Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maminky ani holky nebojte se prit…ktere maji jaky koliv problem,ja mam taky problem a pokud i nejaka zvas rak pojdte popovidame si o tom ulevi se vam …snad i mi:-)
Přít se nemám o čem
Že by další provokace? Nebylo jich už v poslední době až moc? ![]()
No, myslím, že asi žádná z nás nebude chtít ventilovat až takhle moc veřejně své problémy s chlapem, ikdyž já jsem tím díky deníčkům profláklá, že můj chlap stojí za pendrek!
No ja nevim, ja nikoho kdo nema zadny problem se svym chlapem neznam ![]()
Taky mam problem, ale az tak verejne ho ventilovat nebudu, na to jsem v zamcene diskuzi.
male problemy ma kazdy,a ty velke zatim neprisly,takze jesm spokojena paaaaaa
![]()
Spíš bych řekla, že Dendulinka má větší problém s pravopisem a nevyužitým volným časem než s partnerem ![]()
lulje píše:
Spíš bych řekla, že Dendulinka má větší problém s pravopisem a nevyužitým volným časem než s partnerem
Já zase nechápu,proč se tady musíte navážet do lidí kvůli pravopisu.
Mišáčku, já se obvykle nenavážím, tohle bylo poprvé
- ale co je moc, je moc, musela jsem si ten příspěvek přečíst dvakrát…
Nechci být zlá, ale musím přiznat, že mě neláká pouštět se do debaty o partnerských problémech s kýmkoli, jehož příspěvky bych nejspíš musela takhle luštit…
Bohunko já taky četla dvakrat,ale znam z jinýho fora holčinu co psala tak nějak podobně,ona za to opravdu nemohla a pak už se raději všem dopředu omlouvala,měla nějakou poruchu nevzpomenu název.
Jojo - tu sice neznám, ale tuhle tady diskutovala holčina původem odněkud ze zahraničí, taky jí to moc nešlo… to je pak ale něco jiného a člověk to bere v pohodě. Jen je potřeba se o tom zmínit…
Je-li to případ i Dendulinky, samozřejmě se za narážku omlouvám… ale mám nejasné tušení, že „maličkatá problémička“ bude jinde ![]()
Ahoj,
třeba bych i přispěla, ale nevím, proč se svěřovat, když se nám nesvěřila zakladatelka .. takže ano, občas bych toho svého i zabila, ale občas si říkám, že mám ohromné štěstí, že si vybral jako manželku amatkus vých dětí zrovínka mně … a jsem si jistá, že pod tohle se podepíše řada z mamin … no a až se budu chtít vybrečet, tak asi trošínku jinde, promiň … a tak copak trápí tebe, zakladatelko????
Bohunko jasně,myslim že chápu jak to myslíš,poslední dobou se tu objevují témata kdy člověk fakt neví co si myslet ale zakladatelka nám toho moc nenapsala,tak těžko soudit z jednoho přispěvku.
Ta holčina tenkrát na svůj problem upozornila až když se do ní několik holek pustilo,pak ať už psala kamkoliv tak se raději dopředu omlouvala.