Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ako si nájsť úprimnú ženu v zrelom veku?
Proč by neměly být zralé ženy upřímné? Nebo upřímné méně než jiné?
A k cemu ji potrebujes?
Jinak, ja jsem hodne uprimna a mohu te ujistit, ze to neni zrovna vitana vlastnost. Lidi chteji uprimnost jenom tehdy, kdyz se jim to hodi, jinak preferuji falesnou zdvorilost.
MisaHanuska, ja som nenapísal, že zrelé ženy sú neúprimné. Ja som sa pýtal, ako ju nájsť.
@terezkaterka píše:
MisaHanuska, ja som nenapísal, že zrelé ženy sú neúprimné. Ja som sa pýtal, ako ju nájsť.
Chodit ven.Doma jí nenajdeš.
@terezkaterka píše:
Ako si nájsť úprimnú ženu v zrelom veku?
vem si rýč a běž si ji vykopat na hřbitov v Polné. Poslední upřímná žena umřela v roce 2011, poté co jim tam zavedli internet a ona scela uvěřila, jak je na vsi zvykem, článku na netu, že krabičkovou dietou zhubne od vánoc do plavek, aby se na Istrii mohla blýsknout piercingem v pupíku. Jejímu upřímnému stesku, že se tak nestalo se nedalo už zabránit a paní zchřadla natolik, že další vánoce její parte viselo ve všech konzumech po okolí.
Samá práce. Krásne napísané. Netúžim po tak zchřadlej a už vobec nie s piercingem v pupíku. Takže tá menovaná nech sladko odpočíva 2 metre pod zemou. Mala smolu, že úprimne uverila. Takých čo úprimne verili je žiaľ veľa.