"Akné" - hrbolky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.5.20 21:55

Já měla to stejné na čele. Udělalo se mi to během týdne a měla jsem to na obličeji rok. Všechny pokusy o zbavení se těchto nepříjemných boláčků, selhaly. Chodila jsem ke kosmetičce, ke kožní, plácala si jednu mastičku za druhou a utratila tisíce za kosmetiku, která nefungovala. Nakonec jsem začala brát zinek a ono to zmizelo tak nějak samo během měsíce. 8o Od té doby se mi udělá třeba jeden do měsíce, ale to je oproti tomu, co jsem měla předtím, nic. Jinak podle mého se u tebe určitě jedná o podkožní akné a rozhodně je třeba ho řešit vnitřně. Zkus nějaké vitamíny a ten zinek.
Skvělý je taky krém od Neutrogeny-Clear and Defend. Jakmile se mi udělá nezvaný host, tak ho vypíchnu jehlou, na noc namažu a do rána je buď úplně pryč, nebo je poloviční. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.20 20:54

Vyzkoušej přírodní kosmetiku. :) Znám spoustu žen, které měly podobný problém a bylo to z toho, že kůže měla problém nadále vstřebávat chemii, která byla v krémech, mýdlech apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.22 20:19

A nezkoušela jste produkty od JUSTU? Mají tam věci i na akné, které pomáhá. Teď jsem to objednala už po druhé kamarádce. Ráda Vám podkytnu více informací 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková