AČR - je tu někdo ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Co to sem zase tahas mimo téma?
Můj chlap byl na misích taky. Jen tak někoho nevezmou. A to, že berou AD po skončení mise je, jen, o tom, že nedali situaci, prostředí, které tam zažili… Stejně jako já po letech teroru.
A než zacneš, partner AD nebere.
Jen ví, jak to chodí a má známé i u lékařů, včetně těch co řeší vojáky.
Příspěvek upraven 09.12.17 v 08:53
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
@lucenkaA proč bych to asi dělala? Problém v mé povaze nebyl. Tak ze, si hledej důvodu, prosím tě někde jinde a pokud máš blbou náladu o sobotě, tak si ji nevylevej tady. Díky
No, vzhledem k tvým příspěvkům tady, tvým reakcím a vyjadřování je asi dobře, že tvé přijímací řízení dopadlo jak dopadlo. Nedokážu si představit, že člověk s reakcemi a vyjadřováním jako ty je v naší armádě. Ani na té logistice
Ony ty testy očividně dopadly, jak měly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co jsem asi dotyčné měla napsat? Psala jsem to několikrát, že povaha byla v pořádku. Důvod mého nevzeti, protože AD snižují rychlost v učení, proto mě nepustil na UNOB. To BYL DUVOD.
A pokud myslíš nebo ti přišlo, že to bylo napsáno agresivně. Ne, nebylo. Já jsem zcela v klidu. Akorát tu mám práci a k řešení dulezitejsich věci, než odpovídat někomu, kdo hledá jen důvody chyb na mě straně zuby nehty.
Příspěvek upraven 09.12.17 v 09:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
@KellieeA co jsem asi dotyčné měla napsat? Psala jsem to několikrát, že povaha byla v pořádku.
A pokud myslíš nebo ti přišlo, že to bylo napsáno agresivně. Ne, nebylo. Já jsem zcela v klidu.Akorát tu mám práci a k řešení dulezitejsich věci, než odpovídat někomu, kdo hledá jen důvody…
Aha, tak to jo, to jo…tak řeš
Póóóhof ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem v armádě už skoro 15 let, nejdřív UNOB, pak praxe u útvarů, mise v Afg a promiň, ale myslím si, že člověk s AD by v AČR sloužit neměl.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jsem v armádě už skoro 15 let, nejdřív UNOB, pak praxe u útvarů, mise v Afg a promiň, ale myslím si, že člověk s AD by v AČR sloužit neměl.
A víš, kolik lidí AD berou v armádě? Asi by ses hodně divil/a. Lidé o tom nemluví, právě kvůli ostatním. Možná, kdyby byl jiný přístup, tak by se to změnilo. Člověk, co bere AD na normalni psycho potíže není nikdo s leprou nebo nějaký posahany schizofrenik,.
UNOB navíc už teď není co to bývalo, aspoň se to říká. A tvrdí to letitou vojáci, ať už ze školy nebo bez ní, přímo VZP.
Když si studenti dokážou krást věci, s prominutím sr. t do ledničky, kde předtím vezmou jídlo apod., silenosti. Tak na co potom psycho testy jsou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napíšu cokoli, jen mě vezměte, jak si zmínila. To já nedělám, ač o práci stojím, nebudu lhát, případně dělat ze sebe někoho jiného. Buď mě musí brát takovou jaká jsem nebo ne. Nevím, no, popravdě, kde jsem udělala chybu a zda jsem svoji free náladu a jak se momentalne cítím, trošku nevzala víc v pohodě a bez stresu. Ale to už je jedno.
A to myslím i v tom, že nebudu tvrdit: není problém pro mě x přesčasu, každý víkend v práci, honim peníze, protože nemám jak vyplnit čas. Není to pravda. Volný čas vzhledem k rekonstrukci na domě, sportu je pro mě hodně cenný.
Kupodivu, což jsem nechtěla zmiňovat, abych věděla názory lidí tady a nejenom od blízkých, jak mě znají nebo vojáků z povolání z řad známých a kolegů partnera, protože mám na sebe vysoké nároky ( přitom na druhé ne, pro ty se rozdam ) jsem testy k policii udělala. Přičemž oni mají, prý, podstatně těžší… Ale zrovna o práci u pcr, až tak moc nestojím, ale to je jiná - možná, tam nakonec i skončím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bike L píše:
A víš, kolik lidí AD berou v armádě? Asi by ses hodně divil/a. Lidé o tom nemluví, právě kvůli ostatním. Možná, kdyby byl jiný přístup, tak by se to změnilo. Člověk, co bere AD na normalni psycho potíže není nikdo s leprou nebo nějaký posahany schizofrenik,.UNOB navíc už teď není co to bývalo, aspoň se to říká. A tvrdí to letitou vojáci, ať už ze školy nebo bez ní, přímo VZP.
Když si studenti dokážou krást věci, s prominutím sr. t do ledničky, kde předtím vezmou jídlo apod., silenosti. Tak na co potom psycho testy jsou?
