Maminky, ktere maji problem se svými muži.-(

30.4.10 01:20

maminky ktere msji problem se svymy muzi.-(

maminky ani holky nebojte se prit…ktere maji jaky koliv problem,ja mam taky problem a pokud i nejaka zvas rak pojdte popovidame si o tom ulevi se vam …snad i mi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5527
30.4.10 03:02

Přít se nemám o čem :mrgreen: Že by další provokace? Nebylo jich už v poslední době až moc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.4.10 07:05

tam melo byt asi prijit ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
30.4.10 07:48

No, myslím, že asi žádná z nás nebude chtít ventilovat až takhle moc veřejně své problémy s chlapem, ikdyž já jsem tím díky deníčkům profláklá, že můj chlap stojí za pendrek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
30.4.10 09:38

No ja nevim, ja nikoho kdo nema zadny problem se svym chlapem neznam ;-)
Taky mam problem, ale az tak verejne ho ventilovat nebudu, na to jsem v zamcene diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.4.10 10:37

male problemy ma kazdy,a ty velke zatim neprisly,takze jesm spokojena paaaaaa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.4.10 10:57

Spíš bych řekla, že Dendulinka má větší problém s pravopisem a nevyužitým volným časem než s partnerem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.4.10 11:37
lulje píše:
Spíš bych řekla, že Dendulinka má větší problém s pravopisem a nevyužitým volným časem než s partnerem ;)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
30.4.10 11:51

Já zase nechápu,proč se tady musíte navážet do lidí kvůli pravopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.4.10 12:24

Mišáčku, já se obvykle nenavážím, tohle bylo poprvé :oops: - ale co je moc, je moc, musela jsem si ten příspěvek přečíst dvakrát…
Nechci být zlá, ale musím přiznat, že mě neláká pouštět se do debaty o partnerských problémech s kýmkoli, jehož příspěvky bych nejspíš musela takhle luštit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
30.4.10 12:31

Bohunko já taky četla dvakrat,ale znam z jinýho fora holčinu co psala tak nějak podobně,ona za to opravdu nemohla a pak už se raději všem dopředu omlouvala,měla nějakou poruchu nevzpomenu název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
30.4.10 12:35

Jojo - tu sice neznám, ale tuhle tady diskutovala holčina původem odněkud ze zahraničí, taky jí to moc nešlo… to je pak ale něco jiného a člověk to bere v pohodě. Jen je potřeba se o tom zmínit…
Je-li to případ i Dendulinky, samozřejmě se za narážku omlouvám… ale mám nejasné tušení, že „maličkatá problémička“ bude jinde :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.4.10 12:41

Ahoj,

třeba bych i přispěla, ale nevím, proč se svěřovat, když se nám nesvěřila zakladatelka .. takže ano, občas bych toho svého i zabila, ale občas si říkám, že mám ohromné štěstí, že si vybral jako manželku amatkus vých dětí zrovínka mně … a jsem si jistá, že pod tohle se podepíše řada z mamin … no a až se budu chtít vybrečet, tak asi trošínku jinde, promiň … a tak copak trápí tebe, zakladatelko????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
30.4.10 13:11

Bohunko jasně,myslim že chápu jak to myslíš,poslední dobou se tu objevují témata kdy člověk fakt neví co si myslet ale zakladatelka nám toho moc nenapsala,tak těžko soudit z jednoho přispěvku.

Ta holčina tenkrát na svůj problem upozornila až když se do ní několik holek pustilo,pak ať už psala kamkoliv tak se raději dopředu omlouvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová