Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pripadam si trosku jako Horst Fuchs, ale musim Vam napsat
Dnes jsem byla v DM a maji super slevu na Pampers pliny
2 ks za 509KC- do konce prosince, pokud uplatnite vanocny kupon s 25% slevou, vyjdou jen na 370KC za 2 KS a to se vyplati!!!!!
A pozor, pokud sbirate body a mate plnou karticku tak vam odectou jeste 20% !!!!
Cili vas 2 baliky Pampers vyjdou na cca 300KC !!!
No a takhle je to se vsim...........
Kolik vanocnych kuponu mate, tolik kusu zbozi mate za super cenu + 20% na cely nakup, pokud mate hraci kartu
Nakupovani zdar ![]()
A jen tak MMCH, RAsenka MF 2000 Calories je v DM jen za 199KC + slevy----no krasa sama
Katka, spokojena zakaznice
Ty kupony davali pri nakupu uz v listopadu, ted uz nedavaji........
bylo to na kazdy tyden nejaka sleva
a kdyz mas tu hraci kartu, tak jeden kupon mi prisel i domu
Jeste jsem chtela ze ty pliny bez kuponu jsou za 509KC, takze i tak je to super cena
Tak to jsou u nas pekny potvory… Do DM chodim pravidelne a ne pro maly nakupy a vanocni kupony mi nedali!!!!Vubec jsem o tom nevedela.
Ale i tak diky za info, i 509 je super cena!!!
Alca
alčo,
já ho mám doma a určitě ho nevyužiju. Jestli chceš, hodím ti ho v pondělí do obálky a poštou ti dojde snad už v úterý.
M.
Prý jde ale kupon uplatnit jen jeden na jeden nákup, tak jsem je vyhodila nebudu přece chodit pro každou věc zvlášť.
Ne, na jeden nakup muzes uplatnit tolik kuponu, kolik zbozi si koupis, plus ta hraci karta, nebo bez karty
jjo, v sobotu jsme na tu kartu delali velkej nakup, dostali jsme slevu na celej nakup 20% a jeste k tomu slevu na ty Pampers, tak jsme usetrili 600
![]()
nekdy se clovek musi o ty bodiky prihlasit, davaj je za kazdych 100Kc utracenych.
No já teda koukám…
Tak přesně tento nápad jsem měla taky, že dám kupon k těm slevněným Pamperskám a budu je mít ještě levnější.A na pokladně mi pokladní vzala slevu a naúčtovala 509,–.Tak jsem se jí ptala,proč tolik,když mám slevu.A ona mi řekla,že prý to nejde použít ten kupon na slevněnou věc
![]()
Chvíli jsem se s ní dohadovala,pak si slevu vzala zpět a odešla jsem bez Pampersek a naštvaná.To vše se odehrálo v DM v Brně v Intersparu na Vídeňské.
![]()
Zítra tam jdu, mám celkovou slevu 20% a to si už pohlídám! ![]()
Ona by klidně sbalila kupon a plínky mi dala bez slevy…
Chtěla jsem se zeptat, jestli jsou to ty Pampresky pružné, nebo s pevným pasem? Nechápu, když už umějí lepší(ty pružné), proč nám ještě stále cpou ty obyčejné.
PAmpersky nemely pruzny pas........treba proto byli tak zlevnene, potrebuji se zbavit starych zasob...........a pak prijdou ty lepsi
Tak u nas v KV mi rekli, ze bez hraci karty /tech 15 samolepek/ slevu uplatnit nejde… Mam ji doma, takze budu mit aspon tech 20% + jeden vyrobek za 25%. Takze vicemene zadna zmena oproti normalnimu provozu v DM… Nebo si to u nas v KV spatne vysvetlily prodavacky a okradaji tak zakazniky o jejich vyhody.. Zkratka bez toho kuponu se samolepkama se zadna sleva nekona.
Holky ja to nechapu
Opravdu ja mohla na jeden nakup uplatnit tech vanocnich kuponu, kolik jsem chtela + jeste 20% na hraci kartu...........
Myslim, ze vas okradaji............na tom kuponu neni napsane ze je to omezene 1 kupon na jeden nakup, ale ze jeden kupon na jedno zbozi!!!!
TAkze prodavacky vas sidi
Akorat nesmis na jedno zbozi uplatnovat 2 kupony= nelze je scitat
A ta sleva 20%, cili hraci karta s 15 body, plati na jakykoliv nakup, a j e jedno jestli uplatnujes vanocni kupony, tak mi to sdelili v DM vcera!!!!!!!
TAk se brante
Tech 25% je do 23.12 a ty karty plati zatim do konce roku.........
Tak ja se do Dm chystam dnes.A buď ty kupony uplatnim na ty jejich pliny nebo ne UM.Obojiho mame velkou spotřebu.
Jsdem zvědava jak pořídím,ale smad to bude v pohodě