Adventní kalendář
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lesino, tak cislice me nenapadly
Dobry napad, jak je rozlisit..... Kapsicky jsou urcite praktictejsi nez balicky… Nebudi vas holky moc brzy, aby se koukly, co maji na dnesek nachystano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dreveny adventni kalendar - videli jste?
Ahoj, nechci zakladat dalsi diskuzi, tak to zkusim tady. Videl jste nekdo dreveny adventni kalendar v Kiku, Pepcu nebo nekde jeste? Do 500 Kc? Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda - díky za tip, ale to je jen tvrdý papír, také bych radši dřevo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda dekuji, uz jsem koukala, ale je to karton :/ prave bych rada drevo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tohle?
https://www.fler.cz/…peni-7871940
Jinak do 500 celý ze dřeva asi neee, ale koukala jsem sem, a kdybych neměla už dma jeden z loňska, určitě bych vybrala:-).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky se chlubím - mám pro děti i pro manžela. Pro děti to jsou kapsičky s aktivitami a pro muže na každý den jeden vánoční vtip. A protože jsem s tím měla hromadu práce a ostatním ji chci ušetřit, hodila jsem to na blog ke stažení zdarma pod nazev Adventní kalendář pro děti i tatínky - je to pod strankami mysakbeda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nový adventní kalendář
Vytvořila jsem nový adventní kalendář. Je to adventní kalendář pro děti s úkoly místo sladkostí na téma farma. Kalendář má dvě části - odtrhávací kalendář s úkoly (úkol, čtení, zajímavost - cca 20 min) a leporelo s farmou, která se po dobu 24 dní dotvoří a obsadí zvířaty. V textu se mísí informace ze života na statku, vánoční tradice. ![]()
edit adminem - umazán odkaz (reklama)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit