Alergičky poraďte - náchylná sliznice a časté nachlazení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
8.2.15 16:29
@majki.r píše:
Vidíš to, já taky myslela, že antihistaminika v těhotenství tolik nevadí, ale žádný doktor mi je nechce napsat, ani na imunologii mi nic nechtěli dát. Akorát ten dithiaden a to ještě s přimhouřenýma očima.
Vzhledem k tomu, že se mi rozjela alergie na histamin, o které jsem netušila, že existuje, bych si fakt nějaké ty antihistaminika dala.

tak v tom případě se můj vlastní manžel snažil ublížit svému vlastnímu dítěti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: on je hodně opatrný, a když jsem měla alergickou kopřivku v těhotenství, normálně mi šoupnul aerius nebo co to tehdy bylo.. moje sestra taky brala v těhotenství.. normálně napsáno lékařem..
někteří dr. zaujali metodu těhotné nedáme nic, pro jistotu, ale nějak si neuvědomují, že někdy je větší prospěch jí právě něco dát.. jako nedovedu si představit neléčit alergii, neléčit astma, atd. :nevim: asi bych si našla jiného lékaře.. :? :?

Histaminová intolerance je, není to tak vzácné.. a je to fuj v každém případě..ale to je problém chybějící diaminooxidázy nebo čeho, je to prostě nějaký enzym.. na to je ale asi hlavně dieta, ne? eliminace některých typů potravin..? :hug: :hug:
a máš to diagnostikované?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.15 19:33

@Mi24 no, to, že se teď chráníme jen částečně, tak mohu být kdykoli těhotná a valit se prášky na alergii v těhotenství by nebylo zrovna rozumné. i když mi to alergoložka vyloženě doporučila, což taky nechápu. holt mám svoji hlavu :-)

• Citovat
  • Upravit
603
12.2.15 13:50
@Anonymní píše:
@Mi24 no, to, že se teď chráníme jen částečně, tak mohu být kdykoli těhotná a valit se prášky na alergii v těhotenství by nebylo zrovna rozumné. i když mi to alergoložka vyloženě doporučila, což taky nechápu. holt mám svoji hlavu :-)

No jak myslíš, ale neléčená alergie je v těhotenství mnohem horší než vzít si prášek. A navíc, když ti to doporučila i lékařka. Ale tvoje volba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.2.15 21:20
@Anonymní píše:
@Mi24 no, to, že se teď chráníme jen částečně, tak mohu být kdykoli těhotná a valit se prášky na alergii v těhotenství by nebylo zrovna rozumné. i když mi to alergoložka vyloženě doporučila, což taky nechápu. holt mám svoji hlavu :-)

No právě. 8o A ty vážně myslíš, že ti tady maminky poradí lépe než tvůj lékař???

Jestli si myslíš že brát léky na alergii je ohrožení pro potenciální plod tak jsi na omylu. Raději budeš trápit imunitní systém bez léků? Tvoje volba. Ale já ti říkám že to co děláš, je větší riziko pro onen potenciální plod, pro tvé tělo. Vzhledem ke tvé nedůvěře k lékařům tě mohu uklidnit. Jsem chemik.,nikoliv lékař. :jazyk:ale tak máš svoji hlavu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí