Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
7.10.11 21:36

tak to jste si to pěkně „udělaly“ :lol: :palec:
A jo to se máš určitě na co těšit :-)
My se už s malým pomalu připravujem na zimu i když se vůbec netěším už teďka se mi to počasí vůbec nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 13:10

ahoj tak,už jsem zpět.měli jsme problem s počítačem. :pocitac: návštěva byla super,prcek se naučil na všechno říkat-ty jo..takže strašná sranda..v pondělí mě čeká ten ultrazvuk v Porubě,už jsem z toho docela nervozní :think: co vy jak se máte? jste zdraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.10.11 15:40

jo jsme zdraví jen jsme měly s prckem lehounkou rýmyčku jinak nic. A prďolka už má dva zoubečky :lol:
Nebuj určitě bude fšecko OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 16:34

tak to blahopřeju k zoubečkům :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.10.11 16:41

jen kdyby tak nekousal, naštěstí teda jen do prstu ale bolí to dost :lol: vlastně i do nosu mě rafnul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.11 16:56

já už se tak těším až budou malí na světě :lol: dneska jsem sama doma..kluk má zápas,holka jela na koncert šmajdy-asi už na desátý..a manžela mi odvezla teta,že potřebuje něco pomoct..docela se nudím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.10.11 17:17

jé … no to byly časy jak jsem se taky nudila :-) teďka jsem ráda když se stihnu najíst s tím naši ďáblíkem :lol:
Na koncert koho Šmajdy - neznám, asi bych měla občas vylézt mezi lidi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.11 11:22

jestli ses nedívala na superstar tak ti jméno Šmajda asi nic neřekne..zrovna jsem přijela z Poruby.mimča moc nespolupracovala při ultrazvuku :nevim: riziko je 1:1135 u jednoho a 1:1615 u druhého.tak snad to bude v pořádku.možná půjdu ještě jednou kolem dvacátého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
17.10.11 11:47

jooo šmajda tak trošku mi to říká no :-)
ďobci budou určitě v pořádku :palec: hihi náš malý taky nechtěl nikdy spolupracovat a kopal doktoru do ultrazvuku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 10:19

tak jsem byla v poradně a zatím vše o.k. :dance: včera jsem hlídala malého prcka od segry-řeknu ti,že to byla docela fuška..pořád chodil ke krbu se dívat na ohýnek.ještě,že mám tak velké děti a můžu to těhotenství v klidu proležet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
20.10.11 11:49

tak to je fajn že se prckové mají dobře :wink:
no krb to je teda něco :-) my jsme museli udělat kolem ohrádku náš by si chtě pořád šáhnout :roll:
tak tvoje ségra to má doré že jí malého pohlídáš u nás nepohlídá ani manža :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.11 15:31

kdyby bydlela blíž tak ji ho pohlídám klidně častěji,ale bydlí ted v ostravě takže se vidíme tak jednou za měsíc a někdy ani to ne :cry: moje děcka,když byli malé tak jsem byla na mateřské společně s kamoškou a starší segrou a hlídali jsme si děcka navzájem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
20.10.11 20:54

jo to je krásné že si tak pomůžete :palec:
no já si sice stěžuju ale nedovedu si představit že bych malého třeba půl dne neviděla :think: mě stačí když si ho babička párkrát vzala do kočárku a za hodinku jsme si říkala kde je tak dlouho … a jak přišli tak Maty se tvářil jakože nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.11 15:21

tak tenhle pocit jsem taky mívala,když se mi narodilo první.nechtěla jsem dceru nikomu dávat,aby mi ji vozil,ale u syna jsem byla štastná,když ho vzali ven a já mohla odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.10.11 21:34

tak říkáš že mě to přejde joo :think: :-) já si vlastě nedovedu představit že jednoho dne půjde do školky nebo do školy 8-o snad to rozchodím hehe budu muset :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny