Akupukuntura na plodnost

14
31.8.23 19:51

AKUPUNKTURA - na plodnost

Ahoj holky, mohla bych Vás poprosit o kontakt na ověřenou akupunkturu v Praze?

Je zde některá, která akupunktura pomohla k otěhotnění?

Lečím se v Gennetu, měla jsem jít v sobotu na KET a dnes poprvé po 6 měsících nízká sliznice:( takže odloženo. Jinak mám primární sterilitu - anti zona pellucida. Kortikoidy nezabírají proto doporučeno zona free. Léčím se u dr. Karin Černé, ale nevím no..

Díky moc za každou radu a kontakt:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
1.9.23 04:38

Taky mám protilátky zona pellucida, kortikoidy jsem nebrala a zona free zabrala, embryjko se uhnízdilo. Tak jsem jen chtěla povzbudit.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.9.23 07:25

Na Ipaku je skvela aku, otehotnela jsem. Dr. Emoke Nagyova (Ceska a za lidove ceny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.9.23 09:21

@Rubii Děkuji moc za povzbuzení :) jak vysoké si měla ti protilátky? Já mám hraniční.
A ty si nikdy nebrala kortikoidy? Mohu se zeptat, do jakého Car si chodila?
Díky.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.9.23 13:07

@Katka242 Já mám taky hraniční hodnoty, jednou mi vyšly pozitivní a pak zas hraniční. Chodím do Gennetu na Praze 7. Na imuno jsem byla u Dr. Sedláčkové a ta řekla, že kortikoidy jsou pro mě zbytečné. Před transferem jsem řešila, zda použít embryoglue a s tím zona free to embryolog nedoporučil. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.9.23 13:27

@Rubii tak to máme stejné:) Také chodím do Gennetu P- 7. Já chodím na imuno K dr. Černé a ta kortikoidy předepsala a beru dál i když nezabraly.
S tím embryoglue to mám také tak, budeme čekat na vyjádření embryologa.
Já měla jít na KET zítra, ale bohužel odloženo kvůli nízké sliznici. Je mi 40 a z stimulace pouze jedno embryo po genetice tak jsou to nervy:))

Děkuji moc za povzbuzení a gratuluji k uhnízdění a je vše v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
1.9.23 13:45

@Katka242 mně je 34 a taky jsme měli jen jedno embryo, ale na genetiku jsme neposílali. Sice se hezky uhnízdilo, ale nakonec to bohužel bylo zamlklé těhotenství. Ale i tak to beru jako malý úspěch, že se uhnízdilo. Na sliznici pomáhá vitamin E, tak si na měsíc odpočiň a přeju, ať KET vyjde. ✊ 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.9.23 14:05

@Rubii Tobě taky přeji hodně štěstí:) Jsi ještě mladice tak máte čas:) Určitě se zadaří.
Díky moc : :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
1.9.23 15:19

Kontakt nemam, ale mam znamou, ktera zkousela kde co az nakonec prave akupunktura pomohla. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí