Alergická rýma a batole

836
30.4.10 10:16

Alergická rýma a batole

Ahoj všem :-) .Potřebuji poradit.Je možné,aby 12měsíční dítě mělo alegickou rýmu?Včera a předevčírem jsem byla s malým na zahradě a včera k večeru se mu spustila děsná rýma..prozatím převážně vodnatá.V noci měla trochu hlenovitou.Musím odsávat tak každých deset minut.Nejsem si jistá,zda se nenastydl nebo nemá alergii.Lezl po trávě a zkoumal :-D sedmikrásky a pampelišky.Jinak já jsem také alergik,ale jen občasný.Už léta neberu nic.Pouze jako malá jsem chodila na injekce.Děkuji za radu :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22047
30.4.10 11:29

To může být klidně obyčejná rýma - třeba trošku prochladl nebo cokoli. Moje děti taky obě smrkají, v tomhle počasí se to snadno chytne - zapotí se na sluníčku, pak foukne vítr a je to.
Z jedné rýmy bych na alergii hned neusuzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
30.4.10 12:26

tak já toto řeším dnes taky, přesně jak popisuješ. Byli jsme venku a oči jak rak červené nos červený, jak si psala ty rýma vodnatá, večer hustá, v nosi 3 jsme vysávali, ale ráno to bylo lepší, šla jsem s ním na nákup a znovu.. dnes jsme nikam nešli a je to lepší.. Může to být náchlad, taky to řeším,tak uvidím. Jedem odpoledne ven, tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.4.11 09:48

Mám se obávat alergické rýmy???
Minulý úterý nám začala rýma,léčila jsem klasickým způsobme,odsávání a kapky.V neděli už to bylo docela v pohodě,vylezli jsme ven a spustila se znova máme ji doteď a vůbec se to nelepší,teče mu vodová.¨Přijde mi že má pořád ucpaný nos.
Vždycky když měl normální rýmu,tak jsem jí měla do 3 dnů taky a teď nic.Nechci dělat závěry z jedné rýmy,ale přijde mi že má příznaky alergické rýmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
15.4.11 13:52

Taky jsem to minulý týden řešila, místo nosu měl vodovod, jak pořád tekla vodnatá rýma. Po třech dnech už hustá, smrkal teda mnohem déle než obvykle a šílené množství :roll:, ale po týdnu to přešlo. Taky jsem měla podezření na alergii (teklo mu i z očí a nasucho kašlal), ale protože se to uklidnilo, tak mi přijde, že to byla jenom pořádná obyčejná rýma. Kdyby byl na něco alergický, tak by to asi úplně a po týdnu neustoupilo (když nepředpokládám, že něco kvete přesně týden :-)) Takže z jedné rýmy bych už taky neusuzovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
15.4.11 14:21

No ještě chvíli počkáme a uvidíme.Budu doufat že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí