Alergická reakce ?nevím co dělat

195
24.6.22 18:15

Alergická reakce ?nevím co dělat

Ahoj holky, mám velikou prosbu
Mám doma syna 5tydnů (narodil se ve 34tt). Dneska ráno jsem si všimla že má oteklé nohy a takové fleky tak jsem to dnes rovnou řekla v poradně a doktorka mi řekla že to má něco ode mě z mléka. Nicméně vzhledem k tomu že mam čím dál méně mlíka tak odstříkávám a dokrmujeme sunarem, jenže naposledy dostal mateřinku včera v 6večer(na noc dávám jenom sunar) tak nevím. Každopádně mi řekli v ordinaci že to zmizí samo a mám to mazat krémem. Synovi se to ale rozlejza víc a je jenom na sunaru ani fenyklový čaj jsem nedala.Co pomáhá tak studený obklad to chvilinku přestane plakat. Prosím moc moc o radu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21539
24.6.22 18:19

Nemáš možnost SOS telefonátu dětské doktorce? S takovým mrňouskem bych asi jela na pohotovost. On ti kvůli tomu pláče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
24.6.22 18:22

Oblečení, pliny, prášek na praní, decka, zvireci chlupy, přílišné vedro, očkování… Reakce muze být z čehokoli. Pravděpodobně sama brzy ustoupi, ale jde o to, aby se ten spouštěč vyeliminoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2774
24.6.22 18:22

Když se to zhoršuje, jeďte na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
24.6.22 18:27

Právě že mi doktorka řekla že to zmizí samo a dala mi datum za 14dnu do další poradny. Je protivnej chce být jenom na mě jakmile položím do postýlky tak začne řev. A právě nevím z čeho by to bylo od začátku jsem nic neměnila ani kosmetiku, práci prášek nic jediné co tak postupně přecházíme na ten sunar jelikož mám málo mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.22 18:34

Sunar bych dala pro jistotu pro děti s alergiemi. Nevím jak se jmenuje, určitě tady bude někdo chytřejší existuje sunar pro děti s alergii na bílkovinu kravského mléka.
A jako člověk, který má několik alergii. Neriskovala bych a jela bych na pohotovost. Vím co to je za hnus když člověka svědí celé tělo a má tělo oteklé, ale jsem dospělá a vím co mi pomůže, ale miminko které si samo neřekne co mu je, zda jej to bolí, svědí apod… Raději jeďte

• Citovat
  • Upravit
15419
24.6.22 18:38

Jela bych na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
24.6.22 18:39

Zajela bych na pohotovost, necekala bych doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27631
24.6.22 18:49

Tak to je hodně ošklivý jak radí holky jela bych na pohotovost a nečekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
24.6.22 18:49
@Tereza233 píše:
Ahoj holky, mám velikou prosbu
Mám doma syna 5tydnů (narodil se ve 34tt). Dneska ráno jsem si všimla že má oteklé nohy a takové fleky tak jsem to dnes rovnou řekla v poradně a doktorka mi řekla že to má něco ode mě z mléka. Nicméně vzhledem k tomu že mam čím dál méně mlíka tak odstříkávám a dokrmujeme sunarem, jenže naposledy dostal mateřinku včera v 6večer(na noc dávám jenom sunar) tak nevím. Každopádně mi řekli v ordinaci že to zmizí samo a mám to mazat krémem. Synovi se to ale rozlejza víc a je jenom na sunaru ani fenyklový čaj jsem nedala.Co pomáhá tak studený obklad to chvilinku přestane plakat. Prosím moc moc o radu :,(

Pětitýdenní novorozenec je oteklý, má fleky po těle (čili s největší pravděpodobností alergickou reakci)… zhoršuje se to… a ty sedíš doma a zakládáš diskuse?

Ženská nešťastná, na co čekáš? 8o :zed: Až mu kromě končetin začnou otékat dýchací cesty? Sbal se a šupej ním na pohotovost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
24.6.22 18:52

Jela bych na pohotovost a změnila pediatra. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie