Adventní čaje z DM zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2577
1.11.24 12:58

Adventni caje

Ahoj,
vybiram adventni sadu caju do adventniho kalendare pro tento rok. Vzdycky jsem brala Sonnetor, ovsem letos chci zmenu. Zaujal me kalendar od Lerosu a nebo z DM. U Lerosu nemam strach, ze by to nebylo v cestine, stejne jako u Sonnetoru. Ovsem u DM mam strach, protoze dle obrazku je krabicka a hlavne sacky v nemcine. Jelikoz to bude pro babcu, tak by bylo vhodne, kdyby to bylo v cestine. Proste ji nechci davat sacky popsane nemcinou.
Zaroven je mi jasne, ze na webu jsou ilustracni obrazky pro nemecky trh, tudiz u nas ta krabicka, ale hlavne sacky, muzou vypadat jinak.
Proto me zajima, zda mate s temito caji zkusenost a vite, jestli jsou konkterni sacky popsany v cestine.
Dekuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2920
1.11.24 13:09

Na sáčcích to je německy, je to v CZ na boku na nálepce, nicméně absolutně miniaturním písmem. Nevím, jak je na tom babi se zrakem, já dobře a měla jsem problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
1.11.24 13:12

@Beruska999999 Dekuji za odpoved, to jsem chtela vedet. Tudiz caje z dm nejsou pro nase ucely vhodne. :)
Prave ze chci, aby to bylo cesky a nahned pochopitelne, a ne aby to musela lustit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
1.11.24 13:14
@Capricorn61 píše: Více

Pokud není dobrodruzni typ :lol: Já to pak luštit přestala a brala to jako překvapení:D Jinak byly dobré a nektere i dost zajimave…měla jsem je teda vloni a předloni, ale dost bych se divila, kdyby to letos bylo jinak…kvůli nás se s přebalováním fakt nepřetrhnou;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21181
1.11.24 14:01

@Beruska999999 v DM se s tim nepařou. Teď jsem omylem místo sprchače koupila olejicek. Kdyby aspoň ty obrazky nebo barvy u privatni znacky meli jiné. Je hezké, jak udržují zákazníky ve střehu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
1.11.24 15:47
@malákráličice píše: Více

No já je mám jako obchod ráda, i ty jejich privatky ale občas taky netuším, co jsem vzala do ruky za výrobek:D Německy umím 3 slova, takže bývám v pytli :D Ale já už z 90% kupuji furt to same, tak většinou mi to moc neva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák