Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Co si o nich myslíte https://www.emimino.cz/…hypermarket/ , da se na jejich stránkách zaslat vzorek, ale ten než přijde,, vyzkoušíte??
Neznam je - dik za typ ;-( Cena je slusna - s pleny Albert jsem jinak spokojena - ty v tom bilo-cervenym obalu - tak je mozna i vyzkousim.
Já jsem věrná Pampers.
Bojím se testovat levnější plenky, abych pak nemusela celý balík vyhazovat a ve finále mě to vyjít na mnohem víc.
Takže ne, nevyzkouším. Právě jsou ale v akci Pampers Sleep & Play v Makru za 3,1 za kus u vel. 4. To tě vyjde levněji.
@annkysilkova
kam naspat o vzorek..asi bych zkusila, vyzkoušela a koupila v akci příště..taky nekupuju nic co nemám odzkoušené, pak to člověk vyhodí nebo prodá se ztrátou.. ![]()
Ja si tam asi napisu, pampersky jsou u nas nemozny, holka ma hned opruzeniny, ale temer do krve, pouzivam bud ty albertacke, ted mam druhy balik obycejnych tesco plen 64 ks za 200 kc a taky dobry, takze u nas zase jedine,,levny,, pleny
Na tom obrázku dole, když píšete o vzoreček vypadají hezky,, jenže kvalitu člověk na obrázku nepozná,, hold novinky no ![]()
Tak jsem si napsala o vzorek a uvidíme..ten náš taky muže jen pampers AB, ale už jsou i v akcích neunosně drahé, tak nevím..zkusím a uvidíme..
@Mauzik2
Ty tesko používám taky,, ty alberťácké jsem ještě neměla, když vidím tu cenu i 139–připadá mi to jako až moc levný,,
Vic než ty tesco jsou třeba lepší kaufland..myslím kvalitně..občas je koupim a střídám s pamperskama..tak se mi neoprudí tak moc
Kauflad jsem ještě nezkoušela,,,mám vyskoušené jen pamper-ok huggies- opruzeniny, tesco esentials- ok, tesko gaga- opruzeniny ![]()
@smurfka píše:
Vic než ty tesco jsou třeba lepší kaufland..myslím kvalitně..občas je koupim a střídám s pamperskama..tak se mi neoprudí tak moc
O Kauflandských jsem už taky slyšela. Nevíš, kolik stojí kus u vel. 4?
Též jsem si napsala o vzorek, tak jsem zvědavá. Radši vyzkouším jen jednu, než kupovat celej balík, abych pak zjistila, že jsem ho kupovala zbytečně.
Jinak taky jsem věrná Pampers.