Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj moonleen, jsi skvělá, že nebereš antidepresiva. tím nic nevyřešíš, ale jestli chceš opravdu pomoc, najdi si dobrou kinezioložku (kineziologie). je to úžasný.
Trpěla jsem jí, od roku 2009, 2010 to bylo nejhorší, kamkoliv jsem šla, chytla mě panika, co když se mi udělá špatně, co si o mě pak budou lidi myslet atd.. dodnes ji ještě občas mám, ale tenkrát to byl děs.. stačilo pak víc a víc trénovat a je to téměř fuč.. ale stačí si jen říct" co kdyby teď, když se to nehodí) a je to tu:-(
Ahoj holky je tu někdo s podobnou nemoci a třeba nejlepe okoli Hradce Kralove?? Jsem mamina od trilete holcicky a agorafobiji mam 4,5 roku. A muzu vam rict, ze katastrofalni peklo. Depresiva, psychoterapie vse bez vysledku. Mam slabou vuli vim to o sobe. Dostala jsem ji po jednom neprijemnem zazitku, kdy se na me dobyval jeden chlap, kdyz jsem v byte byla sama. A od te doby se to se mnou veze neskutecnym zpusobem. Nejdrive jsem se upnula n pritele, chodila jsem s nim i do práce, pote jsem s nim byla tehotna, z nervu pochopitelne potratila:( On se pote na me vyprdnul a ze dne na den odjel. Pak jsem bydlela s bratrem, neustale se mnou musel někdo byt doma nebyla jsem schopna byt minutku sama v byte, ani kdekoli jinde. Pak jsem si nasla nového pritele, otěhotněla jsem s nim a vzali jsme se. Dokazala jsem se s nim bezproblemu kdekoli pohybovat autem i pesky. Jednoho dne mi zavolala babicka, ze deda dostal rakovinu, at hned prijedu a ja dostala pocit bezmoci, ze jsem od ni daleko a popadl me panicky zachvat, od te doby jsem se nastehovala do města kde babicka zije a nehla se mimo to město ani jednou. Kdykoli se jen vzdaluju mam neuveritelny navaly a zachvaty paniky no kdo ma zna to. Takze jsem zkoncila uveznena ve svém rodnem meste. Nejsem schopna kamkoli jinam. Do toho manžela ted zavreli do vezeni. Neustale jsem s nekym doma, nejsem proste schopna byt sama doma. Jakmile se mnou je osoba které verim a auto před barakem vse v pohode. Do kramu spolecne s tim clovekem dojedu, at je to maly nebo hypermarket, ale bez auta a sama ani ranu:(:( nechcete někdo o tom popovídat prosim?? moc by me to pomohlo, nejlepe kdybych objevila nekoho primo z Hradce Kralove dekuji vsem za odpoved
Ahoj jmenuju se Michal a mám dotaz ohledně možné léčby agorafobie, tahle radost života mě provází deset let a nic nepomáhá bral jsem zoloft na dlouhodobou léčbu a trojkový lexauriny ale akorát mě unavily ale v supermarketu a v autobuse no prostě šílený těžko se popisuje stav kdy jít ze smetím je prostě problém hned se roztřepu z prostoru z nových lidí i když je neznám ted už i v autě třeba v koloně, dva roky jsem nevycházel z domu ted sice funguje ale pokaždý když jdu do práce tak zažívám muka, prý se to léčí jen v olomouci tak nevím díky za jakoukoli radu
Ahojda miso nemohl bys mi napsta email…mohli bychom pokecat
Ahoj *** budu rád když napíšeš když jsem si přečetl tvůj příspěvek tak to máš taky zajímavý zvláštní je že když jdu ven s někým koho znám tak na pohodu ale jakmile mě opustí tak končím ) musím to léčit klidně práškama alkohol překvapivě nepomáhá zatím ahoj
Editace adminem - odstranění kontaktu
Ahoj já..ne agora fobie ale uzkostná porucha..taky jsem mívala stavy paniky..v metru nebo tramvaji..myslím že věkem to ale i odeznělo