Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte, máte některá zkušenost s tím, že byste po Adipexu ztratily menstruaci? Startovala jsem s Adipexem v březnu, 6.3 byla MS (přišla až po 34 dnech od minulé menstruace), to jsem pak po týdnu Adipex vynechala, protože jsem něco málo shodila a nechtěla jsem, aby to šlo zas nějak brutálně rychle. Dnes je 13.4 a já pořád menstruaci nemám, tak se ptám, jestli na to mohl mít vliv Adipex? Těhotná nejsem, testy jsem si dělala, na gyndu jdu v pátek ![]()
Ano věřím tomu, že tenhle „zázrak“ dokáže rozhodit celý organismus..
@Run píše:
Ano věřím tomu, že tenhle „zázrak“ dokáže rozhodit celý organismus..
A co pak s tím? Jak dlouho ten lék může mít účinek/jak dlouho zůstane v krvi? To už po měsíci v krvi bude asi těžko, ale účinek ještě mít může, že? Já jsem po něm teda neměla nic (žádné nežádoucí účinky), až na přeliv energie, tak nevím. Zas si ale na jednu stranu říkám, že když jsem to začala brát až někdy po půlce března a i 6.3 jsem měla zpožděnou menstruaci, tak by to tím nemuselo být. Vrtá mi to hlavou. Mamina mi tvrdí, že už jsem prostě moc tlustá na to, abych měla menstruaci.
@AdelaHores možné je všechno, poradila bych se s doktorem, co Ti to předepsal.
![]()
Na vynechani menstruace muze mit tloustka zasadni vliv, dokonce bych rekla i vetsi, nez Adipex. Hormony ridici cyklus jsou lipofilni, tzn, ze se ukladaji v tukove tkani, je-li ji hodne vytvori se slusne depo. Z vlastni zkusenosti, kdyz jsem mela BMI nad 36 - obezita 2.stupne, tak jsem mela cyklus delsi o 7 dni - 35dni. Zhubla jsem 20 kilo, cyklus od te doby 28dni. Po Adipexu jsou nezadouci ucinky spise z duvodu nahleho uvolneni energie, ja mela treba tres. Brala jsem ho jednou drive na nastartovani, zaludek se po 14-ti dneh stahnul, pak uz nebylo potreba. Takze sama koukni na svou vahu, pokud je tve BMI taky vyssi, neprestavej hubnout, mozna vynechal jen jeden vajecnik a dalsi MS prijde v terminu.
@f.e.r.n.e.t.k.a píše:
Na vynechani menstruace muze mit tloustka zasadni vliv, dokonce bych rekla i vetsi, nez Adipex. Hormony ridici cyklus jsou lipofilni, tzn, ze se ukladaji v tukove tkani, je-li ji hodne vytvori se slusne depo. Z vlastni zkusenosti, kdyz jsem mela BMI nad 36 - obezita 2.stupne, tak jsem mela cyklus delsi o 7 dni - 35dni. Zhubla jsem 20 kilo, cyklus od te doby 28dni. Po Adipexu jsou nezadouci ucinky spise z duvodu nahleho uvolneni energie, ja mela treba tres. Brala jsem ho jednou drive na nastartovani, zaludek se po 14-ti dneh stahnul, pak uz nebylo potreba. Takze sama koukni na svou vahu, pokud je tve BMI taky vyssi, neprestavej hubnout, mozna vynechal jen jeden vajecnik a dalsi MS prijde v terminu.
já mám teď 91 kg na 172 cm, čili BMI mám 30,76…