Pěkná postava i po 30ce a dětech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4284
21.7.17 17:52

Třicet už mi bylo a doma mám malé a velké miminko. Obě těhotenství na mě zanechaly své špekové stopy - mám o 10kg víc než před prvním těhotenstvím. A může za to jídlo. Nehlídala jsem se ani při jednom, obecně můj životní styl nic moc, kobliha k odpolední kávě mi nedělá problém :mrgreen: Mezi dětmi jsem denně běhala a nemělo to absolutně žádný efekt, tak jsem se na to po cca pěti měsících vykašlala. Trošku se to tělo sice zpevní, ale kde přebývají tuky, tam je zbytečné pěstovat svaly. A tuků se dá zbavit jen jídlem. Vyměnit velké porce za menší a mouka-cukr potraviny za ovoce-zeleninu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6849
21.7.17 18:31

@Big boss Souhlasím s tebou. Dnešní obchody jsou plné oblečení pro boubelky aby je tloušťka zakryla a vypadaly lépe. Já spíš vždycky koukám jak blázen kde třeba berou sebevědomí. Jedna přes metrak a nosí průhledné triko aby jí šel vidět pupek :lol: Nebo mě ještě dostávaly leginy na tělo a k tomu krátké triko. Kdyby alespoň si vzala dlouhé aby to nějak zakryla.Taky jsem byla tlustá, ale můžu říct že jsem byla soudná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková