Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
9.1.13 13:44

Už se oteplilo :D, tak to snad na cestách bude OK.

Jé, no jsem zvědavá, jak to bude u nás, sice Majda je už relativně velká, ale kdoví, co udělá příchod „konkurence“. Zatím se ale těší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
9.1.13 15:29

Tak žárlit bude určitě, všechny děti žárlí, si myslím teda :think: třeba Maty je sice trochu žárlivka ale zase když malou má někdo kdo se mu nelíbí tak by jí hned bral a pořád jí hladí a pusinkuje ale zas když brečí a mu se to nehodí tak nechce abych tam šla a tak. Ale jak píšeš Majda je už větší tak to bude zase brát jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.1.13 16:49

Spíš čekám větší krizi, až se mládě začne pohybovat a ničit :lol:, malé miminko bude určitě nadšená, hodně si povídáme, že s miminkem je velká práce a že někdy třeba ona bude muset počkat… Zas už je prakticky ve všem samostatná, když je nejhůř, i ten zadek si utře :P Tak uvidíme.

Dneska se celý den válím, dočetla jsem knížku a stvořila oběd, jinak žádná aktivita :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
10.1.13 20:20

Tak vidíš ona už je šikovná :palec: ale Maty ten má svoje nálady :roll: dneska jsem myslela že ho přerazím :cert: snad hodinu bezdůvoně řval a ještě Venďa do toho no radosti na starém bělidle :zed:
já se zase spíše těším až bude mimčo víc pohyblivé a bude Maťulu vnímat a trochu spolupracovat, on jí pořád nosí hračky a nechápe že ona si je ještě neumí vzít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
11.1.13 09:53

Každý věkový rozdíl má asi svoje pro a proti… Zas si spolu potom třeba budou víc hrát… Třeba šestiletý a čtyřletá přece budou mít podobnější zájmy než šestiletá a roční… A pak až budou velcí, tak to je spíše o povaze, než věkovém rozdílu. Já si víc rozumím s tím „vzdálenějším“ bráchou - mám dva mladší. :think:
No nechám to koňovi, uvidí se. Zatím mě Madla drásá dotazy, jak tam to mimino jí a pije a jestli tam kadí a KDE! mám ty ďurky na mlíčko :lol: že žádné nejdou vidět! - odchytla mě ve sprše :lol: A jak se narodí… No zatím příliš neřeší, jak se dostalo dovnitř 8) a jestli ona má taky v bříšku miminko a proč ne a kdy ho tam bude mít… áááá :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
11.1.13 10:15

:mrgreen: :mrgreen: tak to naštěstí Maty ještě neřešil ale kde bude mimi papat to věděl hned :lol: uvažuju jestli si to ještě pamatuje nebo co :mrgreen: mě se ptala jen neteř jak se mimčo dostane ven a já nevím co všechno ví tak jsem jí raději poslala ať se zeptá maminky :P
Tak já doufám že si budou spolu hrát nevím jak to je :think: já mám jen stejně starého bráchu a s tím jsme si prý moc spolu nehrály :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.2.13 22:57

Tady pořád pusto :| v té Studénce snad nikdo není bo co :nevim:

@Pipet tak co jak jde těhulení, už máš vše přichystané :?: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.13 13:25

No všechno ještě ne, ale základ nejnutnější je, kdyby už něco. Ale nevypadá to, dneska jsem byla v poradně a všechno OK.

My teď měli plno srandy doma, nejdřív chytla neštovice Majda a teď je má chlap, jako malý je neměl, tak si to teď vyžral. Je celý putíkatý, ale už to má zaschlé do strupů a nemá už horečku… Má nemocenskou bez vycházek, tak mi ani do toho obchodu nemůže zajít, chjo, já už toho mám plné kecky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
20.2.13 13:50

@Pipet no jo to jsem slyšela od švagrové že ve Studénce lítají neštovice :) a fakt jo
no to ti ty plné kecky věřím manža měl teďka chřipku a i to mi stačilo :lol: ale hruška je naštěstí blízko ne tak to zas tak hrozné nejní, počkej až bude prcek na světě :pankac: my vždycky než se někam vypravíme to je záhul - už aby bylo teplo nemusely jsme se pořád tak navlíkat :jazyk:

A kam se vůbec chystáš rodit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.13 17:12

Asi zas ve Vítkovicích, byla jsem tam s Majdou a dobrý…

No jo, budeme muset nějak vymyslet ranní výpravu do školky :think:
Ale pořád lepší tlačit kočár než tahat ten pupek teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
20.2.13 20:10

@Pipet ve Vítkovicích to je dobrý joo, já jsem byla s oběma v Porubě a taky dobrý :palec:
tak za měsíc už snad bude teplo tak nebudeš tak navlíkat a když to nacvičíte tak za 20 minut i kojením jste vypraveni ;) tak nevím já raději když jdu sama s Matym tak nosím v šátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
20.2.13 20:22

Uvažuju pak o Manduce :think: aby mohl nosit i taťka, do šátku ho neuvrtám…

No spíš že malá chodí do školky až na nádraží, takže buď autem, autobusem :nevim: nebo já pěšo s kočárem a malá na kole/odrážedle.
Uvidím, jak budu po porodu vypadat a kdy si troufnu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
20.2.13 21:38

Tak autem to je v pohodě ne a busem taky dyť většinou musíš jet s mým manžou nebo tchánem nebo švagrem ne :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
4.7.13 22:47

Čau
nikdo to je smutné :(

@Pipet posílám pozdní gratulku k mimču :kytka:
tak co jak se Majdě líbí bráška :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit