Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat, už jsem z toho na nervy. Už mám jeden porod za sebou a chtěla bych další mimčo????
Dne 7.7.2019 jsem šla na zákrok (potratila jsem) byla jsem krátce asi 6tt.
V září jsem měla ms pravidelnou, v srpnu 9dni zpoždění no a teď mám též zpoždění 13.10. sem to měla dostat a nic. Hodně jsem to tu četla, na gynekologii mám vše ok. Od 3.10.-11.10. jsem měla špinění tmavé a někdy světle bez zápachu. Jo a 4.10. test negativní, zítra by měla „jakože“ skončit ms.
Když něco dělám tak mě píchá na pravé straně břicha.
Myslíte že bych mohla být těhotná? ????????
jezisimarja. Kdyz si byla na gynde a nemas potvrzene tehotenstvi tak co jako asi??? Ty voe nemej deti, jeste ne. Dokud nedokazes sama premyslet tak fakt ne.
@Khalesi píše:jezisimarja. Kdyz si byla na gynde a nemas potvrzene tehotenstvi tak co jako asi??? Ty voe nemej deti, jeste ne. Dokud nedokazes sama premyslet tak fakt ne.
Co prosím???! Asi sme se špatně pochopily!!
Na gynekologii sem byla v září a vše ok
Nemam zatím důvod chodit na g.. Já se chtěla jenom zeptat jestli bych mohla být nebo jestli je tu nějaká dama co má stejné potíže
🤦♀️
@Bětt ka píše:
Chtěla bych se zeptat, už jsem z toho na nervy. Už mám jeden porod za sebou a chtěla bych další mimčo????
V září jsem měla ms pravidelnou, v srpnu 9dni zpoždění no a teď mám též zpoždění 13.10. sem to měla dostat a nic. Hodně jsem to tu četla, na gynekologii mám vše ok. Od 3.10.-11.10. jsem měla špinění tmavé a někdy světle bez zápachu. Jo a 4.10. test negativní, zítra by měla „jakože“ skončit ms.
Myslíte že bych mohla být těhotná? ????????
@Bětt ka píše:
Myslíte že bych mohla být t? Mám ještě počkat s testem?
@Khalesi píše:jezisimarja. Kdyz si byla na gynde a nemas potvrzene tehotenstvi tak co jako asi??? Ty voe nemej deti, jeste ne. Dokud nedokazes sama premyslet tak fakt ne.
Neřekla že teď byla na gynde ale že je tam vše ok. Proboha když neumíš normálně odpovědět tak radši mlč!!
Zakladatelkou udělej si aktuální test nikdo ti na dálku neodpoví tak šup do lékárny a držím palce.
@Bětt ka píše:
Co prosím???! Asi sme se špatně pochopily!!
Na gynekologii sem byla v září a vše ok
Nemam zatím důvod chodit na g.. Já se chtěla jenom zeptat jestli bych mohla být nebo jestli je tu nějaká dama co má stejné potíže🤦♀️
Jako potíže se čtením návodu na těhotenském testu? ![]()
Příspěvek upraven 16.10.19 v 13:28
@Bětt ka Tak si udelej dalsi test, kristalovou kouli fakt nevlastnime.
Někdy se těm chlapum nevidim, ze o nas zenach rikaji, ze jsme…kazdy si doplní…
@Bětt ka udělej si test. Když poslední byl 4.10..ted máš vynechani ms takže teď testuj ![]()
@karkarka píše:
Dnes je 16.10. proč sis neudělala další test?
@Bubla Bůčková píše:
Jako potíže se čtením návodu na těhotenském testu?Příspěvek upraven 16.10.19 v 13:28
Pane bože, já myslela že si tady ženský pomáhají a rádi si a ne si dělat ještě srandu!!!
@karkarka píše:
Dnes je 16.10. proč sis neudělala další test?
@Bubla Bůčková píše:Pane bože, já myslela že si tady ženský pomáhají a rádi si a ne si dělat ještě srandu!!!
Jako potíže se čtením návodu na těhotenském testu?Příspěvek upraven 16.10.19 v 13:28
@Daniela PB píše:
A co ti řekl těhotenský test?
Nic neříkal, on nemluví
4.10.negativni
Bude nejlepší udělat si těhotenský test, my ti tady těžko poradíme 🙂