Ach ty prachy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
LUCA235 jéééé to je pro mě odborný dotaz
u nás ve městě je firma, která dělá připojení, ale jak se kurňa takovému připojení nadává??
Bydlím v paneláku- přišel chlap z firmy a propoji kabel z chodby z tý skříně na který jsou zvonky - provrtal díru z chodby do bytu- a pak do obýváku, šup kabel do PC a bylo tu, chápeš ??????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alfie - já jsem to fakt nepochopila, ale asi teda žiju někde „jinde“, protože jsem od mala vychovávaná v tom, že některý věci jsou prostě záležitosti lidí, kterých se týkají. Spadají do toho veškeré záležitosti týkající se jejich rodiny, způsobu života, výdělku, majetku, bankovních kont, akcií, dluhopisů atd. Pro mě je prostě otázka na můj příjem stejně nepřístojná jako otázka na to, kolik mám momentálně na účtu, kam jsem investovala v kuponové privatizaci a kolik jsem na tom vydělala nebo tratila. Je to pro mě stejné, jako když se mě fyzicky dotkne neznámá osoba.
Toto jsou moje kruhy, můj život, můj domov .............. moje věc!!!
Kam až v otevření svého soukromí je moje věc.
To je prostě můj postoj.
A tak jako Ty máš právo se zeptat (jakkoli já si myslím, že to není etické), tak já mám právo v této věci vyjádřit svůj názor.
Tvé právo tady bylo několikrát zmíněno.
A jen proto, že mám jiný názor, mám Ti dát pokoj???
V diskusích se lidi nemusí shodnout. Ale když se objeví někdo s jiným názorem, není řešením danou osobu z diskuse vykopnout, ale spíš se snažit obhájit svůj názor.
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
IVCA K co si teď napsala chápu, ale myslím, že to začíná platit, až když se někdo zeptá konkrétně tebe- a tebe konkrétně nikdo přece neoslovil…V tom případě by začlo platit vše viz tvůj příspěvek výše…já si nemůžu pomoct, ale mě se může zeptat kdokoli na cokoli- otázka je, jestli dostane odpověď…tady však byl položen dotaz a odpověď byla dobrovolná…dyť si to děvče rozbrečela, ona to z nás snad mermomocí netahala, no táááááááák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Silvik , promiň, ale já jsem napsala, jak to cítím, co si o tom myslím. Mám se cítit provinile, že jsem Alfie rozbrečela? Asi jsem příliš tvrdá (život mě naučil), ale to je prostě riziko diskuse. Promiň, ale i já se setkala na emiminu s tím, že se mnou někdo nesouhlasí (i tady se mnou většina z vás nesouhlasí), ale nikoho neurážím, reaguju slušně, nenadávám, jen vyjadřuji svůj názor !!!! To přece smím. Chápu, že bych se měla stydět, kdybych jí tady nadala neslušně, že by se rozplakala. Ale po slušném vyjádření názoru? Přeci je normální, že máme různé názory.
Navíc - ono už to potom zas až tak anonymní nebylo, když se k tomu přidal dotaz na profese. (mimochodem - do ankety nahoře jsem klikla, to je anonymní, i když ne reprezentativní vzorek - to jsem už psala, ale doplňující dotaz už byl příliš osobní a díky němu jsem napsala, co jsem napsala).
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Silvic
![]()
To nám přišel ten chlap jenom říct, že nám internet funguje a dal nám nějaké kódy. Ostatní už manža udělal. Mě jenom zajímalo, od koho je to za 300kč. To se mi zdá jako dobrá cena.
Teď je to ale jedno, záleží totiž na rychlosti připojení atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,nechte toho ![]()
Já jsem to teda pochopila tak,že Alfinka chtěla zjistit,jestli je na tom někdo podobně a pak si třeba říct:„Jo,dost lidí je na tom taky tak a zvládají to i s více dětma“
Já bych se teda takhle nezeptala,ale ani mě tahle diskuze nenaštvala ![]()
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LUCA235 koukni
http://www.bezdratovepripojeni.cz/cr/seznam/?…
už věříš???
![]()
IVCA já když někoho nechtěně rozesmutním, nedejbože rozbrečím, tak je mi to moc líto…sem asi blbá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
silvic ,
mrkni na ten odkaz a už budeš vědět, jak se tomu připojení nadává
![]()
Je to BEZDRÁT
- bezdrátové připojení, mikrovlny aneb mikrovlnka ![]()
Peťula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak my máme internet zadáča, protože od kámošovy firmy ![]()
Fakt nechápu, proč se některé do Alfinky (byť třeba nepřímo) kvůli tématu téhle diskuse navážíte …
Mně osobně rozčilují nesčetné diskuse typu: „Jané slalom nebo Jané energy?“ „Jané s korbičkou nebo se sedačkou?“ „Jané modrý nebo červený?“..
A protože mě neoslovují nebo s..ou, tak je prostě ignoruju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PETULA hehehehehe šák já už vííííím, číst umím, já si to stejně myslela, že se tomu tak nadává
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Silvic , ale to mi potom nezbývá, než s každým jen souhlasit, protože nikdy nevím, jak na opačný názor osoba zareaguje. Když nejsem schopná přijmout, že je někdo jiného názoru, tak nemůžu diskutovat!!! Musím sedět doma v koutě a mluvit jen s tím, kdo mi nebude oponovat. Když se pouštím do diskuse, nesu svoji kůži na trh a musím počítat s tím, že někdo nebude souhlasit . Opakuji, že kdybych Alfie vulgárně (třeba v afektu) urazila, bylo by mi to líto a omluvila bych se. Ale já jen a jen vyjádřila svůj názor a jestli to Alfie není schopna unést, tak je to bohužel smutné. Ale to je vše.
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BAGHIRA moje řeč děvčico, mě teda nesere diskuze žádná- taky tvrdý život IVCO- hned mě tak něco už nerozhází
.....Maximálně mě diskuze nezajímá, nebo nemám odpověď, nemám k tématu co říct, nebo mě připadá blbá- a tak se tam vůbec necpu a je to......neříká se tomu tolerance..? A když už mi nějaká diskuze připadá divná, trapná nebo bůhvijaká, tak to tam nejdu napsat, protože si myslím , že to nikoho nezajímá.....ále já vím, každej jsme nějakej no.....
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivca_K ,
ale víš jak, každej není zase tak „vostrej“ jako Ty… To by jsi zase mohla překousnout, ne? Jakože já Tě trošinku znám, tak vím, jak to myslíš…
silvic ,
no dyť já si to myslela, že si krasavice inteligentní
![]()
Peťula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Baghiro , promiň, ale já nemám pocit, že bych se do někoho navážela. Já jsem jen na začátku diskuse na něco zeptala a následně na odpovědi reagovala. Navíc, Alfie už jaksi opravila svůj druhý příspěvek v diskusi ............ takže teď už je víceméně bezpředmětné na něj reagovat.
Ivča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
IVCO nééé každý vše unese, a nééé každý je tak tvrdý jako ty- to nemyslím zle. A Alfie nepoložila otázku co si kdo o téhle diskuzi myslí. A vůbec- což takhle brát to všechno s humorem…dyt jináč zblbneš, když budeš brát takové věci vážně
Pozn.: to že si chráníš své soukromí max.respektuji a už se usměj, dyť sou to nakonec kraviny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit