Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
8.2.12 18:31

=) Hele, tak když jste tady z okolí, tak bacha na mě :mrgreen:
Mám od nového roku řidičák :mrgreen: Takže pokud uvidíte hnědé kombi, prosím prchat :lol:
(Ale nééé, zas takový vrahoun nejsem :P )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.2.12 18:38

jéjda tak to bojim bojim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
8.2.12 21:49

Jejda budu dávat bacha..:-D :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.2.12 22:16

Zítra vezu Majdu do školky na nádraží, poprvé sama… doteď se mnou jezdil chlap, trasu mám natrénovanou, nečekám žádný zádrhel :mrgreen:

Co v takové kose děláte? My chodíme bruslit na rybníček v jedničce u kostela - bydlíme vedle. Parádně jsem si narazila prdelku :roll:
Majda se sice nechává spíše vozit a občas kousek popojde na bruslích, ale dobrý, myslela jsem, že nebude chtít vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.2.12 22:43

Tak my jsme skoro pořád doma už mě to neba :( a bruslit máme v plánu asi v pátek ale nevím kde teda no manža mi to říkal ale jsem trochu mimo :mrgreen: tak se nechám překvapit
Tak to fakt bydlíš kousek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
9.2.12 13:16

Já sem taky furt doma..:-( jsem nachlazená tak se to pokouším vyležet…stejně se mi to nedaří..skoro žadné léky nemůžu tak jen čaj a peřina..:-D už mi s toho hrabe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
10.2.12 21:08

ták dneska jsme teda byly bruslit mno loket naražený kolena dobité jak malé děcko :mrgreen: jsme hrály hokej no :lol: ale čekala jsem že to bude horší když jsem naposledy byla na ledě na základce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.2.12 10:36

:mavam: Zdravím vás mamky, jsem tu nová, moc se tu nevyznám - dnes jsem vás tu objevila, tak se též zkouším zapojit. Jestli teda neva, že se vám do toho pletu.
Něco málo o mě - nás. S manželem tu bydlíme víc jak 2 roky (i když on je prakticky místní - má tu celou svoji rodinu). Ale předtím jsme necelých 7 let bydleli u Šumperka (moje rodiště). Máme syna Kubíčka, kterému bude rok a čekáme další mimčo :oops:.
Tím pádem tu moc maminek neznám a ani jsem zatím neměla možnost poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.2.12 10:56

Ahoj Kubísku=)
Jsem ráno měla na teploměru -19 8o kosa jak z nosa toto.
My jdeme dneska k mojí babi, má narozeniny a budou tam i teta a spol., tak bude dýchánek.
Našeho tatínka louplo v zádech, tak si byl včera pro injekci a cpe se nějakýma tabletama, víkend asi bruslit nepůjdem :mrgreen: - já sama potřebuju spíš záchranu, než abych držela ještě Madlu :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
12.2.12 12:54

čauky Kubísku :mavam: :kytka:

No já jsem taky už nebyla bruslit jen maža a to proto že se mi nechce dávat Maty na hlídání tchýni protože mě naštvala když říkala mojí mamce že malého pořát hlídá a přitom to bylo poprvé co jsme jí poprosili jestli by si ho na chvilku mohla vzít :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.4.12 20:25

mrtvo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.4.12 20:34

No jo, ono ve Studně je mrtvo tak nějak celkově :roll:
Koukám na druhý metřík, gratulace :kytka:

Já se pitvám v zahrádce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.4.12 20:43

děkuji :)
se pitváš joo já mám pocit že jsem tě možná před pár dny vyděla když jsme byly s Maťou na projížďce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.4.12 20:57

@Tera:)1
Jsem asi zrovna neměla jmenovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.4.12 21:01