Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky jak jste na tom s cvičením? Vydržíte u toho dlouho nebo vždycky po pár týdnech přestanete a pak zase po dlouhé době začínáte od znova? máte fígle jak to zlepšit? ![]()
@Lemate píše:
Holky jak jste na tom s cvičením? Vydržíte u toho dlouho nebo vždycky po pár týdnech přestanete a pak zase po dlouhé době začínáte od znova? máte fígle jak to zlepšit?
můj fígl. Začít chodit do posilovny aspoň dvakrát týdně. Po měsíci jsou už první výsledky a to mě nakoplo vydržet… a co teprve po čtvrt roce ![]()
u žádného jiného cvičení jsem žádné výsledky neviděla dřív, než jsem s tím stihla seknout ![]()
@Lemate píše:
Holky jak jste na tom s cvičením? Vydržíte u toho dlouho nebo vždycky po pár týdnech přestanete a pak zase po dlouhé době začínáte od znova? máte fígle jak to zlepšit?
Kdyby po pár týdnech
Mně to vydrží vždycky tak 3 dny ![]()
No zvedání činek mě právě vůbec nebaví
ale je fakt že k výsledkům jsem se ještě nikdy nedostala, pak je to asi jednodušší se dokopat
Právě jsem včera narazila na knihu Dívka, která chtěla být fit a vypadá zajímavě, teda alespoň se mě to asi týká, tak jestli jste ji někdo nečetli?
1. Najit si neco, co te bude bavit - kolo, zumba, tanec u tyci…
2. Domluvit se s kamaradkou, zaplatit si trenera a clenstvi.
3. Neprepalit na zacatku
4. Davat si realne krarkodobe cile. A za splneni se odmenit:) takze ne shodim do leta 10 kilo a tri velikosti a ubehnu pulmaraton. Ale shodim kilo/2cm/ubehnu v kuse 2 km…
@Lemate někde jsem četla, že když není motivace jíst nahatá před zrcadlem. No mě hodně pomáhá chodit s kamarádkou, když se nechce jí, chce se mě a obráceně. Cíl máš, snaž se vytrvat ![]()
Mně pomohlo, že jsem si našla cvičení - kruhový trénink - který mě bavil a musela jsem si koupit pernamentku, no, a přece ji nenechám propadnout
.
@Lemate píše:
No zvedání činek mě právě vůbec nebavíale je fakt že k výsledkům jsem se ještě nikdy nedostala, pak je to asi jednodušší se dokopat
není to jen zvedání činek. Cvičit se tam dá různě. Ideál si zaplatit na začátek trenéra a ujasnit si s ním představy a cíle…
Já začala chodit s kámoškou, takže to bylo takové zábavnější už od začátku…
a taky mě to nikdy nebavilo. Až teď ![]()
Ještě jsem nenašla sport, co by mě bavil.. vždycky si pře zrcadlem říkám, že bych potřebovala zpevnit, pak se obleču a zjistím, že to není zas tak moc vidět ![]()
Já si teď objednala pár cvičících pomůcek domu a jsem zvědavá zda to fakt dám cvičit aspoň 1-2h denně..Má motivace je září..Tunisko ![]()
@Tamtama píše:
Ještě jsem nenašla sport, co by mě bavil.. vždycky si pře zrcadlem říkám, že bych potřebovala zpevnit, pak se obleču a zjistím, že to není zas tak moc vidět
Přesně! Když někoho nebaví žádný pohyb, co pak?
No já začala chodit na kruhový trénink. Je ráno a v 21 hodin se uzavírají veškeré změny. Takže večer či odpoledne mám vždy vůli jít, ráno je to jak kdy, ale nechci aby mi zbytečně propadla pernamentka, tak jdu. Jako samozřejmě, když mě bude ráno opravdu zle, tak nepůjdu, ale ne proto, že se mi nechce. Ještě jsem si k tomu přidala pilates, se stejným režimem.