Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.9.11 18:26

všichni mi říkají,že nejhorší je půl roku pak je to sranda :lol: už se těším..no mám skvělou rodinu takže to nějak zvládneme..co ty bydlíš v paneláku? máš rodinu poblíž? manželova rodina bydlí kousek od nás a moje asi tak pět kilometrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
26.9.11 21:00

ne my bydlíme v baráčku s manžovýma rodičema, mamku mám v Novém Jíčíně a brášku v Bartošovicích :-) takže mám všechny celkem blizoučko :mrgreen:
Třeba boudou miminka zlatíčka a nebudeš o nich ani vědět :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.11 12:44

dneska jsem byla na kontrole..bylo to úžasné se dívat jak tam v tom břiše plavou.jen to jedno je o něco menší tak uvidíme jak to všechno dopadne..za dva týdny jdu na genetické testy tak snad bude vše v pohodě.dneska je tam docela pěkně co?za hodinku vyrážím synovi na třídní schůzky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
29.9.11 20:09

Tak snad budou oba prckové OK
jo jo dnaska bylo krásně ale už se mi zdá že je každým dnem chladněji :-(
jéjej snad nebyl výprask :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.11 09:24

třídní schůzky dopadly dobře..mám šikovné děti a ještě se mi nikdy nestalo,že by byl nějaký problém..a vždycky než vyrazím tak mě děcka o všem raději informují :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.9.11 22:06

jo jo taky si vzpomínám jak jsme mamku vždycky rději předem informovaly :lol: a nejsměšnější bylo když mi měla podepsat to že přijde na moje schůzky když jsem byla už vdaná :lol:

jéžíš a dneska jsem zase dostala od babičky jabkla :roll: co s tím budu dělat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.11 17:46

udělej kompot a jablečný závin. :potlesk: to moje rodina zbožnuje.taky jsem dostala plnou tašku jablek tak jsem napekla záviny..zavařovat se mi fakt momentalně nechce,ale než jsem otěhotněla tak jsem rodince zavařila spoustu švestek.třešní.kudlaček a hlavně okurek..za hodinu jedem na návštěvu k tchýni :zed: její manžel bude mít svátek..moc se mi nechce,ale je to nutnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
1.10.11 21:41

no my ty jabka dostáváme snad při každé návštěvě ale už jsem Matýskovy nadělala přesnídávky :mrgreen: a jabko nechci párdní ani vydět :-P
Jé tak to by se mi líbilo jen jezdit na návštěvu ke tchýni :-) ta moje bydlí jen o patro níže :roll: … ale zase někdy je to dobrý když potebuju s malým zabít čas tak se jdem podívat co dělá babička tak ona si ho popěstuje a já nachvilku spočnu už nám ruce vytahané jak starý opičák :lol:

taky se ti zdá že někteří lidi mají svátek a narozeniny 2× do roka 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.11 14:17

návštěva dopadla docela dobře,ale zase jsem musela sníst večeři,ale zákusek už jsem odmítla,už jsem fakt nemohla..vyslechla jsem si zase blbe kecy,že děti stojí peníze a jak to zvládnu se dvěma..přitom mají dvojčata v rodině oni a za celou dobu mi nic neřekli,že to riziko tady je..ještě že bydlíme sami a manžel stojí na mé straně co se týče nějakého konfliktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
2.10.11 15:06

Tak tchánovce ti teda nezávydím :-? ti moji se celkem těší na další a další vnoučátka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.11 15:50

dneska jsem byla v Porubě na krev a za dva týdny jdu na ten ultrazvuk kvůli postižení..snad to bude v pořádku.jinak teda ten můj žaludek se pořád nechce uklidnit.včera jsem dělala na oběd kačenu,zelí a černé knedle a vůbec jsem si nepochutnala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
3.10.11 20:27

Snad bude všechno Ok
tak to tě teda lituju :hug: mě teda v těhu ani moc zle nebylo a snad si to nevyžeru příště ale zelí jsem jednu dobu taky moc nemohla
hmm kačenu bych si aji dala :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.11 15:13

tak se nám to počasí začíná nějak kazit co? jsem tedˇ pořád nějak unavená.celé dopoledne prospím pak něco uvařím,lehnu k televizi a do ničeho se mi nechce.ještě,že nemusím chodit do práce.co prcek nezlobí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
5.10.11 15:51

šak jen hezky odpočívej :wink:
a jo začíná být chladněji za chvilku abychom tahaly bundy chjo já chci léto
prcek nezlobí on je jen takový rošťák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.11 20:57

zítra přijede segra s malým prckem,už má deset měsíců :dance: těším se co zase bude vyvádět.je takové malé zlatíčko :-D díky němu jsme začali z manželem uvažovat o mimču.jednou segra přijela na týden a když odjeli tak bylo doma tak nějak smutno tak jsme si řekli,že si uděláme svoje :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny