hypo 15000 poplatky 8000 jídlo 20000 máme 2 děti

8o
Tak to je pálka, tolik projíst :zed:
no a jak čtu dál, tak i dost vyhodíte, není Ti líto za to dávat peníze?
Mě by to teda štvalo solidně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 15:42

@ankasz No líto mi to je, ale nevyhazuju každej den. Třeba když vařím omajdy nebo polívky, br. salát a tak. Neumím vařit v malém. Jak tady píšou ostatní tak to fakt hodně asi je, ale ne kvůli vyhazování. Spíš kvůli drahejm surovinám :-)

• Citovat
  • Upravit
6271
20.8.12 15:33
@Anonymní píše:
@ankasz No líto mi to je, ale nevyhazuju každej den. Třeba když vařím omajdy nebo polívky, br. salát a tak. Neumím vařit v malém. Jak tady píšou ostatní tak to fakt hodně asi je, ale ne kvůli vyhazování. Spíš kvůli drahejm surovinám :-)

Tak já třeba když vidím, že je polívky hodně(taky neumím vařit málo :oops: ), tak po vychladnutí uberu a dám zamrazit, no a když nestíhám, tak jen vytáhnu a mám navařeno, jinak je fakt, že ty ceny surovin se pohybují různě, jde koupit rýži za 20Kč a taky za 50Kč 8) horší je že ten cenový rozdíl jde fakt při chuti jídla poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.8.12 10:51
@ankasz píše:
Tak já třeba když vidím, že je polívky hodně(taky neumím vařit málo :oops: ), tak po vychladnutí uberu a dám zamrazit, no a když nestíhám, tak jen vytáhnu a mám navařeno, jinak je fakt, že ty ceny surovin se pohybují různě, jde koupit rýži za 20Kč a taky za 50Kč 8) horší je že ten cenový rozdíl jde fakt při chuti jídla poznat

No, ještě aby ne…to by bylo smutný, kdyby špagety za 10,–kč chutnaly stejně jako ty za pade…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.8.12 13:08

@Paoloska to je fakt, to by pak naštvalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.12 16:00

Jo já nezamrazuju, u nás chodí a říkaj já si PAK ještě dám a nedaj a druhej den to vyhazuju. Radši to nechám venku než, aby měli hlad a hučeli že chtěj jíst a já bych musela něco dalšího vařit… :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat