Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
chtěla bych zhubnout pomocí Adipexu, bohužel mám nízké BMI - 22, s vysokým procentem tuku - cca 30. Je přesto šance, že mi ho někdo předepíše? Máte zkušenosti?
P. S. Prosím, diskuze není o vašich zkušenostech s Adipexem, vím, že to má vedlejší účinky, zvážila jsem pro a proti a v případě zdravotních problémů ho brát přestanu.
Případně nemá někdo na prodej zbytek, co mu nevyhovuje?
Sezen si nekde pervitin, ten sezenes bez predpisu a mozna i snaz, srac.ka je to uplne stejna a zdravi ti to odrovna taky
Radsi zhubni stridmou stravou a sportem, i kdyz nevim, co chces s BMI 22 hubnout. No, neporadila jsem. Nikdy me neprestane udivovat, co vsechno jsou lidi schopny udelat. Ja jsem hubla asi dva roky, nez jsem se k tomu opravdu dokopala, ale vazne me nikdy nenapadlo huntovat si zdravi podobnejma vecma.
@Luucy Hele a cvičení jsi aspoň zkoušela? Pokud máš víc tuku, než bys měla mít, tak jeho proměna na svaly by mohla být celkem efektivní…
Jinak neporadím, doktor by musel být blázen, aby Ti to předepsal. Pokud fakt máš pocit, že ho potřebuješ, zajdi si k psychiatrovi: třeba zjistí, že máš nějaký problém, a buď Tě bude léčit, nebo Ti poradí, jestli se s tím dá něco dělat (třeba se to předepíše i „na hlavu“, co já vím) ![]()
A teda hrubě nedoporučuju kupovat ho na netu. Nejspíš dostaneš neúčinnou globuli nebo nějakou asijskou s. ačku s obsahem bůhvíčeho.
já myslela, že adipex je už zakázanej
Kdysi si po něm kolegyně z práce zničla nenávratně zdraví.