Růst vlasů

127
25.6.17 18:47

Růst vlasů

Čauky vsem! Potřebuji trochu popohnat růst mých vlasů, piste mi sem prosim jen osvědčené vodičky, prášky cokoliv vám urychlilo růst vlasů! Děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.6.17 18:51

Zdravá strava, pravidelné uživání henny, a zábaly z ricinového oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
25.6.17 18:56

A na množství vlasů něco pomůže? Mam pocit ze jich mám teď málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.6.17 18:57

Kdyz jsem ve strave omezila sacharidy a zacala jist vic bilkovin a tuku, tak mi zacali vlasy rust jako blazen. A to jsem si jeste pred nedavnem myslela, ze my proste nad urcitou delku, uz nikdy vyrust nemuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.6.17 19:01

@Kočka123 strava bohatá na vlánkinu, zdravé tuky a minerály jako je křemík, zinek a hořčík.

Plus případně zábaly s kofeinem a ricinovým olejem.

@lachtanice86 pokud máš jemné či řídké vlasy od jakživa, tak se to dá jedině opticky kamuflovat dobrým střihem vlasů.

Pokud vypadaly po porodu, tak je potřeba počkat, až dorostou. Rostou zhruba 1 cm za měsíc a víc to prostě nejde.

Pokud padají z jiného důvodu, než je porod, tak je potřeba zjistit co to je (hormonální dysbalance, dermatititda, různé interní nemoci, mizerná strava, příliš přísná dieta, nekompenzovaný chronický stres a podobně) a to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
25.6.17 19:07

@Ou jemne ano ale řídké jsem je neměla. Ne tolik.
Porod ne. Ale potraty, zamlkle tehu, operace, teď mě čeká hormonální blokace. Dietu ano ale spíš než dietu bych to nazvala zdravým životním stylem. Méně cukrů, více proteinu. Pod dohledem poradce. Asi to u mně bude soubor všeho. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.6.17 19:18

@lachtanice86 poradce bohužel rozhodně nemusí být kvalifikovaný, zejména, pokud jsou ve hře závažné hormonální trable…

Obecně - ty vlasy budou nejspíš důsledek oněch hormonů, takže je potřeba počkat, až se to celé srovná a pak počkat, co vlasy udělají. Jako nějaké doplňky typu biosil neuškodí, ale úplně bych na ně nespoléhala.

s tím jídlem - zašla bych spíše za nutričním terapeutem se všema výsledkama různých vyšetření - tedy někým, kdo má titul z lékařské fakulty.

Případně velmi kvalifikovaní bývají sportovní lékaři.

Pokud je to nějaká ketogenní dieta bez dostatku tuků (dostatek tuků u nízkosacharidové diety znamená fakt hodně z pohledu běžného stravování) - tedy přístupy typu atkins, duncan, a podobně, tak to ještě může dělat další bordel v těch hormonech. Ono i přísnější paleo opravdu nemusí dělat jen ty dobré věci co na internetech píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
25.6.17 19:26

A pravidelny zastrihavani konecku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
25.6.17 19:32
@Kočka123 píše: Čauky vsem! Potřebuji trochu popohnat růst mých vlasů, piste mi sem prosim jen osvědčené vodičky, prášky cokoliv vám urychlilo růst vlasů! Děkuju :*

Potřebuješ je zítra o 10 centimetrů delší, nebo co? 8o
Vlasy jsou odrazem tvého zdraví. Takže dej dohromady sebe, svoje stravování, svoje hormony, svojí psychiku, o vlasy se pořádně starej, zastřihuj a netrap je blbostmi, a neboj, pak ti porostou. :zed:
A nebo si kup paruku a máš to bez práce, pokud to potřebuješ tak nutně rychle a nemáš čas a ochotu se tomu věnovat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
25.6.17 19:34

Me hodne porostly co jsem presla na prirodni sampony a kosmetiku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
25.6.17 19:53

@Kočka123 četla jsem, že vlasy začaly víc růst po pravidelném mytí žitnou moukou. Zlepšila se i jejich kvalita a hustota. Přiznávám, že já na to nemám nervy, patlat se moukou, ale ohlasy byly pozitivní.

Mně přijde, že moje vlasy rostou až moc, se ani neotocim a už mi zas mikádo smrdla lopatky, nebarvim, netuzim, nežehlím, deníku krátce, myti je kapitola sama pro sebe, moje pokožka hlavy snese máloco, takže myju buď něčím přírodním, co nejvíc bio, nebo přímo něčím z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
25.6.17 20:05

Mě dost poporostly co jsem začala používat tuhý přírodní šampon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
25.6.17 20:21

Za mě: žitná mouka, úprava stravy a celkově práce na sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.17 20:28

Pul roku po porodu, kdyz zacalo byt vypadavani neunosne a vlasy byly vsude, jsem zacala brat Priorin. Zda pomohl tento pripravek nevim, ale vlasy behem par tydnu prestaly padat a vypadaji zase jako driv. Priorin je urcen m. j. k vyrovnani hormonalnich zmen po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.6.17 21:28

@BloomingGorgeous půl roku po porodu padají několik týdnů vlasy skoro všem a pak přestanou padat a postupně dorostou nové - je to podmíněno hormonálně - porod ukončí růstovou fázi spoustě vlasů na hlavě. Ty pak ty tři měsíce drží a pak začnou padat a na jejich místě rostou nové ;-)

Tj. ten moment, kdy to nastalo je porod - doplňky k tomu nemaj moc co říct. nutno naznat že kyselina pantothenová listová a něco aminokyselin nemá jak ublížit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková