Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@smurfka
Synovi kupujeme Pampers AB 4 a šmoulové pleny jsme koupili také ve velikosti 4. Poměřovala jsem je, protože tu někdo psal, že jsou menší jak Pampersky a mně přijdou stejné. Jak na délku, tak na šířku.
A malému sedí stejně jako Pampersky.
Tak nevím. ![]()
Příspěvek upraven 11.08.13 v 22:08
@smurfka já myslím, že budeš spokojena, kór jestli Ti vyhovují Tesco i Lídl, tak oproti tomu jsou tyhle nový alberťáčky jak bavlnka ![]()
@luciasek1111 píše:
@smurfka já myslím, že budeš spokojena, kór jestli Ti vyhovují Tesco i Lídl, tak oproti tomu jsou tyhle nový alberťáčky jak bavlnka
no donedávna se mi malý po čemkoliv jiném než pampers AB osypal..ted tfuj tfuj zatím nic - ale kombinuju střídám pampers s jinou značkou, tak uvidíme.
@smurfka cusikk my taky mame 4+ ale dnes jsem koupila i ty vetsi radsi…jinak jsou fakt super!!!
@apocalypsa píše:
@smurfka cusikk my taky mame 4+ ale dnes jsem koupila i ty vetsi radsi…jinak jsou fakt super!!!
@smurfka jasne…me se mala neosypala po zadnych plenkach tak ja to tak neresim.. ![]()
No v tom obchodě mě to fakt přišlo malinky, ale včera mě došli ty 4 a dala jsem je malýmu a jsou dobry ![]()
Taky už je mám doma..napohled super, malému jsem je ted dala na dopolední spaní, tak uvidíme
No. kdosi se mě tady ptal, at napíši jestli jsou stejný nebo ne jak ty zelený Albert Quality. A jsou. Jediný včem jsou jiný, tak že Dvě šmoulí jsou jako jedna Quality a mají jiný potisk. Jinak šířka a pružnost lepítek a velokost plínky taky stejná. Jen ještě-quality nesmrdí a šmoulí smrdí trochu po chemii.Ale není to tak hrozný, jak Pampersky ![]()
Také jsme je vyzkoušeli a jsme spokojený
Velikostně stejné jako Pampers a dobře malému sedí. Měli jsme je v těch pařákách a neoprudil se mi, ale měli jsme teda jen ty dvě, co posílají jako vzorek. Ale určitě koupím celý balík a budeme je používat. Používám normálně Pampers Active Baby na střídačku s Tesco Essentials. A mám doma i balík Pampers Premium Care. Ale ty používáme jen na cesty ![]()
Jsou dobré..ale myslím že se hodí nakoupit jedině v akci..normálně stojí stejně jako pampers AB, takže to je celkem moc.. ![]()
snad bude akce zase brzo, když si ted nalákali na to lidi
Neptala jsem se, ale pokud zjistím, že v akci jsou, můžu napsat ![]()
@keksxxx píše:
Neptala jsem se, ale pokud zjistím, že v akci jsou, můžu napsat
to by bylo super..protože za normální cenu se to nehodí..ale za tu v akci se to ještě dá..a hlavně nemáme hypermarket v městě, tak nemám ani leták, musela bych dojet do vedlejšího města..