AD Trittico

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.18 09:10

@Paoloska teprve dva dny, ale bez prášků na spaní bohužel nespím a čekat tři týdny než zabere a nevyspat se, to teda nevím jak dopadne

• Citovat
  • Upravit
5645
11.5.18 09:12

@Paoloska mám pocit, ze trittico se nesmí s hypnotikama…

Zakladatelka - ja nespala (díky špatně kombinaci léku na zánět dunit) tři týdny a to ani jednu jedinou minutu a ziju ???? fungovala jsem, tělo neznalo únavu… nespavost ma z 99% příčinu v hlavě - psychika. Udělej si nějaké rituály, které budeš každy den dělat - spánková hygiena - ale snáz se do toho rituálu nezaradit ten prasek - to nech jako bokovku, kdyby náhodou si neusnula třeba do půlnoci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 09:19

@eliskaj tři týdny nespat? to snad ani nejde, já nespím dvě noci a jsem úplně vyřízená, teda já špatně spím už přes rok

• Citovat
  • Upravit
9994
11.5.18 09:22

@eliskaj Když jsem s doktorem řešila nespavost, tak mi dal Trittico i prášky na spaní (bohužel nevím název, vrátila jsem je, tlumily mě přes den).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
11.5.18 09:26

Holky stalo se vám některé po tomto léku že vám hrozně v noci vysychalo v puse? Až úplně vzadu v krku? Usnula jsem po něm sice dřív než bez něj, ale několikrát za noc jsem se vzbudila a nemohla ani polknout. Celá pusa byla jak smirgl papír. Brala jsem ho sice před lety, ale tak mě to napadlo když čtu diskuzi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.5.18 09:45

@emimka20 Ne, vůbec ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
11.5.18 09:46

Mě teda trittico na spaní pomohlo okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 10:19

@ivašot. a kolik jste brala? mě doktorka předepsala jen třetinu prášku

• Citovat
  • Upravit
9994
11.5.18 11:15
@Anonymní píše:
@ivašot. a kolik jste brala? mě doktorka předepsala jen třetinu prášku

Třetina 150? To je málo. Já brala 2/3 asi měsíc a pak celý prášek a to je pro mě optimální dávka ;). Jinak aby zabral prášek hned, to bude spíš psychické (mám něco na spaní, tak usnu..) Trittico takhle nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.18 11:48

@Paoloska co ty vedlejší účinky? Docela se jich bojím

• Citovat
  • Upravit
9994
11.5.18 11:51
@Anonymní píše:
@Paoloska co ty vedlejší účinky? Docela se jich bojím
Žádné nemám. Už jsem teda dlouho nečetla leták, tak ani nevím, jaké můžou být :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.5.18 19:44

Řešte to s ošetřujícím psychiatrem.

Nejspíš taky řešíte přidruženou závislot na těch hypnotikách. Teda neřešíte, jen se s tím potýkáte. Jste v psychoterapii? Jak zvládáte dodržovat spánkovou hygienu? Jak moc si dokážete poradit se svými úzkostmi? Jaká relaxační cvičení před spaním praktikujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
11.5.18 21:03

Mě Trittico zabralo do týdne. S psychiatrem jsem se dohodla, že začneme celou tabletou (150). Do týdne jsem spala jako mimino, usínání super, v noci žádné buzení. Po měsíci jsem snížila dávku na 2/3 tablety a teď po pár letech jsem na 1/3. Ale vysadit úplně ho nemůžu, opět se vrací neschopnist usnout a časté noční buzení.
Pokud nějakou dobu bereš prášky na spaní, tak tě samotné Trittico nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.18 13:29

Tak po více jak třech týdnech užívání žádné zlepšení se spaním, převažují negativní účinky, jakože jsem unavená, motá se mi hlava, není mi dobře. Takže budu muset řešit zase s doktorkou, protože tohle je nanic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.18 15:44

Zdravím, oživuju téma. Jaké máte zkušenosti s Tritticem na spaní? Za jak dlouho začne účinkovat? Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex