Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MyselfAndMe aaaaa ja teda mela jeden negativní a 6 pozitivních ale slabé dnes už silnější:) jsem zmatená moje kamarádka tvrdi ze ano
tak uvidime a ty uz mas vynechanou MS?
@Buble350 píše: Více
Tak to je i poměrně brzo na pozitivní test. Kolik jsi DPO?
Díky, je to už třetí, dvě nedopadly, tak uvidíme.
@MyselfAndMe počítali jsme to s kamaradkou a mela bych byt v tom 4-5 dnů prej:) tak
4 dny predem uz nam vic cerveny pruh
Jakože 4-5 dnů od oplodnění/ovulace? Tak to je šance na pozitivní test skoro nula ale…
To bude spíš falešné nebo jsi otěhotněla dřív.
Máš foto aktuálního testu?
@MyselfAndMe neee 4-5 dnu v tom uz jsem:) mam foto v telefonu když to sem vložím ma to špatnou kvalitu ale, ja uz mam 5 udelanej test pozitivní:) uvidím zítra rano zda pruh ze sílí jeste vic než dnes a poslu zitra ale muj telefon prostě dela fotky na prd:(
Já nechápu, co znamená, že jsi v tom 4-5 dní? 4-5 dní od čeho?
„V tom“ jsme asi od ovulace a okamžiku oplodnění, ne?
Fakt nechápu, jak to myslíš ![]()
Ahoj holky, mám problém. Mám asi týden zpoždění, tak jsem dělala test a myslím, že tam čárku vidím, poradíte? Děkuji
Prosim chtěla bych se zeptat, mám 7dni do ms a nedá mi to spát už po 3 mi vyšel stejný test a snažíme se s přítelem o miminko tak jestli by to mohlo byt pozitivní.
@MiskaC660 - nevidím pozitivní test, @Lenka596 - též ne, zkusila bych ale později, až bude meškat MS ![]()
@Lenka596 píše: Více
Klidně můžeš posílat průběžné info, určitě ještě někdo poradí a dá názor! ![]()
@MiskaC660 píše: Více
Je mi líto, nic nevidím. Týden zpoždění už většinou bývá hodně viditelná druhá čárka.