Já to beru všeobecně, nejen tebe, prostě pokud jednou žadatel nebo i voják začne brát AD nemá v armádě co dělat. A lidi s AD nijak neodsuzuju, může se to stát každému. Ale co je to „normální“ psycho potíže? Prostě pokud už je člověk jednou psychicky nebo fyzicky nemocnej, nemůže to být označováno jako normální stav. Od toho potom ty zdravotní testy jsou, aby to posoudily. Člověk by měl být soudný. Mimochodem jak víš, kolik lidí v AČR bere AD?
- Citovat
- Upravit
@Bike L píše:
@GnaarŽádná zkušebka není. Kde jsi na to přišla? Pokud projdes 3 měsíčním výcvikem dostanec služební poměr. Většinou na 2-3 roky a i kdyby jsi nic nedělala. Nemohou te vyhodit. Viz případ chlapa pod mým partnerem. Má závazek, v práci chrape. Ale vyhodit ho nemůže. Pouze napomenutí, Áčka, stržení peněz.
Bohužel. Takto to funguje a nejen v ačr.
Ano, zkušebka není. Chtěl jsem tím říct, že kdyby kdyby byla, tak v průběho nějakého např. 3 měsíčního přijímače by se dala posoudit ta vhodnost uchazečů asi lépe než u jednoho pohovoru a jednoho testu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
už jen podle toho, jak se tu vyjadřuješ, snažíš se věci zlehčovat, tak bych tě chtěla vidět, jak úspěšně projdeš výcvik![]()
Jen kecy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek píše:
@Gnaar samozřejmě že zkusebka je. A je to právě přijímač ve výškově. Během základního výcviku může kdokoliv bez udání důvodů služební poměr ukončit. Ze strany armády i vojáka.
Tak tím lépe a radostněji
Špatně jsem pochopil smysl příspěvku od @Bike L, na který jsem reagoval. Tak ještě jednou, co jsem měl na mysli původně: ubrat nároky na přijímacím pohovoru a odfiltrovat to důkladnějším sítem v přijímači. To je špatně?
Někdo může mít horší den při tom pohovoru a neprojde a přitom by se potom v reálu osvědčil dobře a naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rigousek píše:
@Gnaar To by asi nebylo moc reálné. Už takhle chodí do Vyškova na KZP přibližně 600 uchazečů každý příjímač. Ti instruktoři jsou rádi, že jsou rádi. Lidi tam mají v ruce zbraně, granáty, ostré náboje. Nemůžou ty lidi selektovat až tam. Nehledě na to, že už tam armáda je platí. Já nejsem odborník na psychotesty a tak, ale myslím si, že špatný nebo dobrý den asi nehraje až takovou roli, že jsou prostě nějak sestavený a ukážou, jestli ten člověk na to má nebo nemá. Alespoň v to doufám, ale jak říkám, odborník nejsem. Každopádně zakladatelka tvrdí, že už na nich byla dvakrát a ani jednou neprošla. Hodnotili ji dva doktoři nezávisle na sobě. Jeden náš kamarád je neudělal taky a dokonce dvakrát. A to nebere žádné AD. Někdo na to prostě nemá, stejně jako každej nemůže být právník nebo třeba umělecký malíř. Co vím ale od přítele, tak psychotesty jsou velkým sítem a když je dělal on, tak jich pak taky minimálně polovina už nepokračovala.
Jak říkáš
… Já se tady nechci bez anonymu více rozepisovat a odhalovat citlivé podrobnosti z rodiny, ale toto přesně jsou slova člověka, který v armádě odsloužil 30 let na poměrně vysokých postech, včera shodou náhod jsem s ním o tom mluvila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I já mám doma partnera na vysoké úrovni, prošel střední, vysokou vojenskou, misemi a má rozdílné informace: od špatného vyspání, přes rady starších lékařů, že tabulkami na 100% se rozhodně nedrží, ale to chce zkušenosti apod.. Nehledě na to, že má kolegy, známé a kamarády z řad AČR - i já.
Taky mám známého, který nebere AD 2× ho vyhodili, že je agresivní ( opravdu není ), po 3tí prošel a je z něj dobrý zaměstnanec a voják - chápej, dává do toho vše, protože je to jeho sen. A pak jsou opaky, kteří projdou UNOBem a chovají se hůř, než zvířata a to mají být důstojníci (? ).
A jak jsem psala, já jsem se nehlásila přímo, ale jako student-voják na UNOB, kde jsou, trochu, jiné příjímací testy v oblasti psychovyšetření. A hlavně, poprvé problém v mé povaze/úchylky atd. nebyl, pokud jste to tu četli, aniž bych věděla, do čeho jdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, byl někdo v nejbližší době na fyzických testech pro vstup k profíkům? Může mi vysvětlit, v čem spočívá ten test na trenažéru? Jak dlouho se jede a co přesně se měří? Díky
- Citovat
- Upravit