Pěkná postava i po 30ce a dětech?

18
3.7.17 22:41

Pěkná postava i po 30ce a dětech?

Zajímaly by mne vaše zkušenosti, jak si udržet pěknou postavu i po třicítce.

Mám něco málo přes 30 let a dvě malé děti. Jsem celkem štíhlá, sportuji cca 1× týdně, ale přesto mám pocit, že to s mojí postavou jde poslední roky dolů - připadá mi, že nejsem v kondici, že jsem „rozteklá“, kůže začíná být povolenější než dříve, začínají se mi dělat malé špíčky na místech, kde nikdy nebyly, celkově začínám na své postavě vidět rysy postavy mojí maminky a to se mi vůbec nelíbí :(

Nemyslím si, že za to mohou těhotenství a porody dětí, ale spíš můj fyzický věk a nedostatek spánku a sportu kvůli vytížení s malými dětmi.

Jaká je vaše zkušenost - je možné i po třicítce a s dětmi mít pěknou, pevnou postavu? Ty z vás, kdo ji máte - jak to děláte (jídlo, spánek, kosmetika, sport - jaké konkrétní druhy)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2469
3.7.17 22:47

Ahojky tak ja mam 30 let a tri deti ve veku 8 let 5 let a 22mesicu
Jim normálně, mam moc rada zeleninu a lítám 24 hodin denne kolem deti a to asi dela sve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15298
3.7.17 22:55

@attie Holt mít pěknou postavu ve 30,dá víc práce než ve 20,hodně dělá genetická dispozice. Mě je 40,vážím stejně jako ve 20,ale přeci jenom, trochu celulitida, břicho taky není už uplně tak krásně ploché jako před pár lety, ale i tak jsem docela spokojená. Nejlepší je pravidelně cvičit, posilovat, zadek, břicho, taky se k tomu pořád přemlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
3.7.17 23:00

Já si myslím, že je to hodně o celkovém životním stylu, co jsi měla už před dětmi. Ale věk vidět je, kůže ztrácí pružnost, to asi neovlivníš.
Já mám po třech dětech nahoře 4 kg. Nikdy jsem nebyla vychrtlá, ale ani tlustá. Jsem typické jablko, takže to mám všechno v břiše. Natáhnu starý rifle, ale dopnout je dá práci :D A ty vytahaný prsa :zed: Ale snažím se sportovat, co to jde sama nebo s dětmi. Ale je pravda, že to extrémně neprožívám. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
3.7.17 23:11

Jde to, ale je to dřina. Je mi za měsíc 37 a vážím jako na střední škole. 6krat týdne běham + protahuju a trochu posilují. Na tom posilování zamakam teď o prázdninách. Jim přísně zdravě a nepiju už 6 let alkohol. Ale sežere mi to všechen volný čas. Plánovat kdy a co jist, kdy jít běhat a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
3.7.17 23:30

A co kdyby ses na par spicku vykvakla a nekazila si zivot ptakovinama? Urcite jsi krasna zenska a jsi na sebe proste moc prisna :)
Pekna postava taky znamena pro kazdeho neco jineho. Kdybych byla tak hubena tak jako uzivatelka na prvni fotce, manzel by obrecel prsa a proste moc by se mu to nelibilo no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
3.7.17 23:34

@MadGirlNancy A proc ti to za to stoji? Jako vazne, me to fakt zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.7.17 00:14

Baví mě to, mám to jako hobby. Před 2 lety jsem kultivovala duši (rozuměj, studovala druhou VŠ), teď kultivuju tělo… co bude za další dva roky :nevim:
Proste musím mít pořad nějaký cíl. Teď už je cíl splněn, ale běhání mi pomáhá na psychiku, krásně si odpocinu. Tak u toho zůstanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.7.17 00:21
@MadGirlNancy píše:
Baví mě to, mám to jako hobby. Před 2 lety jsem kultivovala duši (rozuměj, studovala druhou VŠ), teď kultivuju tělo… co bude za další dva roky :nevim:
Proste musím mít pořad nějaký cíl. Teď už je cíl splněn, ale běhání mi pomáhá na psychiku, krásně si odpocinu. Tak u toho zůstanu.

Ahaaa!!!:)
Vidis…to me ani nenapadlo, ze by to nekoho bavilo :mrgreen: Jsem lina :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
4.7.17 00:23
@Loki01 píše:
Ahaaa!!!:)
Vidis…to me ani nenapadlo, ze by to nekoho bavilo :mrgreen: Jsem lina :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.17 00:48
@MadGirlNancy píše:
Jde to, ale je to dřina. Je mi za měsíc 37 a vážím jako na střední škole. 6krat týdne běham + protahuju a trochu posilují. Na tom posilování zamakam teď o prázdninách. Jim přísně zdravě a nepiju už 6 let alkohol. Ale sežere mi to všechen volný čas. Plánovat kdy a co jist, kdy jít běhat a tak.

Tesat do kamene. Každý by si měl uvědomit, že musí něco obětovat a stojí to spoustu času a energie. A určitě nestačí měsíc jít zdravě a jednou týdně 20 minut rotoped. Pěkná postava je životní styl, je za tím spousta práce…a disciplína.

jo, a závidím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
4.7.17 07:22

Já teda jsem typ maminky co nabrala, ale spíš napíšu co pozoruju.. Mám vedle sebe spí maminky, co právě po porodu a spíš, když už jim děti malinko odrostly- batole a předkošláci, tak jsou hubeněnjší jak před porodem. Znám takové 4 maminky… Věk okolo 35 plus mínus..
Tak asi je to fakt co kdo… jak jí, jak se snaží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12868
4.7.17 07:50

Mam jedno dítě a bude mi 38, postavu mam jako ve dvaceti, až na ty prsa. Ale denně sportuji. Jako @MadGirlNancy naběhám přes 200km měsíčně, k tomu doma posiluji. Já teda dost žeru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
4.7.17 08:20

Pohyb. Je mi 33, jedno dite. Potrebuju shodit tak 6 kilo, mam to vsechno na brise, hruza. Hecla jsem se a zacala denne doma cvicit podle Zuzky Light (najdes na youtube), ma plus minu dvacetiminutove bloky, takze casove se to da nebo beham 5 km a za mesic dve kila dole prave pres to bricho. Kdyz si najdes ten cas a dodrzujes to, tak je podle me uspch zaručen. Pro me je problem skloubit jidlo a cas na cvičení, abych necvicila v devet vecer nebo hned po jidle. Ale jak jsem si nasla system, tak to jde uplne hladce.
A jinak mam kamaradku, 3i let, 4 deti a postavu ma lepsi, nez za mlada. Cvici s renerem a jezdi na kole. Ale v obliceji je strašně strhana, vypadá starsi. Je to holt neco za něco. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
4.7.17 08:51

@MadGirlNancy tak hlavně že to baví. Na to bych neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková