Adventní kalendář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
2.12.08 20:14

Lesino, tak cislice me nenapadly :roll: Dobry napad, jak je rozlisit..... Kapsicky jsou urcite praktictejsi nez balicky… Nebudi vas holky moc brzy, aby se koukly, co maji na dnesek nachystano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
17.11.16 00:26

Dreveny adventni kalendar - videli jste?

Ahoj, nechci zakladat dalsi diskuzi, tak to zkusim tady. Videl jste nekdo dreveny adventni kalendar v Kiku, Pepcu nebo nekde jeste? Do 500 Kc? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
17.11.16 06:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
17.11.16 07:06

@pannda - díky za tip, ale to je jen tvrdý papír, také bych radši dřevo.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
17.11.16 07:49

@pannda dekuji, uz jsem koukala, ale je to karton :/ prave bych rada drevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11157
17.11.16 08:09

Co tohle?

https://www.fler.cz/…peni-7871940

Jinak do 500 celý ze dřeva asi neee, ale koukala jsem sem, a kdybych neměla už dma jeden z loňska, určitě bych vybrala:-).

http://cs.sen-deti.cz/…i-kalendare/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.11.18 15:23

Taky se chlubím - mám pro děti i pro manžela. Pro děti to jsou kapsičky s aktivitami a pro muže na každý den jeden vánoční vtip. A protože jsem s tím měla hromadu práce a ostatním ji chci ušetřit, hodila jsem to na blog ke stažení zdarma pod nazev Adventní kalendář pro děti i tatínky - je to pod strankami mysakbeda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.8.19 20:01

Nový adventní kalendář

Vytvořila jsem nový adventní kalendář. Je to adventní kalendář pro děti s úkoly místo sladkostí na téma farma. Kalendář má dvě části - odtrhávací kalendář s úkoly (úkol, čtení, zajímavost - cca 20 min) a leporelo s farmou, která se po dobu 24 dní dotvoří a obsadí zvířaty. V textu se mísí informace ze života na statku, vánoční tradice. :srdce:

edit adminem - umazán odkaz (reklama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat