Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme navíc body na knížky.
Příspěvek upraven 14.09.15 v 11:40
Tak já bodíky taky sbírám
. Ale mám pocit, že psali, že prvního září budou dvojité body…
Az budeme mit vsechny knizky, tak klidne. Jeste nam 3 chybi.
Taky sbiram. A diky za upozorneni. Chtela jsem jit nakupovat zitra, ale pujdu az v utery
![]()
Zrovna tuhle akci mohli nechat dýl. Já sotva nasbírám na jednu ![]()
@Nikolllet píše:
Zrovna tuhle akci mohli nechat dýl. Já sotva nasbírám na jednu
Kdy to konci prosim?
Tohle je fakt nejlepší akce co měli, většina těhle akcí mě nechává naprosto chladnou, zato ted máme plnou lednici jogurtů z Valmezu, za který jsou bodíky
ale nejlepší je chodit do krámu s dětma, většinou mi pak dají víc bodů, když vidí 3 děti
![]()
tuhle jsem měla dostat 2, a takovej mladej kluk za kasou mi dal celou vylepenou kartičku
jsem byla tak v šoku že jsem si knížku vyzvedla až ve vedlejším albertu..kde mi zas dali místo 2 bodů 4 ![]()
Nevíte jestli mají na výběr ze všech? Nebo mají jen některé? Já bych totiž potřebovala jednu konkrétní ![]()
@bublinek píše:
Nevíte jestli mají na výběr ze všech? Nebo mají jen některé? Já bych totiž potřebovala jednu konkrétní
u nás zatím vždycky všechny, zatím.
@slavuska1 píše:
u nás zatím vždycky všechny, zatím.
díky, budu muset sbírat rychle
Tak holky, já jsem zase koukala, platila jsem 999kč a paní mi dala 4 známky, já se jsem si ve spěchu neuvědomila, že mi chybí jedna koruna, paní i přes tři děti okolo mě mi tu známku nedala a ještě dodala, že si můžu počkat za pokladnou, jestli mi ji někdo jiný nedá
![]()
Ahoj, tak ted jsem trosku nastvana, prave jsem objevila letak a podle nej jsou extra bodyza vybrane jogurty - ja je dneska nakoupila abodyzadne ![]()
navic si u nas musim pokazde pripomenout, aby mi prodavacky vubec nalepky daly ![]()
ach jo, jdu se na to radsi vyspat!