Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
20.7.11 12:28

děkuji mrknu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
21.7.11 19:44

tak vo v takovrm pocasi vyvadite? my jsme ted doma. kluci jsou silene protivni.je to mazec.nic je nebavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.7.11 20:04

My jsme taky doma ale na to jsme celkem zvyklí i na to že je malý protivný - je protiva po taťkovi :lol: ne on se totiž srašně vzteká že mu nejde to lezení a hlavně by se chtěl pořád stavět na nohy a kdo mu má vysvětlit že je na to ještě maličký :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
22.7.11 08:20

my jsme zvykli chodit dopoledne a taky odpoledne ven. maly je vztekly jen kdyz si musi hrat sam a musi byt v ohradce.to je u nas kriku , ze to slysi cely panelak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.7.11 09:29

Matyho ani většinou moc nebaví jezdit kočárkem :roll: u nás to řvaní slyší jen mamžovi rodiče 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.11 11:12

ahojky :lol:
nejsem sice ze studenky,ale bydlím v Bílovci..mám ,už dvě děti 11 a 16 let a ted jsem v devátém týdnu a čekáme dvojčátka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.9.11 12:54

Ahojky Beruš :mavam:
brďo dvojčátka tak to moc gratuluji :kytka:
Bílovec neva ten je táák blizoučko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.11 15:42

Studenku znám moc dobře..chodila jsem tam tři roky do školy a z holkama jsme tam chodily na zábavy,ale to už je strašně dávno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.9.11 16:03

jo tak to je super a myslím že se tady toho moc nezměnilo teda aspoň myslím já to tu znám jen chvíly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.11 13:51

no sem tam se stavujeme do peny a do teska takže až na pár věcí je studenka pořád stejná..dneska jsem prospala celé dopoledne.je mi pořád tak zle,že skoro nic nedělám a jen ležím..snad to brzo přejde a bude líp :-) co ten tvůj prcek je hodný? máš jen jedno dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.9.11 14:14

tak snad ti bude brzo lépe :hug:
my máme zatím jedno dítko a je hodné takový svým způsobem :lol: je takový trošku divočejší už asi měsíc se umí postavit takže chození kolem nábytku už má zmáknuté a když si najde oběť co ho drží za ručičky tak se prostě útíká jinak to nejde :mrgreen:

fakt jezdíte do Studénky do penny vždyť v Bílovci je lepší nee … my si když už do toho penny tak si raději zajedeme do Bílovce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.11 13:07

no v bílovci v peny se cítím blbě,protože je to konkurence a lidi mě znají jako prodavačku z hrušky,takže mám někdy pocit,že se na mě divně dívají..nejraději mám,když se udělá velký nákup na celý měsíc a pak jen pošlu děcka pro pečivo.nerada chodím po obchodech.asi deformace z práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
24.9.11 21:45

Aha tak to jo mě to tady ve Studénce v penny nějak divně smrdí :nevim: a je tam strááášně lídí teda bývalo naposledy jsem tam byla to vím přesně 9.února :lol: to jsme jely z porodky a já potřebovala cosik dokoupit
jo to bude deformace snad všechny prodavačky co znám radara chodí po obchodech :wink:

no a co vlasně děti říkaly na to že budou prckové? Mají aspoň radost :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.9.11 11:45

děti se těší..byli teda hodně překvapeni,že čekáme dvě,ale říkali,že bude sranda :nevim: já to teda na velkou srandu moc nevidím,ale snad si udělám nějaký systém a bude to fungovat.naštěstí místa máme spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
26.9.11 12:00

jo to já bych to taky jako srandu moc nevyděla :-) ale určitě se to dá zvládnout když to dala moje mamnka a to byla na nás sama :mrgreen: a ty máš navíc pomocníky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny