Agorafobie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.7.12 21:58

Ahoj moonleen, jsi skvělá, že nebereš antidepresiva. tím nic nevyřešíš, ale jestli chceš opravdu pomoc, najdi si dobrou kinezioložku (kineziologie). je to úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radulkap
15.12.12 16:26

Trpěla jsem jí, od roku 2009, 2010 to bylo nejhorší, kamkoliv jsem šla, chytla mě panika, co když se mi udělá špatně, co si o mě pak budou lidi myslet atd.. dodnes ji ještě občas mám, ale tenkrát to byl děs.. stačilo pak víc a víc trénovat a je to téměř fuč.. ale stačí si jen říct" co kdyby teď, když se to nehodí) a je to tu:-(

• Citovat
  • Upravit
24.1.15 17:38

MOJE AGORAFOBIE

Ahoj holky je tu někdo s podobnou nemoci a třeba nejlepe okoli Hradce Kralove?? Jsem mamina od trilete holcicky a agorafobiji mam 4,5 roku. A muzu vam rict, ze katastrofalni peklo. Depresiva, psychoterapie vse bez vysledku. Mam slabou vuli vim to o sobe. Dostala jsem ji po jednom neprijemnem zazitku, kdy se na me dobyval jeden chlap, kdyz jsem v byte byla sama. A od te doby se to se mnou veze neskutecnym zpusobem. Nejdrive jsem se upnula n pritele, chodila jsem s nim i do práce, pote jsem s nim byla tehotna, z nervu pochopitelne potratila:( On se pote na me vyprdnul a ze dne na den odjel. Pak jsem bydlela s bratrem, neustale se mnou musel někdo byt doma nebyla jsem schopna byt minutku sama v byte, ani kdekoli jinde. Pak jsem si nasla nového pritele, otěhotněla jsem s nim a vzali jsme se. Dokazala jsem se s nim bezproblemu kdekoli pohybovat autem i pesky. Jednoho dne mi zavolala babicka, ze deda dostal rakovinu, at hned prijedu a ja dostala pocit bezmoci, ze jsem od ni daleko a popadl me panicky zachvat, od te doby jsem se nastehovala do města kde babicka zije a nehla se mimo to město ani jednou. Kdykoli se jen vzdaluju mam neuveritelny navaly a zachvaty paniky no kdo ma zna to. Takze jsem zkoncila uveznena ve svém rodnem meste. Nejsem schopna kamkoli jinam. Do toho manžela ted zavreli do vezeni. Neustale jsem s nekym doma, nejsem proste schopna byt sama doma. Jakmile se mnou je osoba které verim a auto před barakem vse v pohode. Do kramu spolecne s tim clovekem dojedu, at je to maly nebo hypermarket, ale bez auta a sama ani ranu:(:( nechcete někdo o tom popovídat prosim?? moc by me to pomohlo, nejlepe kdybych objevila nekoho primo z Hradce Kralove dekuji vsem za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 21:08

léčba agorafobie

Ahoj jmenuju se Michal a mám dotaz ohledně možné léčby agorafobie, tahle radost života mě provází deset let a nic nepomáhá bral jsem zoloft na dlouhodobou léčbu a trojkový lexauriny ale akorát mě unavily ale v supermarketu a v autobuse no prostě šílený těžko se popisuje stav kdy jít ze smetím je prostě problém hned se roztřepu z prostoru z nových lidí i když je neznám ted už i v autě třeba v koloně, dva roky jsem nevycházel z domu ted sice funguje ale pokaždý když jdu do práce tak zažívám muka, prý se to léčí jen v olomouci tak nevím díky za jakoukoli radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.16 09:43

odpoved Michalovi

Ahojda miso nemohl bys mi napsta email…mohli bychom pokecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.16 17:44

Ahoj *** budu rád když napíšeš když jsem si přečetl tvůj příspěvek tak to máš taky zajímavý zvláštní je že když jdu ven s někým koho znám tak na pohodu ale jakmile mě opustí tak končím ) musím to léčit klidně práškama alkohol překvapivě nepomáhá zatím ahoj

Editace adminem - odstranění kontaktu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.9.17 19:52

Ahoj je tu někdo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.10.17 16:17

Ahoj

Je tady ještě někdo s agorafobií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.17 16:58

@Belluš já tu jsem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
12.10.17 18:00

Ahoj já..ne agora fobie ale uzkostná porucha..taky jsem mívala stavy paniky..v metru nebo tramvaji..myslím že věkem to ale i odeznělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová