AČR - je tu někdo ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Už neizivam. 2 roky psych., od známosti. Dostal mě k nim nynější partner. Lékař pomohl. 5 let užívání a jsem z toho venku. I kdyz snížení a vysazení jsem chtěla dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L podle mě je dobře, že ti nic nevyvětlila. Protože jsi teĎ ukázala, že jsi naprosto bl. bá, když ses u testů snažila podvádět na základě toho, co ti o tobě řekl předchozí psycholog a ještě sis myslela, že to testy neodhalí. Takový člověk tam nemá co dělat.
- Citovat
- Upravit
@Bike L píše:
@GnaarŽádná zkušebka není. Kde jsi na to přišla? Pokud projdes 3 měsíčním výcvikem dostanec služební poměr. Většinou na 2-3 roky a i kdyby jsi nic nedělala. Nemohou te vyhodit. Viz případ chlapa pod mým partnerem. Má závazek, v práci chrape. Ale vyhodit ho nemůže. Pouze napomenutí, Áčka, stržení peněz.
Bohužel. Takto to funguje a nejen v ačr.
už jen podle toho, jak se tu vyjadřuješ, snažíš se věci zlehčovat, tak bych tě chtěla vidět, jak úspěšně projdeš výcvik
![]()
- Citovat
- Upravit
45 není žádný čas. A nemusí. Sorry, nemusí. Vyberes si útvar a tam jdeš.
A sorry, ti chlapi, kdyby věděli kolik mají za zadama lidi s AD by se asi hodně divili.
Nikdo se tím jistě nechlubí a nikomu do toho nic není. A nechlubí se tím, právě kvůli těm rypalum a posmevackum. Což je docela smutný…
Příspěvek upraven 09.12.17 v 09:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už je nemám. Píšu to po několikáté. Do příspěvku jsem to, zřejmě zapomněla zmínit. V době testů jsem je měla. Ale AD nevadí, jak mi sdělil primář.
Brala jsem je na úzkost-deprese v těžkém stádiu. AD snižují myšlení v tom, že na učení atd nejde jako dříve. A já se hlásila na UNOB ne jako přímý nábor, protože ten pro ženskou jej tak není, musí být vhodná místa.
Školu, titul sice mám, ale jen Bc mimo vojenský obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom ze ja odpovídala v tom smyslu jak to cítím/vidim za poslední tři měsíce.
Tak jak po nás chtěli. Proto mě to překvapilo a docela mrzelo. Obzvlášť, když první pokus byl s plnou dávkou AD a ještě po pohřbu ( což se podle lékaře promítlo ).
Nemám potřebu si vymyslet a popravdě tuto vlastnost mám na prvních místech v žebříčku, co nesnáším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla bych v logistice, případně na štábu. Málokdy se holka dostane jinam. I kdyz dostane, jako známá k mechne. Všichni se jí smáli, hlavně chlapi ji házeli klacky loď nohu a zvládla to. Ale stalo ji to dobře.
A ještě k tomu, že člověk co bere AD nemá co dělat v ačr. Proč? Je snad méně člověk? Každý a to myslím vážně do toho může spadnout, a pokud někdo tvrdí, že ne, lze, ač nevedome třeba.
Každý jsme jen lidi.
Znám plno lidí co jsou o. k po psychické stránce a někteří byli i v ačr - rozvod, dluhy, atd a on/ona se zabili. A bylo jedno, že nebrali AD a pak znám ti, co berou jsou v armádě a PRACUJI, není s nima problém. Píšu to ve velkém, protože jé hafo Ckaru a nemakacenek, kteří jsou tam jen kvůli 15temu v měsíci.
Příspěvek upraven 09.12.17 v 08:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím tě, co to neles? Těžko můžu podvadet, když nevím jaké budou otázky a jak na ně odpovídat. Předchozí lékař mi sdělil jen výsledky. Ne, jaké měly výsledky správně být. A nevim, proč bych o sebe měla lhát?! Pokud je to tvoje parketa, tak prosím, já s tím nechci nic mít a s takovyna lidma už vůbec.
Tak ze, brzdí laskavě a mindraky si jsi vylivat někam jinam.
Zřejmě, ani nevíš jak tyto testy probíhají. ![]()
Příspěvek upraven 09.12.17 v 08:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezlehcuju. Vím, co má partner v práci a jak to fám chodí. Kasáren má vzhledem k hodnosti za sebou hodně.
A tebe rypala, asi ti neříká to, že lidi co se vrátili z mise, skončili na AD a nikdo to neřeší. Takových je. Pokud nejde o nic vážného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
@lucenkaProsím tě, co to neles? Těžko můžu podvadek, když nevím jaké budou otázky. A předchozí lékař mi sdělil jen výsledky. Ne, jaké měly výsledky správně být. Tak ze, brzdí laskavě a mindraky si jsi vylivat někam jinam.
Zřejmě, ani nevíš jak tyto testy probíhají.
no vzhledem k tomu, že psychologické testy jsou dost podobné, on tě upozornil na to, že jsi moc velký puntičkář, tak ses tomu prostě při tomhle testu snažila vyvarovat. A samozřejmě ty testy jsou dělané tak, aby přesně takové chování odhalily… což se potvrdilo tím, co ti teď řekla psycholožka.
- Citovat
- Upravit
@Bike L píše:
@lucenkaNezlehcuju. Vím, co má partner v práci a jak to fám chodí. Kasáren má vzhledem k hodnosti za sebou hodně.
A tebe rypala, asi ti neříká to, že lidi co se vrátili z mise, skončili na AD a nikdo to neřeší. Takových je. Pokud nejde o nic vážného.
tak ale tvůj chlap už není na vstupním výcviku ne? Ty už vidíš jen to, co následuje.
- Citovat
- Upravit
A proč bych to asi dělala? Problém v mé povaze nebyl. A navic, proč bych měla lhát v povaze a stydět se za svoji? Nevidím důvod. Tak ze, si hledej důvodu, prosím tě někde jinde a pokud máš blbou náladu o sobotě, tak si ji nevylevej tady. Díky
Příspěvek upraven 09.12.17 v 08:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co to sem zase tahas mimo téma?
Můj chlap byl na misích taky. Jen tak někoho nevezmou. A to, že berou AD po skončení mise je, jen, o tom, že nedali situaci, prostředí, které tam zažili… Stejně jako já po letech teroru.
A než zacneš, partner AD nebere.
Jen ví, jak to chodí a má známé i u lékařů, včetně těch co řeší vojáky.
Příspěvek upraven 09.12.17 v 08:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
@lucenkaA proč bych to asi dělala? Problém v mé povaze nebyl. Tak ze, si hledej důvodu, prosím tě někde jinde a pokud máš blbou náladu o sobotě, tak si ji nevylevej tady. Díky
No, vzhledem k tvým příspěvkům tady, tvým reakcím a vyjadřování je asi dobře, že tvé přijímací řízení dopadlo jak dopadlo. Nedokážu si představit, že člověk s reakcemi a vyjadřováním jako ty je v naší armádě. Ani na té logistice
Ony ty testy očividně dopadly, jak měly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit