Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@olinka11 219,– za balík (v supermarketu), nwm, zda třeba nekoukáš do letáku hypermarketu (zda tam jsou taky) ![]()
Mají je teď v Albert supermarket za 219 Kč, za nás taky super, už jsem měla i na noc a pokud jsou dostatečně velké, tak v pohodě vydrží, žádný problém s nimi nemáme, pojmou toho taky dost. Jsou hebké a srovnatelné s Pampers, nesrovnatelné s bývalými euroshopper z Alberta. Kupujem i nadále, malý má 12,5 kg, tak určitě beru 4+, ale asi už by to chtělo vel. 5.
Už dáváme jen na spaní a na cesty, tak není taková spotřeba. ![]()
@Pemyy píše:
@olinka11 219,– za balík (v supermarketu), nwm, zda třeba nekoukáš do letáku hypermarketu (zda tam jsou taky)
V hypermarketu nebudou, dívala jsem se právě předevčírem a nebyly tam, každopádně zrovna tam zítra jedeme tak kouknu a když tak uděláme nájezd na supermarket ![]()
To je pech ja koupila plenky 2 dny pred akci.Jsme spokojeni. Maly ma 8kg, vzala jsem 4+ a super i na noc.
Díky za odpovědi! A na cca 12kg doporučujete tedy velikost 4+?
@Lizzi píše:
Díky za odpovědi! A na cca 12kg doporučujete tedy velikost 4+?
jj, určitě 4+, 4 by byly hodně hodně těsné, ale záleží, jak je Tvůj prcek stavěnej
ale na noc už určitě budu brát 5, ať má větší pohodlí ![]()
@hofka myslím že okolo 160,–
@luciasek1111 je to cvalík, tak mu asi taky vezmu 4+, Pampersky má ale 4 v pohodě ![]()
@Lizzi píše:
@hofka myslím že okolo 160,–
@luciasek1111 je to cvalík, tak mu asi taky vezmu 4+, Pampersky má ale 4 v pohodě
my už teda i pampers AB máme 4+ a to máme docela hubený ale dlouhý dítko
to vel. 4 ho taky ještě nacpu, ale jsem radši když má trošku prostoru, přeci jen je to chlap ![]()
@luciasek1111 píše:
my už teda i pampers AB máme 4+ a to máme docela hubený ale dlouhý dítkoto vel. 4 ho taky ještě nacpu, ale jsem radši když má trošku prostoru, přeci jen je to chlap
@luciasek1111 tak jsem nakonec koupila 4. Vedle nich byl v regálu balík 4+ a ten byl nižší, než ty čtverky, tak to mi přišlo podivné.. jinak jsou docela sympatické
stejně velké jako Pampersky, i docela tenké, hebké, tak uvidíme, jaké budou
Ale to, že je balík 4 větší než balík 4+ je divné..
@Lizzi píše:
@luciasek1111 tak jsem nakonec koupila 4. Vedle nich byl v regálu balík 4+ a ten byl nižší, než ty čtverky, tak to mi přišlo podivné.. jinak jsou docela sympatickéstejně velké jako Pampersky, i docela tenké, hebké, tak uvidíme, jaké budou
Ale to, že je balík 4 větší než balík 4+ je divné..
hm, to je teda divný ![]()