Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jitka1976 píše:
Vyhoď ten „chytrej mobil“ a kup si noťas…!!! kdo to má luštit..???![]()
![]()
Do toho mi malej vylil piti, tak klavesnice nefunguje
@sophinka1 píše:
Soused dneska manželce přesně v 20 hodin udělal 10 minutový ohňostroj
jééééééééé
![]()
@lemaz píše:
Heleď, holky, můžete mi vysvětlit, proč, když je téma zařazené v sekci „pro pobavení“, tak se nemůže jen tak plkat o kravinkách? Uniklo mi něco v pravidlech?
Pochopila jsem to takto - v pravidlech nemůže být úplně vše, takže si to admini mohou dle aktuální situace upravit dle sebe
…ale řekla bych, že to je i tím, že je e-mimi víc viditelné, tak aby to dělalo dojem seriózního webu o…těch věcech, co se tu často probírají ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Do toho mi malej vylil piti, tak klavesnice nefunguje
to jsem kdysi udělala se svým a pak byla nucená používat externí klávesnici (teda prolití přežil bez úhony ale moje následné čištění už ne a kluk dílo zkázy dokonal
)
@kozisek píše:
Pochopila jsem to takto - v pravidlech nemůže být úplně vše, takže si to admini mohou dle aktuální situace upravit dle sebe…ale řekla bych, že to je i tím, že je e-mimi víc viditelné, tak aby to dělalo dojem seriózního webu o…těch věcech, co se tu často probírají
aha, takže probírat už jen rozumná témata a hodnotná. Být vždy sluníčkové apod. Takhle by to mělo být?
Jestli jo, tak zase budu muset řvát doma na chlapa. Takhle jsem se alespoň vybila tady. Ten bude mít tedy radost. ![]()
@Kaja-kaja píše:
@sophinka1 Bude tak hodná a rozdělí se, viď
Ja chci celou porci
@lucenka píše:
to jsem kdysi udělala se svým a pak byla nucená používat externí klávesnici (teda prolití přežil bez úhony ale moje následné čištění už ne a kluk dílo zkázy dokonal)
To je taky dobrej napad. Ale malej uz si ho zabral na pohadky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jako v naší pidiprdelce to byl teda zážitek
fakt přesně od 20 do 20.10 dětem se to moc líbilo