Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Terulisekk tak jsem se koukla (do kuchyně i na ttvůj profil) dobroty tu mám, ale jsem daleko od tebe
![]()
@Kaja-kaja píše:
Včera založene, dnes zamknuté takové krásné diskuze..Zizi si ořála Mustanga a dovolenou a pak šla drbat všechny
Jo tak, Zizi už to nechce, jo?
Já myslím že admini už spí ![]()
@Kaja-kaja píše:
@kozisek 2diskuze od zizi, Jsem zoufala a chci to a pak drby, drby@Medžika Tož měla jsi dát název, je tam duch? Neodhalili by nás![]()
poprosím admina o přejmenování ![]()
@anickadomnik sáááákra, tak to je velký problém.. koukám na tvůj profil, hmmm že bych si udělala výlet za kamarádkou do Chomutova a přitom se stavěla na baštu?? (to asi nebude nejvhodnější
řídí se mi s břichem blbě:d)
Holky, jak dopadla diskuze taťky, co hledal milenku? Oni to smazali. Já se jen chtěla mrknout a už je pryč. Bylo tam napsáno, kolik teda tý jeho dceři? ![]()
@Terulisekk já sem sama doma a sežrala jsem celou pizzu a zajedla to bonboškou… malá se chce díky tomu nejspíše prokopnout ven… To bude noc
Jsem tlustý čuník ![]()
@Kaja-kaja no tak to mám blíž do Chomutova než do Ostravy, sakra holky:D přestěhujte se blíž, já bych dožírala i zbytky
![]()
Jinak tedy musíme být opravdu dooost nenápadný… kamuflujte slova:D
@mili84 No vidíš to, nám pizzerii v pidi městě zrušili a z Příbrami mi určitě pizzu nepřivezou
…ale mám tu jahodovou milku..ovšem předtím potřebuju nejlépe maso maso
![]()
@Jitka1976 píše:
@Medžika Co to zase vyvádíš…???![]()
![]()
Jsem ráda, že nejsem mimoň sama
já vůbec nevím, co se tu děje ![]()
Jinak, na tu měsíční Ms jsem dnes dostala hormony, na Valentýna už si asi nevrznu ale Apríl by nemusel být marnej
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Budeme si tu podávat tajné info o adminech, jestli ho zblejsknete, dělejte že nic