Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znáte web, kde bych mohla volně diskutovat na témata s muži. Nehledám seznamku, ani web eroticky zaměřený. Spíš poradnu, ale ne orientovanou na pc, těm nerozumím.:)
Zpovědnice je blbost, chodí tam mladí kluci, kterým je max. 20let.
@The_Assassin píše:
Tady to taky pár příslušníků mužského pohlaví sjíždí.
Jj par jich tu je rekla bych ze cim dal tim vic..takze zakladatelko klidne hod to tema sem ![]()
@Karlaska píše:
Znáte web, kde bych mohla volně diskutovat na témata s muži. Nehledám seznamku, ani web eroticky zaměřený. Spíš poradnu, ale ne orientovanou na pc, těm nerozumím.:)
Pokud chceš radu na thema rovnoprávnosti mužů a žen, pak jsi tu dobře a máš povolení promluvit ![]()
@Mmsg píše:
Co třeba emimino, ale nevím jestli ten web znáš?Jsou tu muži, gayové i transexuálové. Takže budeš uspokojena ve všech směrech.
Fakt jo to sem netusila ze tu jsou i gayove a transexualove..ty ses co ![]()
@Mmsg píše:
Zkus si založit nějaké „zajímavé“ téma a uvidíš koho přivábíš.![]()
![]()
To fakt nemam zapotrebi ![]()
Děvčata já si udělala profil na gay poradně, mám tam přátele a chtěla najít další. Bohužel mi neustále ruší nick, i když v pravidlech nestojí, že žena tam být nesmí, tak jsou tam jedinci např. onlip a bussterx, kteří mi neustále nadávají, ruší profil, jen protože se normálně bavím s muži a přispívám do diskuze. jak může gay komunita chtít toleranci u hetero zaměřených, když mají uvnitř komunity takové nekompromisní jedince, myslící jen na své ego?