Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
25.7.13 17:16

Hej, velký bratr mě vidí :mrgreen:
No jo, a to mám pořád 10kg navrch :lol:, ale jsem ráda, konečně nevypadám jak anorektik na dietě :| :dance:

To je dneska dusno, hnus fialový. Jdu pověsit plíny, u toho vypustím duši.

Kruciš, to máš u nás nainstalovanou kameru? :mrgreen: :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
25.7.13 22:27

@Pipet já za to nemůžu že tě pořád potkávám :mrgreen: fakt náhodně, třeba v úterý zrovna jsme šli od mudry z očko a ty jsi jela s kočárkem domů :)
ale jinak ještě chodíme kolem vás k rybníčku na kapříky a želvičky a taky tama chodíme ke švagrové :P
a ne kameru u vás nemám :lol:

jako podle mě dneska bylo tak akorát na hrabání posekané trávy :jazyk: mě spíš štvou ti komáři a to mě normálně moc nežerou ale teďka jich je hrozně moc no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.7.13 13:02

Tak včera ale hnusně bylo, dusno, br. Joo, na želvičky chodíme taky, a hledat zlatou rybku :lol:

V úterý jsem myslím šla akorát od babi domů, malý se tam posral děsně a neměla jsem s sebou čistou plínu :roll:

Až bude trochu snesitelněji tam musíme zajít na tu zmrzku nebo někam… =) Furt zkoumám všecky okolojdoucí blondýny :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
28.7.13 13:55

@Pipet :mrgreen: jako určitě jsi nás už vyděla :mrgreen: nás nejde přehlédnout :P máme černo-červený sporťák a Maty vždycky na odrážedle taky černo-červeném a většinou na něho hulákám ať nejezdí tak rychle :lol: a nebo jsem tedy taky „průkopník“ v nošení malé v šátku :)
a někam zajít už fakt musíme 8)

tady trochu nápovědy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.8.13 14:10

Jé=) Já nevím, většinou asi nekoukám kolem :think:

Dneska našemu taťkovi skončila dovolená… ale v tom horku se teda nikam nevydávám, nějak to letos blbě nesu, malý taky není nadšený :roll: max. ráno chvíli spí venku v kočáru a večer se chvíli kutálí venku po dece, jinak jsme vevnitř.
Akorát se střídáme, jeden je s malým vevnitř a jeden s Majdou v bazénu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
5.8.13 14:23

My taky teďka moc nikam nechodíme, vždycky jak se ptám Matyho jestli se půjdem projít tak odpoví že ne :roll: v sobotu jsem chtěla aspoň k rybníčku a tak se ptám :Maty jdem na rybičky a on na to že rybičky spinkají a dál se válel v bazénku

já už jsem si pomalu myslela že jsi mě poznala a řekla sis: jé to je ta divná osoba už raději psát nebudu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.8.13 09:42

Kruci já nestíhám :| Dneska musím do knihovny a konečně vyzvednout fotky z vítání občánků ještě :roll: Zítra cvičení a poradna, ještě se chci nechat ostříhat a musím si koupit něco na sebe, své věci mám skoro všechno malé a v sobotu slaví teta narozky 50, tak ať nejdu v riflích :cert:

Konečně je trochu lépe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
12.8.13 12:22

No jo já taky nestíhám a proto do knihovny nechodím, stříhám se sama a něco na sebe jsem si už nekoupila asi sto let :roll: :mrgreen:
Do poradny jdeme příští týden :)
Lépe no snad trochu i zima někdy :P

jé a zrovna jak si psala tak jsme byli na rybičkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.8.13 10:01

Do knihovny chodím půjčovat hlavně pohádky pro Majdu a všelijaké knížky o zvířátkách, dinosaurech a tak.

Objeli jsme včera pár obchodů a nakonec jsme skončili v Tescu, tak jsem si na sobotu koupila sukni, sice taková šílená celá poflitrovaná, ale na oslavu dobrá :lol:, za 58,– i kdybych si ji měla vzít jednou, haha.
Jinak oblečení taky nekupuju, my jak jsme i s Petrem (ten navíc i trochu zakrslík :mrgreen: ) hubeňouři, tak se nám tu neustále objevují různé tašky s věcma „my to máme malé, ty to budeš mít dobré“, akorát teď už to mám malé taky :D

Jdu něco poklidit, hlavně vysát by to chtělo :roll: a pro změnu dát prát prádlo, já nevím, že toho tolik nasviníme furt :zed:

Nemáš FB? Já tu vždycky zapomenu napsat… Jak plkám všude možně, tak tahle diskuse se hned propadá někam dolů, když tu jsme jen dvě a jak mám mlíko na mozku, tak prostě zapomenu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
14.8.13 13:54

@Pipet tak to my máme knížek zásoby a ještě nám chodí veselá farma :) s tím oblečením to máte dobré :palec:
my máme taky pořád binčus a to se mi zdá že furt něco uklízím :nevim:

jo mám FB jsi mě najdi ;) Tereza Pírková a na profilovce jsem já a prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.8.13 15:00

Tak co, už máš umytá okna na krmáš :mrgreen:

Kurňa, tchýňka už jo, tak musím taky, nechcíííí :zed:

(kdyby ty přesnídávky nikdo nejedl, tak se hlásím, hehe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.8.13 22:53

@Pipet na okna prdím já žádnou krmáš nevedu :jazyk:… no jo vidíš tchýně letos taky nemyje :think: asi máme moc práce :lol: boříme kurník a králičárnu a budeme dělat novou :pankac:

jé a super tak kdyby to nikdo nejedl tak ti je dovezu :lol: teďka už budu dělat jenom pár kompotů a končím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
24.8.14 06:55

Ahoj holky z města přatel :lol: nečekáte některá mimčo? Že bysme mohli jít někdy na procházku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
24.8.14 23:20

@shina město přátel??? ani mi nepřipadá 8o :mrgreen:
my zatím netěhotníme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.8.14 01:21