Ahojky

• Otevřená skupina

Pro maminky ze Studénky a okolí :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
22.4.12 21:05

Jn, vlastně… kdo chodí kolem nebo tak, se to dá docela identifikovat. Nebo podle Majdy=), já tam myslím ani moc nejsem na fotkách, protože většinou jsem fotograf.

Jsi měla zavolat :lol:
(akorát asi prekérka, kdyby to byl někdo jiný :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.4.12 21:53

Jo to by bylo trochu blbé tam vyřvávat Pipééét :lol:
No a podle Majdy tomu zrovna nefandím když tam kolem zrovna pobíhaly asi 4 malé holčičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.12 09:12

ahoj :lol:
Dlouho jsem tady nebyla :,( tak už mám dvojčátka na světě.Narodili se o něco dříve-na apríla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.5.12 09:31

Jé, takoví bobínci :*
Hlavně hodně zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.12 09:34

Díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
30.5.12 11:09

@beruška123 jéé to jsou krásné miminka :*
tak véééééliká gratulace a moc zdravíčka přejeme :kytka: :kytka: :kytka:

a já jsem si říkala kam jsi zmizela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.12 10:30

Bohužel jsem neměla možnost dříve na internet..co jinak nového? u nás doma vládnul první měsíc naprostý chaoz :nevim: ale už je to o něco lepší.jen ty děti jsou čím dál víc mazanější a zkouší na mě různé triky.jak ti malí tak ti větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
1.6.12 11:25

@beruška123 jooo tak to věřím že jste pěně válčili :lol: he he počkej až začnou prckové lozit to bude sranda :pankac:
jo a jaké jména jste pro miminka nakonec vybraly :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 09:53

Nakonec se kluk jmenuje po tatkovi Ladislav a holka Lucie. :lol: V sobotu jsem byla na Haberu v ostravě :dance: :dance: byla to fakt bomba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.7.12 23:46

Ahoj, je spousta maminek, které soutěží se svými dětmi na různých fotosoutěžích, kdybyste náhodou byly jedny z nich, přijďtě, rozjela jsem novou skupinu na vyměňování hlasů. Kdyby ne, prostě tu zprávu ignorujte :)

https://www.emimino.cz/…ovani-hlasu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.1.13 17:22

:mavam: ahuj chodí tady ještě někdo aspoň nakukovat :?: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.1.13 18:48

Myslím, že moc ne :|, moc nás tu není…
Koukám, že budu gratulovat k miminku :kytka: hlavně hodně zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.1.13 22:03

@Pipet čáu tak aspoň někdo se hlásí :palec: :)
děkuji :) a co jak jde tobě těhulení, už víte co čekáte nebo to bude překvápko :?: a malá těší se :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.1.13 08:39

Překvápko, chlap tvrdí (a všichni :lol: ), že to bude určitě zas holka, takže aspoň do porodu chce ještě doufat :mrgreen: v pokračovatele rodu.
No jde to už trochu ztuha, funím a bolí mě celá rozvrzaná pánev a kyčle, ale tak to se dalo čekat :roll:, rozmyslet už si to moc nemůžu a nějak to doklepu :P

Teda ale dneska je počasíčko a hlavně super povrch na silnicích, vezla jsem malou do školky jak připosraná :twisted:, ale hlavně že bez nějakých potíží.
Doufám, že odpol. se dostane chlap z Albrechtic domů z práce - že nebude zasekaný Bravantský i ten kopec za viaduktem co se jede do Butovic :roll:

A co prďolka? Je hodná? Na to se moc netěším, první dny po porodu, aspoň ty dva týdny aby už mimčo mělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
9.1.13 12:53

Tak to je super že jste si to nenechaly říct my to taky nevěděly, teda já to tušila už od začátku že je to holčička - bylo to jiné :) a o pánvi mi ani nemluv ta mě bolí ještě teďka ale na to bych si už mohla aji zvykat že když mě začne vždycky hned na začátku těhu a skončí až bůhvíkdy :roll:

myslím, že se ti chlap dostane domů teďka mi příjde že celkem i taje a včera byl bravanstký kopec celkem suchý :think: a pokud to nedá tak i já pak budu bez manžela :lol: ten zas jede poslední spoj s Bílovce do Studénky přes Albrechtice :D

jo malá je celkem hodná sice má talent a většinou se vzbudí když má jít Maty spát a on sám neusne :roll: takže když jsme sami vypadá to jako dnes že jsme byli v jeho posteli všichni tři a malá ještě k tomu baštila :) ale povedlo se a už oba spinkají :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny