Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Iveta Kotlárová Já osobne používám klasickou hennu co barví (Lawsonia inermis), obarvení na zrzavo je pro me žádoucí. Ono to barvení je víceméne nekolikahodinový henna zábal. Existuje však i „henna“ bezbarvá (Cassia), která prý barvu vlasů nemení a jenom regeneruje. šampony jsem nezkoušela.
@Iveta Kotlárová To se dá s hennou taky docílit. Pro jednoduchost by bylo nejlepší si koupit už odstín předmíchaný, ale dá se delat i domácí alchymie s tím, že krome čisté henny je třeba použít ješte indigo, které černé dodá havraní odstín. Do domácího míchání bych se ale napoprvé asi nepouštela.
jj le nevim kde to sezenu v drogerce v tetě mely myslym naky mahagon nebo co to bylo
ale cerny jsem nevidela nikde
Zdravim děvčata hena ji sice pěkná je přírodní neničí tolik vlasy krásně drží ale když se pak rozhodnete pro zmenu treba i jen klasicky melír kazda kadernice da ruce pryč hena je potvora ta se musi nechat odrust jakmile na vlasy šáhnete něčím jiným připravte se na zelenou barvu na hlavě a ničím to neprekrejete ani samponem ani barvou prostě musi odrůst pozor na to
@jjjana Já se barvila hennou +- rok, ale vadilo mi, že i když jsem používala černou, na slunci stejně byly rezaté odlesky. Pak jsem přešla zpět na chemii a nic se nestalo ![]()
@kaja00 píše:
Mě dost poporostly co jsem začala používat tuhý přírodní šampon
kde se to kupuje?
@lucie.krajcarova teď už tuhý šampon nepoužívám, ale kupovala jsem bezobalovém obchodě. Ale dá se koupit kdekoliv na internetu, stačí vepsat do googlu ![]()
@kaja00 píše:
@lucie.krajcarova teď už tuhý šampon nepoužívám, ale kupovala jsem bezobalovém obchodě. Ale dá se koupit kdekoliv na internetu, stačí vepsat do googlu
Děkuji a proč ho už nepoužíváš?
@lucie.krajcarova našla jsem jiný, lepší přírodní šampon. Aktuálně už dva roky používám Sukin.