Albert šmoulové plenky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1255
11.8.13 19:43

@smurfka
Synovi kupujeme Pampers AB 4 a šmoulové pleny jsme koupili také ve velikosti 4. Poměřovala jsem je, protože tu někdo psal, že jsou menší jak Pampersky a mně přijdou stejné. Jak na délku, tak na šířku. :think: A malému sedí stejně jako Pampersky. :think: Tak nevím. :nevim:

Příspěvek upraven 11.08.13 v 22:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.8.13 20:31

@smurfka já myslím, že budeš spokojena, kór jestli Ti vyhovují Tesco i Lídl, tak oproti tomu jsou tyhle nový alberťáčky jak bavlnka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.8.13 20:35
@luciasek1111 píše:
@smurfka já myslím, že budeš spokojena, kór jestli Ti vyhovují Tesco i Lídl, tak oproti tomu jsou tyhle nový alberťáčky jak bavlnka :-)

no donedávna se mi malý po čemkoliv jiném než pampers AB osypal..ted tfuj tfuj zatím nic - ale kombinuju střídám pampers s jinou značkou, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
4087
11.8.13 20:40

@smurfka cusikk my taky mame 4+ ale dnes jsem koupila i ty vetsi radsi…jinak jsou fakt super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.8.13 20:42
@apocalypsa píše:
@smurfka cusikk my taky mame 4+ ale dnes jsem koupila i ty vetsi radsi…jinak jsou fakt super!!!
:mavam:
no já zatím koupím jen jeden balík - malý se mi většinou po všem osype, tak raději at zbytečně neutratím, když budou dobré, tak si počkám na další akci a nakoupím více
  • Citovat
  • Upravit
4087
11.8.13 20:54

@smurfka jasne…me se mala neosypala po zadnych plenkach tak ja to tak neresim.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
13.8.13 09:54

Za mě dobrý :palec: podle mě velikost odpovídá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.8.13 10:07

No v tom obchodě mě to fakt přišlo malinky, ale včera mě došli ty 4 a dala jsem je malýmu a jsou dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.8.13 10:19

Taky už je mám doma..napohled super, malému jsem je ted dala na dopolední spaní, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
teplomilka
13.8.13 12:13

No. kdosi se mě tady ptal, at napíši jestli jsou stejný nebo ne jak ty zelený Albert Quality. A jsou. Jediný včem jsou jiný, tak že Dvě šmoulí jsou jako jedna Quality a mají jiný potisk. Jinak šířka a pružnost lepítek a velokost plínky taky stejná. Jen ještě-quality nesmrdí a šmoulí smrdí trochu po chemii.Ale není to tak hrozný, jak Pampersky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
112
13.8.13 13:39

Také jsme je vyzkoušeli a jsme spokojený :-) Velikostně stejné jako Pampers a dobře malému sedí. Měli jsme je v těch pařákách a neoprudil se mi, ale měli jsme teda jen ty dvě, co posílají jako vzorek. Ale určitě koupím celý balík a budeme je používat. Používám normálně Pampers Active Baby na střídačku s Tesco Essentials. A mám doma i balík Pampers Premium Care. Ale ty používáme jen na cesty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.8.13 13:47

Jsou dobré..ale myslím že se hodí nakoupit jedině v akci..normálně stojí stejně jako pampers AB, takže to je celkem moc.. :zed:
snad bude akce zase brzo, když si ted nalákali na to lidi

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.8.13 13:58

Asi jste se nidko neptal kdy na ně bude další akce co:o))?

• Citovat
  • Upravit
112
13.8.13 15:42

Neptala jsem se, ale pokud zjistím, že v akci jsou, můžu napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.8.13 16:08
@keksxxx píše:
Neptala jsem se, ale pokud zjistím, že v akci jsou, můžu napsat :D

to by bylo super..protože za normální cenu se to nehodí..ale za tu v akci se to ještě dá..a hlavně nemáme hypermarket v městě, tak nemám ani leták, musela bych dojet do vedlejšího města..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure