Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@smurfka
jo že ty sleep and play jsou za trest,, alespoň pro nás,, jednou jsme je měli,, od té doby se jim vyhýbám obloukem,,
@smurfka No chápu, já mám o měsíc starší dceru a s těma plenama je to hrozný. A to k tomu máme bojkot nočníku tak to už není vůbec žádná šance ušetřit.
@annkysilkova píše:
@smurfka
jo že ty sleep and play jsou za trest,, alespoň pro nás,, jednou jsme je měli,, od té doby se jim vyhýbám obloukem,,
Ono každému sedne něco jiného. My jsme používali asi do půl roka jen pampers premium care, ale začala mít strašné opruzeninky. Z ničeho nic. Pak jsem dostala od mamky tyto oranžové a neměla ani jednu.
@Olion píše:
@smurfka No chápu, já mám o měsíc starší dceru a s těma plenama je to hrozný. A to k tomu máme bojkot nočníku tak to už není vůbec žádná šance ušetřit.
To my nočnák ještě nezkoušíme. Až na jaře.
Používám z alberta ty v červeným obalu přes den a na noc pampers. Ani jedno z dětí se mi v nich neoprudilo.
@Elilen Co si psala tak vy jste ještě malinký. =) Nám je skoro rok a půl.
@Olion píše:
@Elilen Co si psala tak vy jste ještě malinký. =) Nám je skoro rok a půl.
Dceři bylo včera 13 měsíců.
Ono spousta kamarádek vysazovalo už od 9. 10. měsíce a stejně byly přes den odplenkované až před druhým rokem, tak si říkám, že začnu až v roce a 3/4. Snad tu ale nebudu za dva roky psát, že tříletá má stále pleny. ![]()
@Elilen píše:
Dceři bylo včera 13 měsíců.Ono spousta kamarádek vysazovalo už od 9. 10. měsíce a stejně byly přes den odplenkované až před druhým rokem, tak si říkám, že začnu až v roce a 3/4. Snad tu ale nebudu za dva roky psát, že tříletá má stále pleny.
mému je taky 13m a zkoušet budem až na jaře..dřív to stejně nemá cenu.. ![]()
@Elilen Aha.
My máme 15 měsíců a na nočník si prostě nesedne. To se mě drží jak klíště a slzičky jak kdybych jí posazovala na hřebíky. A to jsem zkoušela i takové triky jako teplou vodu aby nočník nestudil. Prostě nic.
Ahoj holky, ja mam teda trileteho rostaka, taky sem ho zacla posazovat na nocnik, jeste nemel rok a pul a neslo to, pak sme tomu dali cas, na prazdniny v lete jeli k babicce a tam se naucil curat na kyticky behem asi tri dnu, ja nebyla nervozni, ze mu to nejde a on mel cas, neni kam spechat s curanim, decko tomu musi porozumet, ve dvou a trictvrte byl odplenkovan i v noci.4mesice uz nema plinu vubec. dejte detem ca. uplne me dostalo, kdyz sme pred dvema tydny byli na vylete a vedle v restauraci sedela rodinka s holcickou a ta snad nemela jeste ani rok a pul a ta maminka ji furt davala na nocnik a nic a pak jak male davala polivku, taxe slecna vycurala do plinky a ta maminka-no to se dela curat do plinky? dejme tomu, ze to byla marenka-a maminka pokracovala, marenka je oskliva holcicka, marenka nesmi curat do plinky, ale do nocnicku, tytyty marenko, at uz se to vice neopakuje. jasne, chapu, ze maminy deti porovnavaji, ta uz umi to a tenhle todle, nas kluk treba jezdi na kole bez malych kolecek, ale poradne jeste neumi mluvit. takze maminy, nereste, ze se deti v roce a pul nevycuraj na nocnik, udelaji to za 3mesice, za pul roku, CHCE TO CAS! ![]()
Ja teda zkousim malyho davat na nocnik aspon na kadeni a po vstavani na curani
Jinak holky v kauflandu maji, aspon u nas ve Svitavach, Hagiesky za 300kc 104kusu na vahu 5-9kg, nejakej quatro peck. Nam uz jsou bohuzel maly ![]()