Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Chci se zeptat, jestli někdo má doma to mluvítko, čtečku na kartičky zvířat z Alberta. Já to koupila a do večera nefungovala, tak jsem ji šla druhý den vyměnit a zase do večera přestala fungovat!!!Jak to funguje u vás co ji máte?
Ahoj, ma ji neter a funguje, ale je fakt, ze az treba na paty pokus jedna karta ![]()
@babababa Tak my máme už týden doma a funguje bez problémů od začátku ![]()
Už se nám taky stalo, že chvilkama to nefungovalo. Několik karet za sebou nešlo a potom zase jo.
Tak naše užasné mluvítko funguje jak se mu zlíbí,30× nic, pak 5 jo a pak zas nic, jdu ji reklamovat
![]()
Nefungovalo mi vůbec, musela jsem dát nové baterky, pak bez problémů.
Říkala mi prodavačka, že je to hodně poruchové už když jsem to kupovala. Že to lidi chodí hodně vracet…
My už byly vrátit a teď to funguje jak kdy někdy hned a někdy na 5 pokus
Baterky jsem také měnila a nic nepomohlo. Prodavačka se právě divila, že jsem první co to reklamuje!!!Děkuji vám za vaše odpovědi. Zítra to půjdu podruhé vrátit, tak snad se do třetice trefíme, že to bude fungovat aspoň pár dní.
Tak mě sama prodavačka upozornila, že si mám schovat účtenku, kdyby něco, takže asi ví ![]()
@evinax píše:
Tak mě sama prodavačka upozornila, že si mám schovat účtenku, kdyby něco, takže asi ví
a já učtenku nemám
ale tak snad kde bych to asi jinde koupila, ne
chjooo ![]()
Holky, tady je návod, jak mluvitko opravit. Nám to pomohlo
Zkusila jsem teda rovnou ten trik se zdvojenou kartickou a OK. http://eda01.blog.cz/…ava-mluvitka