Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám velikou prosbu
Mám doma syna 5tydnů (narodil se ve 34tt). Dneska ráno jsem si všimla že má oteklé nohy a takové fleky tak jsem to dnes rovnou řekla v poradně a doktorka mi řekla že to má něco ode mě z mléka. Nicméně vzhledem k tomu že mam čím dál méně mlíka tak odstříkávám a dokrmujeme sunarem, jenže naposledy dostal mateřinku včera v 6večer(na noc dávám jenom sunar) tak nevím. Každopádně mi řekli v ordinaci že to zmizí samo a mám to mazat krémem. Synovi se to ale rozlejza víc a je jenom na sunaru ani fenyklový čaj jsem nedala.Co pomáhá tak studený obklad to chvilinku přestane plakat. Prosím moc moc o radu ![]()
Nemáš možnost SOS telefonátu dětské doktorce? S takovým mrňouskem bych asi jela na pohotovost. On ti kvůli tomu pláče?
Oblečení, pliny, prášek na praní, decka, zvireci chlupy, přílišné vedro, očkování… Reakce muze být z čehokoli. Pravděpodobně sama brzy ustoupi, ale jde o to, aby se ten spouštěč vyeliminoval.
Právě že mi doktorka řekla že to zmizí samo a dala mi datum za 14dnu do další poradny. Je protivnej chce být jenom na mě jakmile položím do postýlky tak začne řev. A právě nevím z čeho by to bylo od začátku jsem nic neměnila ani kosmetiku, práci prášek nic jediné co tak postupně přecházíme na ten sunar jelikož mám málo mlíka.
Sunar bych dala pro jistotu pro děti s alergiemi. Nevím jak se jmenuje, určitě tady bude někdo chytřejší existuje sunar pro děti s alergii na bílkovinu kravského mléka.
A jako člověk, který má několik alergii. Neriskovala bych a jela bych na pohotovost. Vím co to je za hnus když člověka svědí celé tělo a má tělo oteklé, ale jsem dospělá a vím co mi pomůže, ale miminko které si samo neřekne co mu je, zda jej to bolí, svědí apod… Raději jeďte
Tak to je hodně ošklivý jak radí holky jela bych na pohotovost a nečekala
@Tereza233 píše:
Ahoj holky, mám velikou prosbu
Mám doma syna 5tydnů (narodil se ve 34tt). Dneska ráno jsem si všimla že má oteklé nohy a takové fleky tak jsem to dnes rovnou řekla v poradně a doktorka mi řekla že to má něco ode mě z mléka. Nicméně vzhledem k tomu že mam čím dál méně mlíka tak odstříkávám a dokrmujeme sunarem, jenže naposledy dostal mateřinku včera v 6večer(na noc dávám jenom sunar) tak nevím. Každopádně mi řekli v ordinaci že to zmizí samo a mám to mazat krémem. Synovi se to ale rozlejza víc a je jenom na sunaru ani fenyklový čaj jsem nedala.Co pomáhá tak studený obklad to chvilinku přestane plakat. Prosím moc moc o radu
Pětitýdenní novorozenec je oteklý, má fleky po těle (čili s největší pravděpodobností alergickou reakci)… zhoršuje se to… a ty sedíš doma a zakládáš diskuse?
Ženská nešťastná, na co čekáš?
Až mu kromě končetin začnou otékat dýchací cesty? Sbal se a šupej ním na pohotovost!