Alergie na kov

1712
25.2.11 20:51

Alergie na kov

Trápí mně alergie na kov, konkrétně nejvíc na nikl. Rady jako vyhýbat se tomu, dodržuji, ale mně to chytne třeba i z knoflíku na riflích nebo z háčku na podprsence. Zkoušela jsem zalakovat lakem na nehty, přelepit, ale bez valného úspěchu. Nemáte nějaké tipy? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
25.2.11 20:53

mám to samý, nejvíc na břiše od knoflíků a pásků, na nic kloudnýho jsem nepřišla a ráda s tebou budu čekat na rady a tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14046
25.2.11 20:59

a ja myslela, ze snad jsem sama :lol:

mne vadi mince :roll: , knoflik na kalhotach atd
ale figl nemam :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
25.2.11 21:00

Ahojky,taky mám alergii,ale trápí mě to jen u očí musim nosit plastové brýle,jinak mám oči samej strup :cry: ,ale kamarádka taky trpí na knoflíky a vždycky si je podšívá nějakou silnější látkou.aby na kůži přišlo něco přijemného.nic jiného taky zatím nevymyslela,ale jí to pomáhá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.11 21:02

tak tak

nic nepomuze mam alergii na vse kovovy behala jsem od doktora k doktorovy a nic sami masticky a nic nepomohlo prekryti nebo zamaskovani nepomaha kov tim projde :zed: az ted kdyz jsem srarsi tak uz to neni takove me se to uklidnilo ale nesmim nic prstynky nausnice apod. vse je tabu i zlato mi vadi obcas se najde neco z ch.ocele ale jen malo vetsinu mam schovavanou a nikdo krome me a manzela to nikdy nevidel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
25.2.11 21:03

Háčky na podprsence přešít za plastové (dají se sehnat, těžko, ale dají) nebo vyměnit za plastové zapínání určené původně pro plavky. Taky se dají koupit podprsenky se zapínáním upředu a to je často plastové rovnou. Knoflík na riflích ucvaknout a přišít nějaký hezký kovový klasický s dirkama (dělávám to, protože mi vadí ty vystoupné knoflíky pod úzkým tričkem.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.2.11 21:07

Tak se hlásím taky a to jsem myslela,že jsem jediná :lol:
Knoflíky,pásky to je peklo.Kvůli tomu jsem úplně přestala nosit hodinky,páč po pěti minutách jsem se začla drbat jak o život.
A to se mi vždycky líbíly tolik obyč náušnicemjak měli holky každej den jíný a já měla smolíka-zkusila jsem je jednou a víckrát ani omylem :roll: na to snad ani rada není :think:

• Citovat
  • Upravit
2965
25.2.11 21:07

jj, mela jsem 2 roky rovnatka a 2 roky natekle dasne. uz nikdy vice..
zlate nausnice jsem po 5ti dnech musela vyndat au au.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.2.11 21:10
Makin píše:
jj, mela jsem 2 roky rovnatka a 2 roky natekle dasne. uz nikdy vice..
zlate nausnice jsem po 5ti dnech musela vyndat au au.

Tak to muselo být něco :-? Ale zlato je jediný,který mi nevadí :mrgreen: jinak ostatní bohužel jo… :-?

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.2.11 21:12

A to mě ještě napadlo,že dřív mě podprsenky výjmečně nevadily,ale od tý doby co jsem nosila kojící tak jsem jsem se mohla udrbat 8-o :think:

• Citovat
  • Upravit
5677
25.2.11 21:12

znam znam :-)
hacky na podprde presivam na plastove, cvoky na riflich podsivam latkou, ten hlavni ucvaknu a nasiju obycejny knoflik, pasky nehrozi, kovove zipy na bunde presivam na palstove, neda se proti tomu delat nic, davno jsem mela nejaky spesl lak, ale ten dosel a netusim kde ho mamka tenkrat kupovala a ona uz taky nevi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.11 21:14
christy píše:
Tak se hlásím taky a to jsem myslela,že jsem jediná :lol:
Knoflíky,pásky to je peklo.Kvůli tomu jsem úplně přestala nosit hodinky,páč po pěti minutách jsem se začla drbat jak o život.
A to se mi vždycky líbíly tolik obyč náušnicemjak měli holky každej den jíný a já měla smolíka-zkusila jsem je jednou a víckrát ani omylem :roll: na to snad ani rada není :think:

jo jo, taky jsem tím v pubertě trpěla, že jsem nemohla nic nosit. Pásky jsem úplně odbourala a náušnice jsem riskla jen na páteční diskotéku s tím, že o víkendu budu trpět jak kůň. :lol:
Manžel aspoň říká, že podle mně poznáme, jestli to není falešný. :-D
Já na zlato nejsem taky alergická, ale oni tam prý do toho můžou dát trochu příměse a to už se škrabu jak zběsilá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.2.11 21:17

Ahoj mamči, tak se taky přidávám, mám alergii na všechno kromě zlata a stříbra, přesně jak píšete knoflíky, pásky, nepravé náušnice atd. Objevilo se mi to i v podpaží a dr mi řekla, že je to z antiperspirantů, že obsahují nějaké součástky kovů nebo co a že mám kupovat ty bez vůně a ntialergení, ale to je na houby :cert: Je to hrůza, ale asi se nic dělat nedá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
25.2.11 21:28
Terrezka píše:
Ahoj mamči, tak se taky přidávám, mám alergii na všechno kromě zlata a stříbra, přesně jak píšete knoflíky, pásky, nepravé náušnice atd. Objevilo se mi to i v podpaží a dr mi řekla, že je to z antiperspirantů, že obsahují nějaké součástky kovů nebo co a že mám kupovat ty bez vůně a ntialergení, ale to je na houby :cert: Je to hrůza, ale asi se nic dělat nedá :cry:

Tak na ty antiperspiranty jsem to měla v těhotenství, teď už naštěstí ne.

Hold se z nás stanou švadlenky a budeme přešívat. To by byl ale dobrý nápad na podnikání, jak tak koukám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
25.2.11 22:03

mám také, snesu jen zlato, stříbro a ocel. pásky, knoflíky na kalhotech, hodinky, bižu naušnice - neexistuje.
ale fígl taky nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek