Růst vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.11.18 10:12

@Iveta Kotlárová Já osobne používám klasickou hennu co barví (Lawsonia inermis), obarvení na zrzavo je pro me žádoucí. Ono to barvení je víceméne nekolikahodinový henna zábal. Existuje však i „henna“ bezbarvá (Cassia), která prý barvu vlasů nemení a jenom regeneruje. šampony jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 10:13

@lištička_z_prahy mam hnede vlasy chctela bxch na cerno :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 10:23

@Iveta Kotlárová To se dá s hennou taky docílit. Pro jednoduchost by bylo nejlepší si koupit už odstín předmíchaný, ale dá se delat i domácí alchymie s tím, že krome čisté henny je třeba použít ješte indigo, které černé dodá havraní odstín. Do domácího míchání bych se ale napoprvé asi nepouštela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.18 10:33

:mavam: jj le nevim kde to sezenu v drogerce v tetě mely myslym naky mahagon nebo co to bylo :think: ale cerny jsem nevidela nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.1.19 19:00

Hena

Zdravim děvčata hena ji sice pěkná je přírodní neničí tolik vlasy krásně drží ale když se pak rozhodnete pro zmenu treba i jen klasicky melír kazda kadernice da ruce pryč hena je potvora ta se musi nechat odrust jakmile na vlasy šáhnete něčím jiným připravte se na zelenou barvu na hlavě a ničím to neprekrejete ani samponem ani barvou prostě musi odrůst pozor na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
12.1.19 19:46

@jjjana Já se barvila hennou +- rok, ale vadilo mi, že i když jsem používala černou, na slunci stejně byly rezaté odlesky. Pak jsem přešla zpět na chemii a nic se nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.1.19 22:47

@Kristynka22 a mela si kratké nebo dlouhe vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
13.1.19 20:53

@jjjana Mám dlouhé do půl zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.21 17:05
@kaja00 píše:
Mě dost poporostly co jsem začala používat tuhý přírodní šampon :palec:

kde se to kupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.4.21 20:55

@lucie.krajcarova teď už tuhý šampon nepoužívám, ale kupovala jsem bezobalovém obchodě. Ale dá se koupit kdekoliv na internetu, stačí vepsat do googlu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.21 21:18
@kaja00 píše:
@lucie.krajcarova teď už tuhý šampon nepoužívám, ale kupovala jsem bezobalovém obchodě. Ale dá se koupit kdekoliv na internetu, stačí vepsat do googlu :palec:

Děkuji a proč ho už nepoužíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.4.21 22:44

@lucie.krajcarova našla jsem jiný, lepší přírodní šampon. Aktuálně už dva roky používám Sukin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková