S maminkama o miminkách

10052
11.4.10 16:07

S maminkama o miminkách

Ahojky maminky, zakládám novou diskuzi pro všechny mamky které mají chut si jen tak popovídat, jsem tu nová, a do žádné diskuze si nějak nemůžu najít cestičku, když budete chtít určitě sem něco písněte třeba si padneme do noty:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
11.4.10 16:38

to nevadí taky jsem přece byla těhotná:-)kdy čekáš mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:04

To chce klid,těm mrnousům se prostě od maminky nechce,já sama přenášela 10 dnů,pak mi vyvolávali a stejně císař,protože tableta netableta,malému se prostě nechtělo :dance:
Dodneška má svou hlavu :roll: ,máme 21 měsíců a je to takový malý čertík,no hlavně že je zdravý :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.10 17:10

jé to se musíš těšit, já jsem měla porod vyvolávaný takže jsem přesně věděla kdy to začne, sice mě trochu mrzelo že jsem si to nemohla prožít jak to má být, ale s manželem by jsme chtěly 3 prcky, takže kdy ž to půjde třeba si to vyzkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.10 17:15

ten poslední měsíc je fuška, vzpomínám si že jsem se nemohla ani zvednout z gauče, v porodnici jsem nechala 10 kg, jinak myslím že se ti malá mění určitě ani nepostřehneš protože jak jí budeš mít pořád na očích tak to nepoznáš, snad podle fotek, Klárce je teprv 5 měsíců, a když se podívám na fotky po porodu ani nemůžu věřit že byla takhle malinkatá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:15

Můžu ti říct,že jsem z toho taky nic moc neměla,jen pořádný strach :roll:
Mám už svůj věk a první miminko,vymodlené po 10 letech čekání,takže když to pak nešlo,to čekání bylo hrozné :zed:
Na císaře jsem se nechala celkově uspat,protože jsem byla s nervama hyn a taky byl se mnou celou dobu i u celého císaře tatínek,tak jsem mohla být v klidu,že všechno ohlídá,ale malý se narodil v 15 hodin a když mi jej v půl 5 přinesli na jipku,byla jsem št´ěstím bez sebe a všechen stres byl pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.10 17:17

to určitě ne, ono se říká ohledně bolesti že to za pár měsíců zapoměnu, já jsem sice po porodu teprv krátce ale pamatuji si velice živě:-ú, ale tak jako si vzpomínám na bolest, vzpomínám si i na to že to je byl pro nekrásnější zážitek v celém životě, a určitě nic lepšího už mě nepotká, ještě ten mám slzy v očích když koukám na fotečky z porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:20

No já nabrala 20kilo :roll: ,hrůza,poslední měsíc jsem do sebe rvala snad kilo jablek denně,ale jinak vše v poho. :jazyk:
Za měsíc jsem měla o 22kilo méně,takže to šlo rychle dolů :potlesk: NAŠTĚSTÍ
vypadala jsem jak velryba,ale už ten poslední měsíc to byla více méně jen voda,což taky nebylo nejlepší,ale co naděláme.
Hlavně že jsme zdraví a ty to taky zmákneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.10 17:20

moc se omlouvám za překlepy píšu rychle a vznikají nesmysli ale retardovaná myslím nejsem:-DD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:22

Nikdy se nemůžeš připravit na všechno,každý porod je jiný,ale čertice to bude určitě, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.4.10 17:24

22 kilo to je krásný, já přibrala přesně…22 kg:-) 10 kg jsem nechala v porodnici jak jsem psala, ale tech 12 kilo mi zůstává ani kojením jsem neshodila, ale zítra jdu porpvé na program jmenuje se vacueshape tak už jsem si naordinovala dietu, hodně si od toho slibuju tak doufám že to vyjde, mažel už do mě taky občas štouchne, spíš ne že by mi řekl že jsem hodně přibrala, ale víc mu vadí to moje neustálý stěžovaní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:25
5 měsíců,to je ještě bobek,já mám pocit,že jsem si toho malého miminka ani neužila auž je z něj velký chlap :nevim: ,ale v červenci budu babičkou takže si zase mimi pochovám :mavam:
zuzka.mamka píše:
ten poslední měsíc je fuška, vzpomínám si že jsem se nemohla ani zvednout z gauče, v porodnici jsem nechala 10 kg, jinak myslím že se ti malá mění určitě ani nepostřehneš protože jak jí budeš mít pořád na očích tak to nepoznáš, snad podle fotek, Klárce je teprv 5 měsíců, a když se podívám na fotky po porodu ani nemůžu věřit že byla takhle malinkatá:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:27

Já kojila jen 6 týdnů,pak jsem musela začít příkrm,málo mlíka ahladový diblík,to nešlo dohromady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:31

Já sladké moc nejedla,vlastně skoro vůbec,kila šla nahoru tak nějak sama a to jsem chodila až do posledka do práce. :nevim:
Když jsem se viděla na fotce z pokoje jak sedím v tom bílém hábitu na balonu ajsem nafouklá jak žába,musela jsem zakázat tat´kovi ji vůbec někomu ukázat,no fuj :poblion: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
11.4.10 17:33

Já měla nachzstanou bebu,kdyby náhodou,no a pak jsem ji použila :palec:
Taky jsem se kojila na dlouhé kojení a vidíš,nic :nevim:
Ale jak říkám,každý to má jiné.Moje kamarádka kojí do ted´,malý má 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová