Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

6326
1.6.11 20:39

ahojky

Hojda
Snad se tady někdo ukáže :lol:
Bydlím ve Studéce už 5 let ale skoro nikoho tady neznám, tak proto jsem se rozhodla založit toto téma.
Máme čtyřměsíčního rošťáka a občas se doma nudím tak snad si s někým pokecám :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6326
21.6.11 23:56

hmmm tak si asi nepokecám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
18.7.11 13:55

ahoj.. tuto diskuzi jsem našla až ted , bydlim taky ve studénce. mam dve deti kubícka , ten ma skoro 4 roky a simonka a ted mame 10mesicu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
18.7.11 14:20

jéé ahój :mavam:
to jsem ráda že se konečně někdo objevil :mrgreen:
A ve které části studénky bydlíte? Já jsem z jedničky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.7.11 07:39

my bydlíme na sidlišti :lol: přitom tady je dost maminek ze studénky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.7.11 09:17

no je no ale už mají asi svoje diskuze a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.7.11 09:55

jak jsem cetla tak tady bydlis stejne jak ja :-) taky tady bydlim asi 5 let.
ted ma maly uz 5 mesicu ne? my mame uz deset a ted to opravdu stoji za to, konecne se naucil lezt, vsude se stavi, vsechno vykramuje.. takze tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.7.11 12:51

Tak to je malý šikula :palec:

no teďka má 5 měsíců ale všichni říkají že vypadá starší a je taky na svůj věk celkem veliký :lol: a snaží se už taky lézt ale zatím je u pérování na kolínkách a takové ty různé poskoky :dance: a teď nás trápí zoubečky tak snad už brzo aspoň ňáký vyleze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.7.11 16:23

zuby ani nemluv, u nas je to porad dokola. mame jich 7 a porad se derou dalsi a dalsi.maly je vzdycky protivny, uknourany. no nas je kus.. mame 11kg :lol:
a kde chodis na vychazky s kocarkem? ve studence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.7.11 17:51

Tak to vás je kus :lol: , Matys má 7,5 kilo a 72 cm. A zoubek ještě ani jeden ale teď ho dva dny celkem trápí tak snad něco vyleze :roll:
Já moc na procházky nechodím mě to moc samotnou neba ale když už jdu tak tady mezi barákama ale občas i zabloudím do sídliště :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.7.11 19:25

to my pochodujeme skoro kazdy den, zalezi i na pocasi. starsiho nejak nebavi se mnou chodit, tak vzdycky chvilku pochodime a pak stejne skoncime na nejakem hristi.
a do rodinneho centra mas v planu chodit? ja jsem tam chodila se starsim a byl z toho nadseny, se simonkem jsem mela chodit, ale nakonec to padlo, protoze jsem mela kubika doma ze skolka, mladsi byl porad nemocny, tak jsem ho nechala doma uz preventivne. v zari uz pujde urcite, tak pujdeme i do male skolicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.7.11 19:58

já jsem neměla v plánu nikam chodit snad jen na ňáké plavání. Teda spíše jsem ani o ničem nevěděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.7.11 20:21

plavani je taky tady, ale to my nechodime. vim, ze dost maminek chodi:) vim to, protoze chodim na vodni aerobic a to plavani maji ti sami.
to rodinne centrum se mi libi, vzdycky si dame kafco, popovidas si s maminka a utece rychle dopoledne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.7.11 20:43

hmm to zní zajímavě i když nejsem moc kafíčkový typ :mrgreen:
Já jsem chtěla hlavně to plavání protože prcek vodu miluje a vana už mu občas nestačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
20.7.11 12:07

myslim, ze se musis zaregistrovat na www.relax.auksys.cz
jsou tam taky kontakty, tak se muzes informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny