Jak nabrat energii???

Anonymní
7.2.15 18:37

Jak nabrat energii???

Jdu pro radu, dcera a pak manžel prodělávají virózu či chřipku…nějak mi došla energie…pořád u sporáku…péče o domácnost a o dva marody, v noci špatně spím, jsem pořád vzhůru a dnes mám po týdnu pocit…že mi došly baterky, fakt jsem hotová…nemáte recept jak je dobít???Pardon za anonym…no jen doufám, že to neleze i na mě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7346
7.2.15 18:40

Neuklízej denně, ono se to nepos**, že jo? Navařit na 2 dny dopředu…čaj vařit rovnou v 2-3 litrové konvi a pak jen přihřát…
Jednou přežijou i párky, koupenou pizzu apod, ne?
A ty víc odpočívej…nic neuteče…jen život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.15 18:41

Jo, leze to i na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
7.2.15 18:43

Ráda si přečtu rady ostatních, ale za mě tedy, pokud jsou oba nemocní stejně, tak asi nemusí být od sebe, ne? Na chvíli bych se šla vyvětrat - nevím jak u Tebe, ale u nás dneska svítilo sluníčko a to mě nabíjí. Na 20minutech bych si zdřímla - to zvládnou oba i nemocní. A pít hodně převařené a ideálně teplejší vody, to taky staruje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.2.15 18:43
@Anonymní píše:
Jdu pro radu, dcera a pak manžel prodělávají virózu či chřipku…nějak mi došla energie…pořád u sporáku…péče o domácnost a o dva marody, v noci špatně spím, jsem pořád vzhůru a dnes mám po týdnu pocit…že mi došly baterky, fakt jsem hotová…nemáte recept jak je dobít???Pardon za anonym…no jen doufám, že to neleze i na mě…

a to nechodíš do práce :lol: Sem tam to mívám i s tím, že každý den vstávám ve 4 a ještě musím podat VÝKON v práci.
Někdy sotva lezu.
Začala jsem ve velkém užívat vit. C a rakytníkový olej.
Po nějakém čase musím naznat, že se mi nemoci vyhýbají( děti už taky užívají, ale čas teprv ukáže),já mám víc energie a spím jak mimino :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.2.15 18:44

Zkus víc odpočívat, práci si usnadni třeba tak, jak píše @SIMONA1234
V případě nouze bych šáhla i po nějakém energetickém nápoji. A je dost možné, že jsi od nich nemoc dostala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 18:50

Byla jsem s dcerou týden doma, no dělám si to sama, vařím teplé obědy a jiné teplé večeře…do toho dohánět s dcerou učivo…domácnost, ale myslím si, že kámen úrazu bude ten můj špatný a nekvalitní spánek…do toho byl stres, tchýni za týden vezla 2× rychlá…no vzala jsem si vitamíny a jen doufám, že jsem to nechytla…to nevím, kdo by se postaral, dcerka už je ok…ale manžel né…

• Citovat
  • Upravit
4624
7.2.15 18:55

A kdo se stará o tebe, když stůněš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.2.15 18:59
@Anonymní píše:
Byla jsem s dcerou týden doma, no dělám si to sama, vařím teplé obědy a jiné teplé večeře…do toho dohánět s dcerou učivo…domácnost, ale myslím si, že kámen úrazu bude ten můj špatný a nekvalitní spánek…do toho byl stres, tchýni za týden vezla 2× rychlá…no vzala jsem si vitamíny a jen doufám, že jsem to nechytla…to nevím, kdo by se postaral, dcerka už je ok…ale manžel né…

A manžel je malé děcko, že se o něj tak musíš starat? 8o :roll: Jako přece i člověk s chřipkou si dokáže uvařit čaj, vzít prášky a nachystat na talíř jídlo. Nebo jak se o něj ještě staráš? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 19:00

No sama:-(, manžel prostě do práce musí, řídí firmu…asi bych musela dát dcerku k rodičům…to by bylo řešení jen chvilku, je alergik a naši mají kočku…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.15 19:06

Jasně, že se o sebe postará, pardon, asi jsem se potřebovala jen vypovídat, nechci odpovídat na podobně rýpavé otázky…

• Citovat
  • Upravit
4624
7.2.15 19:10
@Anonymní píše:
Jasně, že se o sebe postará, pardon, asi jsem se potřebovala jen vypovídat, nechci odpovídat na podobně rýpavé otázky…

1. nejsou rýpavé a za 2. odpovídáš na ně kvůli sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.2.15 19:10

Já jsem nechtěla rýpat, ale píšeš, že dcera už je ok, ale manžel ještě né. Proto jsem nějak nepochopila, jak moc se staráš o něj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
7.2.15 19:12

Základ je ten spánek, aspoň já mám tu zkušenost. Když špatně nebo málo spím, chytnu pak kde co, když spím dobře, jsem odolná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
7.2.15 19:19
@Anonymní píše:

Hele, tak jestli je největší problém spánek, tak buď večer trochu sobecká. Jdi se projít, 30minut před spaním, pořádně větrej, dej si sprchu, heřmánkový čaj, pokud je to slabota, tak zkus něco silnějšího - pokud jsou nervy na pochodu, tak může pomoci i návštěva obvoďáka či psychologa, můžou dát něco slabého na uvolnění, aby se Ti večer lépe usínalo - nemyslím hned prášek na spaní, to třeba v další fázi, ale kolikrát fakt stačí to provětrání před spaním…já jsem měla po úmrtí v rodině špatné nálady a spánek na prd a pomohlo mi to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí